Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForexGuru
aktív tag
válasz keszegduda #21950 üzenetére
elég szépen pörög az bf3 togyik
de tuti ilyen bc2 szarlesz -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lehet igaz,de egyik helis haverom kiderítette hogy a BF3-ban a helik olyanok lesznek mint a bc2-ben!! De szar!! Kösz noob dice!!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ForexGuru
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21952 üzenetére
tuti szar lesz , mit vártál?
P4F-ban mégnézet se lehet váltani normálisan -
KBjunior
tag
Hát én nálam is magasan van a mérce. Nagyon sokat várok a játéktól. Nem pusztán grafikailag inkább játék élményileg. Remélem lesz olyan jó mint a Bf2.
http://youtube.com/KBjuni0r
-
ForexGuru
aktív tag
Most toltam rajta vagy negyed órát utána lehalt a kapcsolat, kurva szar
legalábbis az inf része -
general
addikt
én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a játékélmény. a nagyöreg BF2-t nehéz lesz überelni, de csak hozni is a szintjét! ha nem váltja be az ígéreteket, sztem elég sokan visszamennek a régihez...
-
maskimx
senior tag
BC2 járművekkel és egy facebook utánzat webes stat rendszerrel
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz ForexGuru #21958 üzenetére
Talán egy év múlva már játszhatóvá patchelik.
Addig meg lehet röhögni az olyan bugokon, hogy élesztés után néha halhatatlan lesz az ember meg viszonylag egyszerűen be lehet jutni a terepbe és onnan lőni a többieket.
Ja és hogy az oroszoknak 3 nappal a nyílt béta után már volt hackelt szerverük, 200 játékossal meg instant rangokkal.
Ezek után a használható squad rendszer és voip hiánya már nem is igazán lep meg.Viszont van ezer rang meg millió unlock, lesznek elegen akik azon kockulnak, hogy kinek nagyobb. Az EA meg csak győzze számolni a sok lóvét meg termelni a kiegészítő pakkokat.
BF2-t sose fogják überelni sajnos.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz ForexGuru #21960 üzenetére
Szerintem igaz lesz akkor is. A BF2 volt az első olyan online fps, ahol együtt harcolhattak gyalogosok, járművek és a légierő, mindez fejlett squadrendszerrel, comanderrel és voip-al megszórva. Ez a játék adta először azt a feelinget, hogy egy nagyszabású csatában veszel részt, ez az, amit nem lehet soha überelni, hogy ez volt az első.
Mint ahogy a mátrix első részét se tudták, mert az akkor forradalminak hatott, minden utána már csak egy x-edik rókabőr volt.
www.tacticalgamer.com
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Volna 2 kérdésem:
- mi a tököm az a statpad?
- Nem tudok beszélni a cspattársakhoz játék közben. Az audio options-nál beállítok mindent, tesztelem a mikrofont, minden ok. Játék közben nyomom a B-t, hangszóró ikon megjelenik majd azonnal pirosra vált.Win 7 64 bit-et használok, kb csak 2 hónapja nem működik. Bf 2 tűzfalon átengedve, tipp, ötlet?
Köszi előre is: Tamás
-
sirály12
őstag
Valaki nem tudna segíteni?
Megvettem a játékot (deluxe edition) kemény 330Ft-ért újonnan, bontatlan csomagolással.
Felraktam, ráengedtem a pb-t aztán 1,41 és 1.5, de nem tudok vele játszani online, mert a pb miatt állandóan kivág. kb 1-10 mp-et vagyok egy pályán, és már ki is dob.Pingem nem nagy.
Tűzfalat tiltottam, helyzet változatlan.
A routert nem tudom kivenni, mert más is rá van kötve, nem tudom itt mit állíthatnék be.
vírusítró progi van, de tiltásakor sem jó a game.Mit tehetnék még?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Telepítési problémám akadt a BF2-CC verzióval, ugyebár hülye az autorun és meg sem kérdi, hova tegye fel, neki a csak a C-van semmi más.
Tudom, hogy már volt róla szó, de végleges választ nem igazán találtam erre a problémára.
Ezért a registry módosítás mellett döntöttem (külhoni fórumon írták, működik), a következő sorrendben:
1. BF2 (lemezről)
2. Patch 1.41 (lemezről)
3. SF
4. A booster pack-okből az armored fury kiírja, hogy tegyem fel ismét a patch-et (1.41), és utánna telepítsem. ok...
5. Patch 1.41 (lemezről) ismét fel
6. AF ismét hiba...
7. 1.5 Patch leszed, feltesz
8. AF install, ismét hiba, most az 1.5-öt tegyem újra ugyan az a szöveg...
9. 1.5 Patch ismét feltesz
10. AF install, ismét hiba
11. Két szó hangosan, AF telepítés feladása.HELP! Mit csinálok rosszul???
Csak arra tudok gondolni, hogy ez a gyökér, valamiért mégis a C-re szeretné tenni, de ugye én átírtam a Program Files default helyét D-re (ugyebár mindent D-n tárolok C-n csak rendszer van)
Van értelme egyáltalán ennek az AF-nek? Tudok enélkül játszani sima BF2-t? Nem tudom, hogy ez is tartalmaz-e Patchet és ezért kezdtem erőltetni a dolgot.
Még kipróbálni nem tudtam, tegnap megvettem este hazaértem, telepítések, alvás. Ma meg dolgozok, de du.-n ki akarom próbálni.[ Szerkesztve ]
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
LOL.
Itt olvasom , hogy az 1.5 tartalmazza a booster packokat, én meg szopatom magam ezzel az egésszel.
Elvileg akkor csak annyi, hogy felteszem a- BF2
- 1.41 Patch
- SF
- 1.5 PatchJól gondolom?
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
maskimx
senior tag
-
ForexGuru
aktív tag
ÉRDEKLŐDÉS HIÁNYÁBAN A TOPIK ZÁRHATÓ
-
kazmerr
aktív tag
Sziasztok. Hétvégén szeretnénk egy lanpartin coop bf2-t játszani.
Sikerült feltelepítenem a játékot és a dedikált szervert (1.5-ös patchel), fut, rá tudok csatlakozni, minden szép és jó.
De.
Nem tudom a botok számát feljebb vinni 64-nél. A dedikált szervernél max 64-et tudok elérni, a játékból hostolt megoldással pedig nem tudom a 64-es pályákat használni.
Ez utóbbi miatt kipróbáltam az AIX modot, de ott hiába tudok belerakni 128db botot , a leírás alapján nem tudom kiegyensúlyozni őket (egy oldalra max 32 botot tudok rakni).Van erre valami leírásotok, esetleg tudnátok segíteni ez ügyebn? Köszi.
-
kazmerr
aktív tag
-
KABALL
csendes tag
Üsd
Win7 64 bit,1.5 pach,ddl fix,van hogy nincs egér a főmenüben,ha belépek valahová,ahogy betöltötte a mapott és maga jaték következne bezárja az egész gamet!!!! 2 napja küzdök vele.
Ötlet javaslat? -
kovikap
csendes tag
Sziasztok!
Ha van valaki aki COOP-ba szeretne esténként egy kicsit keménykedni bot-ok ellen, keressen meg!
/30-tól fölfelé gondoltam az életkort... bocs, tudom kicsit megöregedtem.../ -
kazmerr
aktív tag
válasz ForexGuru #21981 üzenetére
Felemás. Sokszor kidobálta a játékosokat a game, hibaüzenet nélkül. A szerverrel nem volt gond. A forgotten hope pedig majdnem hozta az első bf hangulatát, mindenképp érdemes kipróbálni!
Accneveket hiába írok mert csak lanolunk. Online senki sem tolja.
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
Hi
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok sehova se csatlakozni.
ver. 1.5, pb updatelve, tűzfalon kiengedtem de ha kikapcsolom akkor se jó..régebben ment rendesen, igaz most 64 bites a win.. lehet emiatt nem csatlakozik?
"Let's agree to disagree!"
-
bivalyolo
őstag
válasz bivalyolo #21986 üzenetére
OK az előző megoldva(rendszergazdaként kellett futtatni...)
viszont egyből itt egy újabb.ezzel a villogással lehet vmit kezdeni?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ForexGuru
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21990 üzenetére
mostmár a bf3 a menő, ennek vége, kutya se nézi a bf2s-t csak te maradtál
jó szórakozást
-
kazmerr
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21990 üzenetére
Nah ezért tart itt görögország
-
bivalyolo
őstag
válasz general #21992 üzenetére
végigbogarásztam a külföldi fórumokat és azt írták, hogy a 11.04 óta ilyen.
na most nekem a win7 vmiért pont ezt a drivert szedte le automatice.leszedtem a 11.03-ast, azzal teljesen megszűnt a villogás persze ha muszáj az újabb játékok pl bf3-miatt az újabb drivert használni akkor sajnos ezzel együtt kell élni..
-
csana
senior tag
Kéne egy kis help, mivel nem indul a game.
Szóval nemrég újra kellett tennem az oprendszert, és picit a meghajtókat is megbolygattam (a telepített játék átkerült egy másik partícióra). A játékhoz tartozó file-okat a C meghajtórol (dokumentumok között, appdatában) kimentettem, majd visszaraktam mikor végeztem az oprendszer reinstallal (W7@64).
Játék indít, be is jön. Account infókat megjegyezte stb (működhetett a visszamásolás dolog). Belépek, konfigban is minden a helyén maradt. Szerverkeresés, majd szeró kiválasztás után join. Eddig minden ok. Majd join utáni pillanatban vagy kinyom desctopra a játék, vagy "lost connection to server"-el nem csatlakozik fel. Nem tudom mi lehet a bibi.Egy korábbi TF2 szeró install után lefoglaltam a 7000-7050 portokat, lehet hogy ez keverhet be? Valakinek volt már hasonló esete, esetleg tudja mit lehetne alkotni (bf2 újrarakása nélkül).
-
csana
senior tag
Közbe rájöttem, hogy valószínű újra kell raknom a cuccot, mivel bár igyekeztem minden fontos infót kimenteni, a registry-re nem gondoltam. Szóval elképzelhető, hogy valami volt az adatbázisban korábban, ami kellhet neki. Vagy esetleg van mód korábbi regedites infók kinyerésére (előző win 7 darabja megvan mappában)?
szerk: Újrarakom.. Megnéztem látja-e a vezérlőpult "progi eltávolító" részlege, és mivel ott sem szerepel, leszedem manuálisan, és felrakom a dvd-ről.. (igaz nincs kéznél a lemez, de akkor majd később)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest