Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz RootRulez #41604 üzenetére
Oké, feladom. Nyertetek. Megadom magam, kegyelem!
Mától fogva én is megtérek a "Csillió Wattos Táp Egyházához". Soha többet nem hiszek sem a saját szememnek, sem a PH-s teszteknek!
Mea Culpa, Mea Maxima Culpa!(És nekem is 750w-os tápom van )
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
válasz RootRulez #41611 üzenetére
Szebb színek/kontraszt?
Ez meg lehet, hogy csak egy álom megtestesülése, de:
van köztük olyan, amivel Photoshop-mellett lehet 720p/1080p-s HD-t nézni (akadásmentesen):SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
waithEard
őstag
válasz RootRulez #41612 üzenetére
+ ricsi99
Na: leteszteltem a 300W-os FSP mire elég.
Asszem a képen minden látszik, bár a dátumot elfelejtettem belőni, 3 óra az 3 óra.
Ilyen igénybevételnek napi használat közben nem szokott gép kitéve lenni.[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
kriszbon
őstag
válasz RootRulez #41604 üzenetére
Azért csak óvatosan azokkal a tápokkal(bluestorm), mert bizony a +12V-os ágak néha elég halványak rajtuk(15A és alatta). Annyit/többet meg egy 300-as Pnf is tud +12V-on(2x16A).
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
shootme2
aktív tag
-
válasz RootRulez #41640 üzenetére
Szóval a HD-nézés az gondolom felejtős az ilyen Matrox-okkal meg Quadro NVS-kel, ugye?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
aleister
veterán
válasz RootRulez #41666 üzenetére
Oké-oké.
Én radeon fan vagyok, de a leggyengébb láncszem elvén hiába magas a max fps, ha néha idegesítően belassul pl egy játék az alacsony min fps miatt.Azért érdekelne, hogy ennek mi az oka (keskeny mem sávszélesség, órajelek, kevés rop egység, hubvezérelt memória, stb), hogy egy esetleges új modell specifikációt látva eldönthessem, hogy feltehetően kiküszöbölték e a jelenséget, vagy sem.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz RootRulez #41669 üzenetére
Jogos.
Akkor nem radeon fan vagyok, hanem radeon szimpatizáns, aki valójában ár/teljesítmény fan.
Ezért is gondolkodom -hosszú évek után gaz árulóként- egy GTX460-on, de ez mellékes.
Viszont valamiért az az érzésem, hogy nem tudod a kérdésemre a választ.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
waithEard
őstag
-
-
KukkSteve
senior tag
válasz RootRulez #41920 üzenetére
Ohh köszönöm Nem kis darab Remélem hogy sikerült a hűtős dolog
Most már látom hogy nem kicsi a magja, lehet hogy nem is olyan könnyű rá bordát keríteni.Zoll21:
Ha alapon nincs vele problem, akkor szerintem egyszerűen nem nagyon bírja a tuningot...próbáld kevésbé meghúzni.
Hőfokok?A számom az adatlapomon. ;)
-
czpitti
senior tag
-
waithEard
őstag
válasz RootRulez #41948 üzenetére
Feltettem anno a nagy kérdést, gépházvásárlás előtt, hogy melyik a legszellősebb típus.
Azt a választ kaptam, hogy a No Chasis típus. És ócsó is volt....Igaziból csináltam egy dobozt a tápnak, meg a meghajtóknak, aminek a teteje az alaplapi tálca. Ez most egy átmeneti állapot, mert az alaplapom gariztatni van:
De ház nem lesz. Csak a Max III extreme, és a vízhűtés, ami alatta van egy másik dobozban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #42028 üzenetére
Nagyon tetszik nekem az 5850 is, és valóban jól jönnének az ár csökkenések. De a szíven egy 768 megás GTX460 felé húz, remélem az éven sikerül összehozni 1-et. Ahogy elnézem az új játékokat, DX9 és 11-be jönnek, a 10 már szart se ér, 9-be pedig a HD4800 és a G92 bőven jó, nem olyan sürgős a csere, ki tudok várni egy nekem is kellemes árfekvést.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
DRB
senior tag
válasz RootRulez #42201 üzenetére
Akkor nem a kondi a ludas? Egy porszem nincs rajta egyébként, de a pasztázást azért megpróbálom. Viszont lehet kerítek mégis egy kondit hozzá, nincs mit veszteni rajta, max. el se indul többet, de végül is tök mindegy, ha nem csinálok vele semmit akkor is mindenképp kuka már ez a kártya. Gondolom 200 forintnál nem több egy ilyen kémény, annyi meg belefér még.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest