Hirdetés
Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz _Toka_ #25447 üzenetére
na van egy olyan tapasztalat....
Vidéki apró "szaküzletekben"-nem véletlenül van ott az idézőjel,mert annak csúfolják őket -
Elküldik, hogy hátha.....fingjuk sincs,hogy mik a kockázati faktorok,meg hogy "hisz új" stb....A másik, ahol értenek valamit a dolgokhoz, ott kötekednek, és sok esetben alapórajelen az órajel emelésre gyanakszanak
VGA-val még nem volt közvetlen tapasztalatom,csak sokak mondták már hogy mi a szitu...
Mindössze az első VGA-mat vettem újonnan, akkoriban az S3-mas alaplapit akartam nyugdíjazni...megkérdeztem milyen kártyát ajánlanak-mármint a hawerok..
Aszonták Dzsíforsz......
Bementem a boltba:
-Csókolom, videokártyát szeretnék.
-És milyet?
-Dzsíforszt'.......
Na így tettem szert egy kuriózumra potom 14k-ért....geforce mx 4000(nem 400) 128mb ddrCsak egy Samsung winyót vittem vissza gariba, két hónap után elugrott benne az olvasófej, nekem meg elugrott 160GB mp3,amit köbö 6 éve gyüjtögettem
aztán aztmondták mert hogy biztos dobáltam,aztán egy kis csetepaté után kicserélték ingyé'
Vigyázni kell,meg főleg erősen reklamálniApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest