Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz regener #28801 üzenetére
Íme összevágva, a chat a lényeg: [link]
Ezután nem nagyon írkált már.
Képminőséget nagyon levettem hogy kissebb legyen a fájl, de olvasható a szöveg még épp.Ellenségbe pedig a Heinian volt hacker, azis prefire és aimbot, de vicces volt hogy távolba nem tudott lelőni csak ha közelre mentél hozzá, viszont akkor rögtön
-
scope2007
addikt
válasz devilinsid3 #28783 üzenetére
azokat linkelni se tudom xD
95-3 tankkal , és bannnn, fogynak a szerverekCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #28803 üzenetére
Kerékbe törni majd karóba húzni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Második account lehet?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #28807 üzenetére
Nem tudom, de hogy ez az OP klán egy nagy csaló banda az majdnem biztos... BF4-ben.
Mert látom ott abba tartozik ezis.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
almos94
aktív tag
Tegnap este egy haverral elkezdtünk játszani. Életem egyik legdurvább összecsapása volt, 15 perc alatt RPG-vel 2, tankkal 3 helit szedtem le. Az egyik lövés 250-300 méteres volt, őrjöngés volt a gép előtt!
Aztán az utcalány admin kickelt, azt hittem kettétöröm az asztalt előttem!
És még okot sem irt ki, hogy miért... Utálom az ilyen embereket. Persze a csalókat meg le is sz@rják!Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
hszilard666
veterán
válasz westcoastog #28810 üzenetére
Hogy lehet kiszedni őket? 500h van a játékban de eddig csak 1x sikerült Van rá valami csoda módszer?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
westcoastog
veterán
válasz hszilard666 #28811 üzenetére
Próbálgatni kell, akkor a legbiztosabb mikor szembe állsz a helikopterrel. És persze nem 2 km magasan repül.
Oldalról max a géppuskásokat érdemes próbálgatni.
Csak az az érdekes hogy eddig csak headshottal szedtem ki pilótákat, nem csak simán öltem meg őket.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz westcoastog #28812 üzenetére
És attack helivel is megy? Az eltalálással nincs gond, inkább a hs részével
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
westcoastog
veterán
válasz hszilard666 #28813 üzenetére
Attack heliből is lehet kiszedni embert, csak a kisebb ablak miatt nehezebb lesz, szerintem.
-
Bjørgersson
félisten
Agyhalott gyökér csapattársak mindenhol.
-
killer095
őstag
1 hónap alatt a 10ik szerverről bannolnak mert az ADMIN aki mellesleg 10es!!!!ismétlem LEVEL 10ES nem tudott megolni az fostos jeepjével tank ellen.
Taktikája a következő : JEEP+AT-MINE ,és ismétlem a gyerek az admin kivan irva hogy no dzsihádjeep és ő meg egy mocsok k.rva. Nem tudott megölni 1xsem a szerjával ezért ban...
Az összes ilyen embernek üzenem szívből : ROTHADJÁL EL PAPÍRZSÁKBA!!! te unskilled láma geci[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
devilinsid3
addikt
válasz scream #28817 üzenetére
pl.itt szakadt az eső du.
amúgy a játékon való rage: valaki úgy szeretne játszani, hogy beletesz mindent és más meg azzal bassza el lehet a más játékát, hogy ő csak "funol" meg szarik az egészbe meg leszarja az adott kört, hogy mit kéne csinálni, ezt is meg lehet érteni, hogy valaki meg emiatt ideges../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
scream
veterán
válasz devilinsid3 #28818 üzenetére
Oké, legyen ideges, tőlem azt csinál amit akar, csak ne a fórumon tegye, mert szerintem nagyon kevés embert érdekel, hogy mit kíván annak, aki miatt felhúzta az agyát.
Ha meg komolyan akar játszani, akkor keressen komoly szervert.
-
devilinsid3
addikt
-
killer095
őstag
válasz scream #28819 üzenetére
Ne haragudj már de a forum arra való hogy azt irjak le amit akarok egy adott témával kapcsolatban,
Nem tudom te mitszolnál ha mondjuk 1órája játszol egy szerveren és feljön egy 10éves pöcs admin aki csak ugy hmmm legyen ő és kibannol: oda a pontod amit nagy nehezen szereztél, azis felb@sz hogy visszaél a jogaival, mert annyi érzék nincs benne a játékokhoz mint nagyanyámnak...ezért bannoljunk mindenkit aki nem 5-1458be mennek.... SZÉGYENORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
scream
veterán
válasz devilinsid3 #28820 üzenetére
Azért, ha már 3x megölt olyan módon, ami egyébként tiltott és ráadásul admin is, akkor sejthető, hogy nem érdemes tovább maradni ott.
Normális szerveren jelen van normális admin is, vagy legrosszabb esetben is van votekick/ban.
-----
#28821) killer095
"de a forum arra való hogy azt irjak le amit akarok egy adott témával kapcsolatban"
Persze, megteheted, csak ahhoz kell az is, hogy normális hangvételben tedd, ami elmaradt.
"Nem tudom te mitszolnál ha mondjuk 1órája játszol egy szerveren és feljön egy 10 éves pöcs admin aki csak ugy hmmm legyen ő és kibannol"
Vagy nem törődnék vele különösebben vagy nevetnék rajta, lévén egy játékról van szó, talán picit sajnálnám az időt, ami elveszett (nem a játékra fordított idő, hanem akkor csinálhattam volna akár más, értelmesebbet is) vagy magát az admint, hogy csökkent értelemmel rendelkezik. Illetve korábban volt arról szó, hogy azokat a pontokat is megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz scream #28822 üzenetére
hát nem tudom, én mondjuk azért nem fogok lelépni, mert van pár gyökér a szerveren.. mindenhol lesz ezért felesleges másik szervert keresni szerintem, mert akkor egész du. a szervereket lehetne keresgetni annyi retardált van a játékban
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
killer095
őstag
válasz scream #28822 üzenetére
Tudod a legtöbb szerver manapság használhatatlan hála EA bácsinak, kinyottoták az istáló ajtaját azt a sok birka meg elözönlötte a játékot.
Sőt nekem általában elég csak felmennem egy szerverre meglátják hogy lvl 100 és már ban.
Sőt a multkor egy random gyereket lelövök (első killem a szerveren senki mással nem találkoztam még ott) voteban , beirja egy kolléga a saját teamemből hogy why? erre a gyerek LVL100,megy is a válasz okay és szinte egyből 15rányomtak a yesre....attól mert valaki 2,5 alatt 100as szintü őmeg F2P láma még nem kell mindenkit bannolni.
De a kedvencem mikor azt irják nolifer,de most komolyan mióta a játék megjelent eltelt kb 9307óra én ebből a játékra 1100 órát szántam...az napi 3-4 óra , csak nekem tűnik túlzásnak az a kijelentés hogy NOLIFER XDORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
válasz Mr.Csizmás #28825 üzenetére
volt Hálistennek vége
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
Mehet a report
A kezdőn ult antiairbe mozdulatlanul közbe gondolom azon gondolkozott mért is ekkora csicskaORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
scope2007
addikt
1500 ticket caspian.. már 1000 ticket lement, mikor bannhammer lecsap rám
fakkken.. óó, hogy miért is ölök.. ja csak nézzem az ellent? és akkor nem bannol az automata ?nem is néztem mennyiben vagyok.. na majd jön a match report aztán kiderül
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
he7edik.
addikt
Milyen szerver keresőt használtok mert a batlelog-on a multiplayer alatt nem sok szervert találni.
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Magyar esetleg?
Égő szöveg a flém vázon
-
westcoastog
veterán
Nálatok működik a battlefeed? Nekem üres.
-
CJ4567
nagyúr
-
regener
veterán
válasz westcoastog #28833 üzenetére
Nekem televan a megosztott ribbonjaiddal xD
-
regener
veterán
válasz westcoastog #28836 üzenetére
CTRL + F5?
Én nemtudom lefotózni mert WP7 még nem tudja ._.
Aztis látom még hogy a WBKS classic rusht felvetted a kedvencekbe.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #28836 üzenetére
Telefonon(Android app) működik, csak ott lapozni nem lehet mert egyből tetejére ugrik, gépen nem jó.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Exorsized
tag
válasz westcoastog #28839 üzenetére
95 környékén sebez testre szóval nem halnak egy lövésre.
XONE : MrExoQt
-
syler123
veterán
M98B-től melyik az erősebb sniper? Van amelyik tesre is leveszi a 100-at?
-
devilinsid3
addikt
az a legerősebb szóval test lövésre nem lesz mással könnyebb dolgod, persze ha le van sebezve akkor elég egy m417 is
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
regener
veterán
Mellkasnál feljebb is sokszor egy hit, közel meg főleg.
-
westcoastog
veterán
válasz devilinsid3 #28846 üzenetére
Aha.
(#28847) regener
Még néha nyaklövésnél is csak hitmarker van, sebaj jó cucc ez. -
he7edik.
addikt
na most ráakadtam egy magyar szeróra. Aki gondolja vegyen fel friendsbe battlelogon: he7edik
Égő szöveg a flém vázon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest