Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Igen és a legjobb autó a Trabant.
Én le is írom, hogy miért, mert valamit csak fel is kellene sorolni. Környezetbarát farostlemez karosszéria, kis helyen elfér nagyon könnyű vele parkolni ennek következtében ideális a városi környezethez, nincs benne sok felesleges elektromos kütyü, így kevés olyan dolog van, amiért cserben hagyna, nagyon olcsó alkatrészek és még biztosan van nagyon sok jó tulajdonsága.Enton
Legalább te leírod, hogy mi tetszik benne.
Lara
Mint írtam a legtöbb negatívum a játékosokkal kapcsolatos a többit remélhetőleg javítják, de addig amíg ilyen agy nélküliekkel kell játszani az esetek többségében és még ezek a hibák is fenn állnak sok pozitívumot nem tudok írni. Bf3-hoz képest visszalépés a 4. Viszont kicsit codosabb lett. Ez, hogy pozitívum vagy negatívum azt mindenki maga dönti el.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
devilinsid3
addikt
nem mondom, hogy nincs benne pozitívum, de én inkább azt mondanám, hogy az egyetlen ebben a kategóriában
mert azért egy bfhez a járművek miatt nem feltétlenül tudsz mondjuk egy COD-ot,CS-t meg akármi mást idesorolni jelenleg/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest