Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt az internetből
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a sportból
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz TomMusic #8307 üzenetére
AMS nélküli kézi filament betöltésnél segít, ha a szálat betolod az extruderig (akadásig), majd Load és amíg felfűt és el nem kezd nyomni az extruder, addig egy kicsit kézzel tolod a filametet finoman, hogy az extruder fogaskerekei biztosan elkapják a szál végét.
Ha az extruder elkezdi húzni a szálat, onnan már automatikus a fejtisztítás, azaz "kakilás", nem kell tovább nyomni.
Ha ez megvan, küldheted rá a nyomtatást.Az az egy csatlakozó hiba ne ingasson meg, ez egy nagyon jó nyomtató, de emberek szerelik össze tömeggyártásban, és egy csatlakozó nem pontos benyomása majd esetleg szállítás közbeni kirázódása nem azt jelenti, hogy a nyomtató alapvetően hibás.
Tudom, kellemetlen, ha pont veled történik meg, de ilyen az élet, nem lehet mindig szerencsénk .
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz TomMusic #8307 üzenetére
Nem tudom milyen nyomtató de P1P-nél (és szerintem az összes másiknél is) ha kézzel loadolsz filamentet azután, hogy az filament szenzor látja a szálat és te érzed, hogy elkezdi húzni pár másodperc múlva le kell nyugtázni a kijelzőn/bambu handyben, hogy igen, elkapta a szálat és húzza befelé vagy, hogy nem, próbálja újra. De akkor megintcsak pár másodperc után rákérdez, hogy na még mindig nem jó?!. Ha ez a nyugtázás megvolt utána fog csak kis poopot kinyomni ahogy átnyomja a betöltött filamentet az egész extruderen. Ez a nyugtázás megvolt nálad? Mert a leírásodból nekem úgy tűnik, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G513 Gamer laptop! R7 4800H / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Felsőkategória! R9 7900 / RX 7900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest