Hirdetés
Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Szerintem azoknak a ramoknak dualba kell menni, ha támogatja az alaplap, ha meg nem, akkor nem mennek dualba. Még semmilyen gépben nem láttam olyat, hogy ezt a user állítgathatja (bár lehet én vagyok tájékozatlan).
VGA-biost meg szerintem ne keress, mert nem hiszem, hogy találsz, meg én félnék is tőle. Ha nem jó a karira, akkor igencsak bajos lesz az eredetit visszatölteni (mármint, ha képet sem ad)!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
murphy27
tag
Üdv!
Nem, azt sikerült megoldanom, csak azt nem hogy natívban 1680*1050-es felbontásban legyen a külső monitor. Egyéni felbontást nem tudok sehol sem állítani, csak a felkínáltak: 1600*1200 van meg ami ez alatt van. Powerstrippel sem sikerült megoldanom.
A lényeg az lenne végülis, hogy egyéni felbontást hozzá tudjak adni és, hogy külön külön tudjam állítani a felbontást, mert ha felnyomom pl 1600*1200-ra akkor annak ellenére hogy a külsőt monitort állítom változtatja a noti felbontását is párhuzamosan.Előre is köszi.
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
murphy27
tag
Most skerült azt megcsinálni hogy a külső és a saját monitor is natívban megy, hogy az elsődleges a külső.
Thx érte.
Csak nem klón módban megy hanem extended desktopban.Klónban még nem sikerült egyenlőre, demég próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."
-
(Darkwood)
őstag
Bocs, hogy most reagálok, de nem voltam itthon! Nos, megpróbálok új driver felrakni, és ha nem jön össze, akkor lehet, hogy a Te verziód lesz a valós! Majd meglátjuk!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest