Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Hello,
vagy egy éve gémeltem utoljára, most feltettem a gamét, új account, műxik is, de a punk buster soxor kidob "no packet flow" v vmi más üzenettel (de van amikor nem)... feltettem a pbsetup nevű csodát. Bf2-t sajnos nem ismer, felvettem Bf3-ként a Bf2 könyvtárát ... frissítem a PB-t, success, Bf2-t indítom, kis gondolkodás után kilép. Hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Livius
őstag
válasz Magnat #22951 üzenetére
Ezzel hogy felvetted a BF3-at a pbsetupba és azt állítottad be a BF2-nek nem igazán szerencsés. A BF2-höz való PB-t kéne felrakni, így a BF3-hoz tartozó PB-t rakja fel, amivel teljesen jogos hogy nem megy.
Innen leszedhető a BF2-höz a legfrissebb PB, de most már csak kézzel frissíthető.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Mr. Erikszon
senior tag
Mi a különbség a bf2hub és a bf2 battlelog között?
-
gabor7th
addikt
Ez egy nagyon jó játék! Megunhatatlan... Az újabb részekben nagyon szép a táj, jó a jutalom rendszer is, de a hangulata valahogy nem az igazi... Meg a bugok, meg az ember animációk is rondák.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
aktív tag
Végre sikerült elindítani a játékot (nem volt egyszerű) A hangulat már-már kezd olyan lenni, mint a szerverek leállása előtt. De mondja már meg valaki, hogy miért van az, hogy megkedvelek egy szervert, amin mondjuk sokan játszanak, pár nap múlva eltűnik, és nem látom a szerverkeresőben sem. Egyik kedvencem az NRNS city maps de ez hol látom, hol nem.. Barátnőmék gépén új regisztrációval, ingyenesen letöltött progival, ez a szerver mindig látszik.. Nekem bolti dobozos verzióm van, rangom is maradt a régi, nem veszítettem el a karakteremet.
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szervusz , lenne kedved egyet multizni?
Én is ált. NRNS-en szoktam tolni,többnyire sniperrel!
Most tértem vissza egy rövid 4-5 hónapos szünet után, sajnos miután feltelepítettem a battlelogos cuccot elment a rangom, több mint 4 éve játszom a bf2-vel és az összes statom eltűnt.
De nem olyan nagy gond mert nem a stats-ok határozzák meg hogy milyen játékos vagy
Beteheted a favoritokba az NRNS-t és akkor ott mindig megtalálod. -
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #22957 üzenetére
Szia,
összefuthatunk majd valamikor vmelyik szerveren
Mióta megvan a játék én is 90%-ban sniper kit van nálam, de ha nem ideális a pálya erre, akkor a medikkel szoktam tolni, tképpen a defibrillátorral csak, és élesztgetek újra mindenkit akit csak lehet. Szvsz az a szerver nagyon rendben van, mindig sokan vannak rajta, és az is tetszik hogy megnövelt sérülések vannak benne, ami realisztikusabbá teszi az egészet. (Nincs olyan érzése az embernek hogy vizipisztollyal lövöldözünk egymásra)
Jegsalata a nevem a játékban. Neked? Honnan ismerlek majd fel?
Üdv
-
Mr. Erikszon
senior tag
Üdv..., eriklambing a nevem a szerókon is többnyire én is sniperel tolom, meg medicel néha benyomom az enginert második fegyóját is.
Igen , valóban megnövelt sérülések vannak az NRNS-en ezért jobban pörögnek a killek!
Ma csináltam 30 killt sniperrel és egy illetőt lelőttem vagy 10 szer (volt hogy egymás után többször is)
Csak nézegettem a chate-t bal felső sarokban , hogy eriklambing cheater , meg azzal vádoltak hogy aimbotot használok! Ilyen a bf a jó játékost mindig megvádolják hogy csal! -
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #22960 üzenetére
Huhh.. Ilyen magas rangod van? Én azért nem vagyok ilyen profi
Sokat dolgozom, így a játékhoz kerülésem igencsak képlékeny. Tuti hogy láttam már a nevedet, és mivel már tudjuk ki-kicsoda, nyugodtan írj rám csata közben. Én is figyellek majd!
-
aktív tag
válasz Mr. Erikszon #22962 üzenetére
Szia, nálam csak a hétköznap este játszik, mert ilyenkor nem férek a géphez a gyerekektől
(Barátnőmnél vagyok)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sikerült felrakni,BF2hub-al aktiválni,de nekem sajnos nagyon laggolt az összes szerver beton stabil 60-as pingel.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Memphis79
aktív tag
Kurva jóóó!
Simán indult és a pingem is valami 20-30 körül volt
Akkor sztem BF4-ről visszaállunk errreOrigin:Memphis79HUN
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #22964 üzenetére
A battlelog-ot ajánlom [link]
Régebben én is bf2hubal toltam ám jelenleg ez a cucc sokkal jobban bejön.
Érdemes feltelepíteni a 2gb-os fájlt majd a képernyőről futtatható a bf2 revive nevű cucc.
Hozzácsatolod a bf2kulcsot az accountodhoz és már nyomhatod is. -
Mr. Erikszon
senior tag
Na sikerült valamilyen úton módon átimportálni a statjaimat battlelogba.
[link]
HUrrá -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz Mr. Erikszon #22967 üzenetére
-
Magnat
veterán
Hi,
ti be tudtok lépni? Délután is próbáltam meg most is, nem enged be csak offline userrel, szóval szerver oldalon van vmi ... mondjuk azt sem értem, hogy tudja úgy megfogni a Win-t, h csak ctrl-alt-dellel lehet kilépni belőle.
-
Memphis79
aktív tag
Megerősítve-működik NRNS-en toltam pár kört-fasza
Origin:Memphis79HUN
-
Memphis79
aktív tag
jaja kedvencekben ott van-érdekes
-
Memphis79
aktív tag
Mondjuk,hogy a tank csak 1 lövés elhárítóval így lófüttyöt se ér ezen a szerveren
-
Magnat
veterán
Ki tud belépni? Nálam a sever visszautasítja a konneksönt...
Egyébként az A B C betűknél mit jelent a 3 kis piros négyzet? Vmelyik zöld szokott lenni, gondolom köze lehet ahhoz, h nem megy a kapcsolódás
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Egyébként a fegyverek pontosságát is lehet a szervereken változtatni? Többször észrevettem, h pl azokon a szervereken amiből van Karkand meg Airmaps verzió (nem ugrik be a nevük) a legtöbbször képtelen vagyok eltalálni vkit ... LA85-tel medic-ként 10 méterről egy egész tárat ráeresztek és semmi (persze szakaszosan) ... míg NRNS-en 3-4 lövésből megvan ... ok, h utóbbin a sebzés nagyobb, de előbbieken a találatot sem jelzi szóval el sem találom ... gyakorlatilag élvezhetetlen.
-
Magnat
veterán
-
aktív tag
Így van srácok
Annyit kérdeznék hogy kit milyen néven találok? A nevem jegsalata
-
Magnat
veterán
Hi,
feltettem ismerősöm asztali gépére (vmi Sandy Bridge Celeron) a gamét, de az istennek sem indul el, a menüig eljutok, de amikor be akarok lépni egy szerverre, állandóan kidob az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. Integrált vga van benne, de betettem egy 4350-es Radeont, azzal is ugyanaz ... EAX-et kikapcsoltam, a profilt is kitöröltem már, de ugyanaz. Próbáltam single playerben is az alap 16 slotos mapokkal, akkor is ugyanez történik. Punkbaster is frissítettem hatvanszor. Mit próbáljak még ki?
Jah és az sem világos, h a balltelog elvileg kellen generáljon kulcsot, de sajnos nem generál, ennyi látszik itt:You already generated a Revive Key.
Here is your key from the database.
======================================================================
This is your Battlelog.co BF2 Key. Keep it safe as you cannot get another key unless you Submit a ticket to support.Először próbáltam a egy random kulccsal, aztán a saját legál SF kulcsommal, de akkor is ugyanúgy kidob, bár gondolom nem ez lehet a baj, mert akkor dobna vmi üzenetet.
-
aktív tag
válasz Magnat #22998 üzenetére
Ok, szuper!
Nagylányomnak most raktam össze egy gépet karácsonyra, és most telepítgetek rá különböző programokat. Természetesen a Bf2 is köztük van. Regeltem őt is, készítettem neki egy accountot, de természetesen nem indult el a játék, csak az általad is közölt frissítést követően.
-
Magnat
veterán
Én unokahúgomnak tettem fel, nagy flash lesz a botokat lokál szerveren helikopterről hentelni, én leszek a pilóta, ő a gunner
Egyébként nálam eddig azért nem volt soha gond a dx, mert magamnak midig először a gyári eredetit tettem fel, az meg felteszi a dx-et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest