Hirdetés
Aktív témák
-
Mag__
tag
hi
notebooknál érdemes hálozatrol történö használat esetén az aksit kiszedni a gépböl?
egyik ismerösöm azt mondta hogy igy kiméli az aksit.
igaz ez?[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
hi
hogyan lehet notin a cpu hütö ventillátort szabályozni?
az a baj hogy tul hangos. az elején amikor bekapcsolom fél percig be se kapcsol,de utána megy folyamatosan,és eléggé zavaro.
még ha nem csinálok rajta semmit akkor is megy.
ki van tisztitva,tehát nem áll benne a por.
a bios tipusa : Phoenix
alaplap neve: VIA VN 800esetleg bios frissités segithet? de ezekben a frssitésekben nem bizok,mert volt akinek rosszabb lett frissités után mint volt.
és a cpu hömérsékletet sajnos nem irja ki az everest,se alaplapit,se cpu-t,se vga-t.
köszönöm a választ elöre is.
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
válasz World-Soft #14467 üzenetére
hi
nemtom azota megoldodott-e a lecsukos problémád,de most irom a megoldást:
a windozban alapértelmezettként notebook esetén az a beállitás hogy készenlétbe teszi a gépet.
az Energiagazdálkodás menüben lehet átállitani hogy milyen müveletet hajtson végre ha lecsukod a monitort.
én átállitottam arra hogy Semilyen müveletet ne hajtson végre.Start menü -Beállitások - Vezérlöpult - Energiagazdálkodási lehetöségek
majd
Speciális fül: Amikor lezárom a hordozhato számitogép tetejét: - Nincs müvelet
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
hi
van egy notebookom,amin elég gyenge a videokártya. Szeretém a projektoromat meghajtani a notirol,és az 1300 X 720 (vmi ilyesmi) felbontása van.
A noti csak 1024 x 768.at tud. Nem akarok másikat venni, hogyan lehet a géphez másik videokártyát csatlakoztatni? esetleg a pcmcia kárya helyére lehet betenni vmi videokártyát?
Ha lenne rajta DVI kimenet az még jobb lenne.
kösz[ Szerkesztve ]
-
Mag__
tag
válasz Ghandi #17085 üzenetére
köszönöm a segitséget.
ez valoban nem olcso, tehát egyszerübb eladni a régit és rádobni a vga csere árát,és kapok egy ujat ,amiben dual cpu van ráadásul,és vmi erös vga, dvi-vel persze.
thx.[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
sziasztok
segitséget kérek az alábbi géphez: HP Pavilion dv9500 Entertainment Notebook
a gépet eredeti win vistával adták ki. igy nem igaz találok hozzá drivereket,még a lan sem megy. win7-et nem akarok feltenni,az volt fent ,nem volt jo. win vista szintén nem jo,ez köztudott.
esetleg vki tudna segiteni win xp-s drivereket beszerezni?
köszönömez minden amit találok:
[ Szerkesztve ]
-
Mag__
tag
most semmit sem csinálok a gépen és ezt mutatja az everest
Hőmérsékletek
CPU 77 °C (171 °F)
1. CPU / 1. mag 84 °C (183 °F)
1. CPU / 2. mag 84 °C (183 °F)
MCP -233 °C (-387 °F)
GPU dióda 95 °C (203 °F)
WDC WD1600BEVS-60RST0 59 °C (138 °F)[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
válasz tserrof77 #21937 üzenetére
szia
kösz a segitséget,és valoban igazad van.
a vga el is van szállva benne,melegszik mint atom, a gép allját meg sem lehet pár sec-nél tovább érinteni,mert olyan forro a müanyag,de a billentyüzet is felül.
sajnos a kép hol jo,hol nem. már besztéltem egy ismerössel 25k a javittatás.
sajnos még ha meg is csináltatja az ember,utána el kell adni,,, és remélni hogy a másik tulajnál az uj csippel szerencsésebb lesz.
amugy ha megjavittatom,akkor az uj is ugyanugy tönkremegy mint ami most elromlott benne ?[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
válasz #82903040 #21944 üzenetére
nem én használtam a gépet. amugy én is kiprobáltam a win7-et,nem tetszik a design-ja, ugy az egész kinézete nem jön be,köze nincs a régi win xp-hez, a megszokott dolgok nem a helyén vannak,ennyi erövel linux-ra is válthatnék,és kezdhetném elöröl megtanulni mi-hol van az oprendszerben.
-
Mag__
tag
válasz #82903040 #21970 üzenetére
köszi,de már találtam.
a gép viszont igy is nagyon forro: a cpu 80 C felett, a GPU meg 90 felett.....idle-ben.
a hibás GPU csip növeli meg a CPU hömérsékletát is ilyen nagyon?[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest