Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
Mivel szokás tv-t monitort tisztítani?
Letöröltem a tv-t valami ablaktisztítóval de csíkos lett"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz hunboy1974 #65589 üzenetére
Milyen gép?
Milyen OS?
Milyen zene?
Több fajta zenével próbáltad?
Milyen lejátszó?
Többféle lejátszóval próbáltad?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
PCX-es féláras szállítós kuponkódja nincs valakinek fölöslegbe?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz MaxxDamage #67894 üzenetére
munkanélküliként ez most azért kicsit erős...
Én ha munkanélküli vagyok akkor a a sata kábel a legkisebb gondom...Ha nincs munkád akkor ráérsz elmenni érte, ha vidéki vagy és pestről rendelnéd akkor keress valakit még aki rendelne onnan ahonnan te és akkor feleződik a szállítási díj.
-
Met
nagyúr
válasz DeFranco #68909 üzenetére
Outlook expressz már nincs, windows live mail van helyette, működik most is, frissül is néha.
A Thunderbird mellett még annyi szólna hogy szerintem sokkal könnyebben tudsz belőle exportálni. OE vagy WLM-ből mindig szopacs ha más levelezőbe akarod tenni a leveleket.
De kérdezd meg itt mert lehet van valami plugin amivel a leveleket külön fileokban tárolja."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz 5150head #69212 üzenetére
Cobian Backup tud növekményesen menteni (azt menti csak le újra ami változott)
-
Met
nagyúr
PS2-es billentyűzet hiányában hogy lehet belépni egy alaplap biosába.
Van valami trükk vagy kell keríteni legalább egy átalakítót?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Esetleg Te a lapcsalád egyik üzemeltetője vagy? Csak mert ők hozzák létre a szabályokat nem "mi" userek....
Ha nem én szólok érte akkor megteszi más, vagy egy moderátor, de nem egy topicban láttam hogy szólnak valakinek a válasz gomb, a félpercenkénti postolás vagy a több topicba másolás miatt."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Adobe Muse-ban hogy lehet olyan weboldalt csinálni ami követi a böngésző szélességét?
Tehát ha összetolom a böngésző ablak szélességét akkor átrendezi a szöveget."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Egy net nélküli laptopra mit kellene venni hogy lehessen rajta tv-t nézni?
Jó lenne konkrét típus"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz mefistofeles #69995 üzenetére
Már kérdeztem tőle én is
Azért mert leakartam törölni a gépről nagyjából mindent.
Nem nagyon értem mit akart de Ő biztos meg tudja magyarázni Mondjuk egy win reainstall egyszerűbb és gyorsabb lett volna[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Intel fan11 #70065 üzenetére
Ha van ismerős aki tud forrasztani és ért is hozzá valamennyire az ki tudja cserélni a kondikat.
De ha jól rémlik itt ph-n is van szaki aki vállal ilyeneket."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Intel fan11 #70074 üzenetére
Kérdezd meg Őt.
A kondikat szar táp is szétcseszheti."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Intel fan11 #70112 üzenetére
Működik az, én pont tegnap jelentkeztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest