Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Thomas1
addikt
Nekem régebben Eagle 6600-am volt, mint nagyon sok embernek. Ezeket szinte kivétel nélkül nagyon jól lehetett húzni, az enyém teljesen stabilan ment 500/680-on.
Jó kis kari volt, szerettem nagyon.vik322: gát nem a legjobb, elmarad teljesítményben még egy Nv 7300GT GDDR3-tól is. Mai játékok már csak erős kompromisszumokkal játszhatóak vele. Mennyiért vennéd?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
raskolnikoff
őstag
sőt. egyáltalán ne használd. anno a p4-emet mikor tanultam húzni akkor ez volt az első szabály: az AGP feszt állítsuk fixedre...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
A tuninghoz? Töltsd le a Rivatuner nevű progit vagy az atitoolt inkább (az egyszerűbb kezelésű) és óvatosan kezdd el tesztelni. A hogyanokra biztosan találsz választ a kártyád topikjában is, akár. Bár ahogy nézem van egy pár [link]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
érdekes pedig sose szoktam elcseszni. belinkeltem az oldalt ami az volt hogy a keresőbe beírtam hogy 6600. a frekit meg a feszt mindenesetre hagyd ki, csak nagy moddolók szokták használni (vagy azok se)
-
Degradator
tag
nekem a kodegány tápokkal még semmilyen problémám nem volt ,lkeopogom, pedig összeraktam pár konfigot vele (pénzhiány)
ellenben a Mercury és a Deer nevezetü gyöngyszemek igen sok bosszúságot okoztak.off topic, de a nemrég vásárolt 450w os chieftec tápomnak meg zörög a ventije..
pedig nem volt olcsó."makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
MZsoltee
veterán
Nem láttam még játékot 8-900fpsel, majd írd meg a tapasztalatokat,de nem hiszem hogy változás lesz.
Aúgy ehez a beállításhoz inkább valami nagy serverfarmot tarts fenn, mert akkor ott CPU limit van(#12462) joi29: Ez az ami nekem soha nem jön össze 2 óra alatt, és még 2hét múlva is telepítek ezt azt...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Pyzoo
aktív tag
Szia!
A kártyán lévő csipogó akkor jelez ha a kiegészítő tápcsati nincs rádugva a karira! Valszeg kikapcsoláskor az történik hogy a kieg. tápcsatibol egy fél pillanattal hamarabb kimegy a cufla mint a karibol és ezért bepittyen. Nem hinném hogy gondot okozna. Hogy birja a 400-as táp egyébként?A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Kupon kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest