Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Ericcson v640i telóm és mikor sms-t írok akkor nincs benne hosszú "ő","ű" betű.
Én vagy ok a béna vagy valahogy lehet varázsolni ilyen betűket?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
Üdv!
A Sony Ericcson k770i mobilhoz milyen Trox csavarhúzó kell?
Hanyas?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy Nokia X3-02 telefonom.
Tegnap még ha minden igaz működött. Ma pedig már nem.
Nincs hálózat. Nem találja.Frissítettem a szoftvert is de az sem segített rajta.
Nokia Pc suite progit is feltettem.Azt írja offline a telefon.
Nem tudok senkit sem hívni és engem sem tudnak.
A kijelzőn néha megjelenik,hogy van térerő majd pár "s" múlva ismét eltűnik.
Szerintetek mi lelte?
Egyébként minden más funkciója jó.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Directors
senior tag
válasz vgyuri #31140 üzenetére
Nem hinném,hogy letiltották volna.(Van még garancia a telefonon. A kártya pedig előfizetéses és nincs elmaradásom.)
Beletettem tesóm kártyáját és azzal sem ment. Majd az én kártyámat beletettem egy másik telefonba és az jól működött.Aztán újra visszatettem az én kártyámat a saját telefonomba és végül is jó lett. Azóta nincs semmi probléma. Nem tudom mi lehetett. :S
[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Thunderbird
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió