Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz werszomjas #46645 üzenetére
Az pech...de mi közünk van nekünk ehhez...itt a hardverfórumon...?
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz werszomjas #46651 üzenetére
Akár kíváncsi vagy, akár nem, bizonyos illemszabályokat be köll tartani...neked is...nekem is.
Azért van a fórum topicokra tagolva, hogy használható maradjon...ennyi erővel a sarki kocsmába is mehettél volna kérdezni...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz werszomjas #46663 üzenetére
Tán tevagy itt a HÁZIGAZDA???
Nem...én a köcsög portás vagyok...tudod, akitől az önkormányzatnál szoktad megkérdezni, hogy az ügyes-bajos dolgoddal melyik szobában foglalkoznak...mert a kiírásokat nem érted...Most komolyan: három év alatt ennyire nem fogtad fel a PH! működését...?
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Bobyjack #46752 üzenetére
Nem értetted meg, amit írtam...?
Sajnos a HP oldalán nem írtak róla, de úgy gondolom, hogy a digitáliss jelküldést szoftveresen végzi a hangkártya és hátha tud valaki ilyet
Az felmerült benned, hogy azért nem írtak róla, mert nem tud ilyet?
Ja...de ha te "úgy gondolod" hogy mégis, akkor hajrá...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz madzombie #46894 üzenetére
Kiemelt, "piros betűs" topic, kiscsillag...illetve zombi...
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz fastleslie #48336 üzenetére
Nem kell ám mindenhez hozzászólni...főleg nem zöldeket...
Ha ez egy 3000+-os Sempron, annak az órajele 1,8 GHz, tehát normálisan működik! valószínű ezt 5x szorzóval és 366(183) MHz-en éri el.
Jó lesz az 9x200-nak is...
- 5x366 = 1830 <> 1800
- 366(183) Mi ez, DDR proci?
- sem a 366, sem a 183MHz nem volt szabványos az AMD prociknál (se)primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz fastleslie #48376 üzenetére
Látom aktív vagy...
Igen! és több csatornán vezérel, alacsonyabb fényerő mellett is magasabb kontrasztot ad
Részleteznéd?primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz S*Tom* #49155 üzenetére
1. MCP79D lapkakészletről semmi információ...az NVIDIA nem nagyon veri nagydobra mostanában az ilyesmit...az MCP 79 alapvetően Atom procik mellé szánt lapka, egycsatornás memóriakezeléssel
2. a 79D talán a Core2Duo változat...kizárt hogy ne támogatná a DC-t...de ha mégse, az sem lenne meglepő...
3. laptopok nem szokták kiírni...
4. az említett szoftverek meg nem tudják...ennél sokkal elterjedtebb lapkák esetén is feladják időnként a harcot...Konklúzió: ha valóban 2x2GB egyforma memó van benne, akkor megy a DC.
Fapados próba (neked is eszedbejuthatott volna ): Everest memóriabenchmark...egyik modul kivesz...benchmark megint. Lassul, volt DC...nem lassul, nem volt DC...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz S*Tom* #49175 üzenetére
Néztem persze, Everestben a memória olvasás/írás tesztben is tisztán látszik SC mód nem vártam nagy vágtát, de elég gyatra.
Két malomban őrlünk...
Lassan mondom: ne foglalkozz azzal, hogy mit ír az Everest...a chipsettől "kérdezi" meg, hogy szerinte SC vagy DC...ha nem tudja, hogy kérdezze, vagy nem tudja, hogy válaszol a lapka, a "kijelzés" kalap kaki...Amit én javasoltam: két memóval benchmark...írás, olvasás, copy, késleltetés.
Egyik memó kivesz, újramér...ha 1-2%-on belül maradnak az eredmények, akkor nem megy a DC, hiszen nem lassult be! Ha 20-30-40%-os teljesítménycsökkenés van, akkor a két modullal megy a DC...vágod?primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz 7Heads Drago #49471 üzenetére
A bios-ig nem fog lefagyni.
Pláne ha el sem indul vele...
De legyünk optimisták...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új 0 perces Playstation 5 Slim -- Digital -- 2 év garancia
- SK Hynix PC801 2TB Gen 4 7000/6500 Mb/s NVME SSD eladó
- Dell T3420 SFF: Intel Xeon E3-1240 v5 (i7-6700), 16GB DDR4, 256GB m.2 SSD, AMD R5 340X, Win 11, ÁFÁs
- PlayStation 5 Pro Disc Drive
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest