Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz Poszilipo #71981 üzenetére
Táp mennyi idős, lehet el van gyengülve.
Próbáltad több fajta driverrrel is, lehet régebbi kell valamiért.
Alaplap drivert érdemes lehet cserélni.
Valamint a BIOS/UEFI beállításokat is jó lenne végignézni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MZsoltee
veterán
Milyen verziójú drivert tettél fel? Esetleg érdemes lenne több, különböző verziójú driverrel próbálkozni.
Ha visszarakod a 270-et akkor azzal nincs gond? Ha nincs, akkor a táp tuti nem jelent szűk keresztmetszetet.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
v2
senior tag
Szia. Nekem is volt ilyen msi kártyán. Én azt csináltam, hogy ki vettem a kártyát majd alaplapi videó kártyával újra raktam a win10-et, ez automatikusan felrak egy drivert. Aztán 1050 kártya vissza és már tudtam rakni rá a legújabbat azóta is működik. De amíg ide eljutottam szét szoptam a fejem
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest