Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
Van egy 3 éves Zotac geforce 9800 gt videókártyám.Játék közben az everst szerint a gpu dioda 100 C fokot mutatott.Az nagyon sok nem?A játék akadozott k.b. 5 percenként.A szobában 27 fok van.
-
Lori82
senior tag
30 k-ig tudtok mondani valami jó kis Nvidia kártyát?Főleg játékra kellene,de nincs több pénz,sajna.Köszi
-
Lori82
senior tag
válasz csucsbicep #323 üzenetére
Csak új érdekelné,egy munkatársamnak kéne.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!!!Van egy geforce 9800 gt videókártyám.A monitorom egy 4 éves philips 19 colos és 1440*900 bír.Az a gondom,hogy tegnap felraktam a windows 7 ultimate-t 32 bites verziót.Telepítettem a vga drivert amit a kártyához kaptam anno,de ez elavult volt,ezért frissítettem a legújabb driverre.A legújabb driver nem tom mit csinált a monitorommal,de 1280*768 felbontásban(amit általában xp alatt használtam) nem teljes képernyös a windows.1280*720-ban is hasonló a helyzet.Ezeken a felbontásokon simán használhattam 75 herzen a monitort,de most egyetlen 1 felbontásban engedélyezi:1280*1024ben.Összes felbontásban csak 60 hz-et emgedd.Hogy tudnám azt megoldani,hogy 1280*768 ban is teljes képernyős legyen??Sürgős lenne,mert eladtam és holnap viszik el a gépet.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Sziasztok a következő a gondom.Fél éve vettem egy gigabyte gtx 560Ti Soc-ot.Eddig minden ok vele,nem fedeztem fel semmi rejtett hibát,de egy dolog zavar és ez lehet,hogy a kártya miatt van.Ma fordult elő 3. alkalommal,hogy monitor kikapcs majd pár másodperc után bekapcs és a jobb alsó sarokban a következő hibaüzenet jelenik meg: a kernel visszaállította a 285.05 illesztőprogramot vagy valami hasonló.Na ez mitől lehet kedves guruk?
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,pár hónapja belinkelt valaki azt hiszem egy prohardveres oldalt ahol leírták a laptop vga kártyák jellemzőit.Ha valaki tudja melyik lehet az az oldal,kérem linkelje be,mert nem találom.Köszi
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!
Elég összetett a probléma és csak tapogatozni tudok.Overwatch nevű játék közben a játék összemlik,az esemény naplóban ezt találtam: "Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected." Előfordul,hogy el sem indul a játékmenet és már a menüből kidob egy másik hibaüzenetet : "Rendering device has been lost " . Azért gondolok arra,hogy a videókártya a ludas,mert az ncore megnyitásánál kis zöld csíkok jelennek meg a fekete alapon illetve más oldalakon is megfigyeltem ezt,de nem mindig csak néha.Találkozott már hasonlóval valaki?Van olyan teszt program vagy bármi ami megmutatja,hogy van-e gond a vga kártyával? -
Lori82
senior tag
Köszi a segítséget
-
Lori82
senior tag
Sziasztok 6 éves gépemmel szerencsére még semmi baj nem volt,de eddig tartott,sajnos kezdődik: Pár hete arra lettem figyelmes,hogy bekapcsolásnál valamelyik ventilátor zörög(kis idő után abba hagyja) . Nem is nagyon foglalkoztam vele,mert azt hittem,hogy a ház valamelyik ventillátora.SAjnos pár napja nagyobb igénybevételnél is előfordul és rájöttem,hogy a gigabyte gtx 560 Ti Soc 950-es videókártya egyik ventillátora kerreg most már egyre gyakrabban.A kártya még mindig jó ,1400*900 -ban rengeteg játékkal megbírkozik,nem szeretném lecserélni.Valahogy meg lehet javítani a ventilátort?Esetleg ki lehet cserélni? 1 éven belül szeretnék új gépet és a meglévőt szeretném eladni,de így jócskán csökken az értéke. A vga kártyák ára az egekben ,nem szeretnék most súlyos tízezreket kidobálni egy hasonló tudású kártyára.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.
Van egy őskövület GtX 560 Ti Gigabyte Soc 950 videókártyám. 7 éves elmúlt és amíg viszi az éppen aktuális Fifát nem is terveztem lecserélni.Az egyik ventillátora időnként kerreg,de más gondja nem volt. Március vége óta az Nvidia már nem küld rá drivert,a 391-es verzió számú az utolsó. Az a gondom,hogy játék indítása után nem sokkal a következő üzenetet kapom : "nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." Fekete képernyő ,kilép a játékból és az esemény naplóban ezt látom.Ez a jobbik eset,van amikor megjelenik a fekete képernyő és nem történik semmi,resetelni kell a gépet. Néha valami volsnap nevű hiba jelenik meg az esemény naplóban,de ez a ritkább.Az esetek 80 %-ban játék közben jön elő,de előfordul sima működés közben is,hogy elsötétül a kép,majd visszajön és a jobb alsó sarokban kiírja,hogy a "képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt" Próbáltam a tiszta driver telepítést. Az esetek nagy részében telepítés közben egy kis idő után elsötétült a kép és nem történt semmi,újra kellett indítanom a gépet.Nem 1-2 percre sötétült el,hanem 15-re,gondolom ilyenkor valami error történt telepítés közben.Újraindítás után újrakezdtem a telepítést és akkor felment rá. Van valakinek ötlete,hogy mi lehet?Mit lehetne tenni,mert a jelenlegi vga árak miatt nem szeretnék cserét,meg 1 éven belül szeretnék új gépet. -
Lori82
senior tag
Sziasztok.
Van egy őskövület GtX 560 Ti Gigabyte Soc 950 videókártyám. 7 éves elmúlt és amíg viszi az éppen aktuális Fifát nem is terveztem lecserélni.Az egyik ventillátora időnként kerreg,de más gondja nem volt. Március vége óta az Nvidia már nem küld rá drivert,a 391-es verzió számú az utolsó. Az a gondom,hogy játék indítása után nem sokkal a következő üzenetet kapom : "nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." Fekete képernyő ,kilép a játékból és az esemény naplóban ezt látom.Ez a jobbik eset,van amikor megjelenik a fekete képernyő és nem történik semmi,resetelni kell a gépet. Néha valami volsnap nevű hiba jelenik meg az esemény naplóban,de ez a ritkább.Az esetek 80 %-ban játék közben jön elő,de előfordul sima működés közben is,hogy elsötétül a kép,majd visszajön és a jobb alsó sarokban kiírja,hogy a "képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt" Próbáltam a tiszta driver telepítést. Az esetek nagy részében telepítés közben egy kis idő után elsötétült a kép és nem történt semmi,újra kellett indítanom a gépet.Nem 1-2 percre sötétült el,hanem 15-re,gondolom ilyenkor valami error történt telepítés közben.Újraindítás után újrakezdtem a telepítést és akkor felment rá. Van valakinek ötlete,hogy mi lehet?Mit lehetne tenni,mert a jelenlegi vga árak miatt nem szeretnék cserét,meg 1 éven belül szeretnék új gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest