Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
Csá
Tegnap besétáltam telommal a balcsiba kb 1-2 percet voltam bent mire észrevettem h nálam van. Kicsit megtelt vízzel a kijelző szinte félig volt Ma reggelre már nem látom nyomát víznek. Szerintetek be merjem kapcsolni vagy még hagyjam kicsit? Vagy szét szedjem? Ilyen még nem fordult velem elő eddig..
Egy Vodafone 845ről van szó.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Mennyibe kerülhet egy androidos telefon kikodolása kb?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. mamám sikeresen elállította a 3310 classic telóját úgy hogy ha hívják nem irja ki a nevet csak a számot. 20percig nyomkodtam hol az istenbe állította át ezt így de nem találtam. gyári beállítások visszaállításánál meg vmi kódot kér ami nem a pin. vmi ötlet?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. ár érték arányba mi most a legjobb powerbank? 10k mah körül?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. a telefon felső hangszóróját mivel lehetne kitisztítani? 12 kis közből 8 full teli van kosszal. próbáltam már fogkefével de azzal nem jött ki. Oneplus 6t. Van ötlet? :F
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Van valakinek fólia a hátlapja? Ha igen milyet és hol vett, illetve ki rakta fel neki? Ez az easyskinz [link] elég jól néz ki, nagy választék 3m minőség. Próbálta esetleg valaki?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Viktor0610 #47921 üzenetére
milyet használsz?
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Viktor0610 #47926 üzenetére
Megkérdeznéd hol rakatták fel? Videókban olyan egyszerűnek tűnik de én tuti elcseszém
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Viktor0610 #47928 üzenetére
aha úgy könnyű esetleg tudsz valakit ajánlani aki szépen ügyesen rak fel ilyen hátlap fóliát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest