Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
Hello!
Tudnátok segíteni?
Vettem nemrég egy GTX480-ast és már 1000wattos corsair van a gépben mert nem tudom mi lehet a baj...
Néha vagy terhelés vagy terhelés mentesen pls sima msn közben fogja magát a gép megáll a kép és a hang meg DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Táp nem lehet mert ez a 3. amivel tesztelem és ha enm elég neki egy Corsair HX 1000W...
Mióta betettem ezt a videokártyát azóta van ez a gondom
Nincs esetleg vmi ötleted rá ?:s
Teljesen új MSIGTX480 Twin Frozr IITDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Süni 1985 F
senior tag
Én annyit tudok,hogy nemrég vettem 3db radeon 5850Xtreme kártyát mind a 3-at megnéztem és nem hittem el amit tapasztaltam...
De nem akarok róla semmi negatívat írni mert egyből beoltanának a vörös funok..
Ha érdekel a véleményem miért vettem inkább NVIDIA-t akkor írj privit.Üdv!
TDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz gabo9201 #1394 üzenetére
Nem mászok bele nagyon elég csak a 2 drivert közti különbséget alapul venni...
ATI elég sok játékot nem támogat kellőképpen és a játék közbeni lagok hát engem ki idegeltek ...
ATI nagyon jó kártya lenne ha amit tud azt stabilan tudná de sajnos erre csak az NVIDIA képes igaz drágább de aki jót akar nem sajnálja rá a pénzt...
A teszt eredmények engem nem győztek meg ezért is vettem ATI-t tesztre és nem vált be próbáltam 4 félét is mindegyikkel volt problémám NVIDIA-bol is próbáltam jópárat ott nem voltak gondok!
4830 4870 6850 5850 ezek mind lagoltak és nem csak az én gépemben,csak van aki nem veszi észre a mini lagokat
Biztos én vagyok túlzottan minőségmániás és a nagy többség megelégedik az olcsóbb de messze nem jobb ATI-val...
NVIDIA sem tökéletes sokat zabál de a teljesítménynek ára vanTDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Alister71 #1404 üzenetére
GTS450
Mióta számít jó erős kártyának ?
Nem említhető egy kategóriába pl 6850 radeonnal..
Elég érdekes párhuzam!
De legyen neked igazad nem téged akarlak meggyőzni és sok boldogságot a vörös kártyádhoz!Ez meg elég böszme kijelentés de "Semmi szükség nincs nVidia trollokra."
ATI trollokra van szükség?
De nem vitázom nem ez a célom...[ Szerkesztve ]
TDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
MSI P45D3 Neo lap mennyire jó választás E8400procihoz és 4gb ddr 3 1600Mhz ramhoz, GTX480 főleg játszok a géppel és tuningolni is szeretem
Állítólag gagyi msi között is gyenge lap,mi igaz ebből főleg GTX480MSI twin frozr2 vga szempontjábólTDI POWER
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Süni 1985 F
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- OTP Bank topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest