Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz Rover623 #46654 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van. Azt, hogy werszomjas nem tudja ,h itt csak hardverről lehet kérdezni ,akkor az elég gáz. Lehet, hogy ő otthon a szobában szarik, mivel nincs kitéve a szobában a tábla ,h ez nem klotyó ? Itt viszont ki van téve a tábla, hogy prohardver és nem pro driver
[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Salex1
őstag
válasz Rover623 #46656 üzenetére
Az ilyen beszéddel magadat minősíted!
Most először vagyok ebben a topicban, kérdezni szerettem volna, csak most már tudom, hogy nem idevaló! Nem értem miért nem lehet benne akkor a témanévben...igaz, hogy prohardver a lap neve, de annyi mindenről van szó rajta, hogy ha nem írják bele, nem lehet eligazodni. Miért várjátok el, hogy tudjon egy új ember olyan dolgot ami nincs leírva???
Na befejeztem, erről elég ennyi! -
werszomjas
addikt
válasz Rover623 #46656 üzenetére
avagyte az okostojás
Tán tevagy itt a HÁZIGAZDA??? nem, akkor ne mondd már meg nekem mit hol kérdezzek.
ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor minek írsz?
nem bírod megállni hogy ne szóljál be?kis félisten kocka
mivel van külön
alaplap
cpu
vga
ram
ház
stbstbminden topic, gondolom akkor IDE jöhet az összes többi kérdés
[ Szerkesztve ]
üdv
-
psyho777
tag
válasz Rover623 #46674 üzenetére
pfff ez vagy nagyon gyenge poén, vagy csak számomra nem vicces..
Boldog új évet mindenkinek előre is!!
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Rover623 #46646 üzenetére
Ehh... És szerinted minden embernek, aki nem hardvertémában kérdezett, járt volna egy pofon? Elég sok ilyen OFF jellegű kérdés fordul elő itt, ha valaki tudja rá a választ, akkor válaszol, ha nem, akkor nem (vagy esetleg ajánl egy másik topicot), de nem kell valakit oltogatni ezért. Béke van, emberek...
Sk8erPeter
-
Bobyjack
senior tag
válasz Rover623 #46746 üzenetére
Jó helyen olvastam és s/pdif-nek hívják (egy vezeték páron lehet digitális jelet továbbítani), csak az volt a kérdés hogy az enyém (8530w) ilyen-e. Elvileg a hangkártya programjában lehet beállítani, hogy melyik kimenetre milyen jelet küldjön. Csak nálam (Vista) a Vezérlőpultban a SoundMax ikonra kattintva semmi sem történik.
[ Szerkesztve ]
-
-
psyho777
tag
válasz Rover623 #48355 üzenetére
??? biztos... de már megkaptam a választ a kérdésemre azért koszi
Kib4: szinte mind2 ik videőszerkesztőnél máshol.. szej le egy vegast és a youtubeon találsz 1millió videót hogy hogyan kell beállitani rajta az ilyen cuccokat..
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Csabee.
nagyúr
válasz Rover623 #49092 üzenetére
Ezekből áll a gép!
Alaplap BIOSTAR TH55XE 22750 2 év
Processzor INTEL Core i5-750 2.66Ghz 1156 BOX 48776 1 év
Memória GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT 26436 5 év
HDD WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS 11850 3 év
Táp CORSAIR CX400W 13770 5 év
Ház KOLINK 3159T 6413 1 év
DVD NEC AD-5240S Fekete 5315 1 év
VGA GIGABYTE GV-R585D5-1GD-B HD5850 1GB PCIE 66634 3 éva biosotarnak van valami ledje ami mutatja hogy ha gond van, és a vga error jön ki nem tudom mér, semmit nem csinálok vele alaplapi vga kimeneten sincs kép..
Üdv: Csabee.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz Rover623 #49160 üzenetére
A régi Asus A6M notiba raktam 2x2GB 667Mhz ott egyből írta bot közben, az everestben és a cpu-z-ban is jelezte a DC módot, az új K70IO meg nem. A bios a legfrissebb, a ramok egyformák márkára, méretre, időzítésre (800MHz, CL5)
Persze eszembe jutott, sött! Ez most nem lustaság, nem kérdezném!
Néztem persze, Everestben a memória olvasás/írás tesztben is tisztán látszik SC mód nem vártam nagy vágtát, de elég gyatra. Sehol nem találtam a széria memória kezeléséről sok infót, csak annyit, hogy max 2x2Gb SO-DIMM DDR2 800MHz és CL5 nem bővíthető kb. ennyi. Majd utána olvasok ennek a lapka készletnek ott lesz a bibi, de nem értem, ha ezen nem megy a DC miért ekkora titok, ha máshol nem is legalább az Asus honlapján jeleznék a spec-ben és nem keresgélek.
Tiszteletem, köszi![ Szerkesztve ]
-
S*Tom*
aktív tag
válasz Rover623 #49178 üzenetére
Ja vágom! Nem akartam csavarozni mert, ha gond van szervizesek, ha karcos a csavarfej sírnak a gar miatt. Egyébként találtam egy tesztet ami szerint tudja a DC-t. Kikapom az egyiket, de ha tényleg DC-ben megy és innét lassul falba rugok.
(#49181) mclaren777 Benne van az összes memory stick és secure digital típus, úgy hamar megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Rover623 #49406 üzenetére
Nem nekem,hanem haveromnak kell.
Azért kell neki,mert kimegy egy hétre külföldre és szeretné addig használni az msnt.
De mondjuk vmi live usb-s oprendszer keretében sem lehet megoldani,ami win boot után tölt be?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sirkope
tag
válasz Rover623 #49569 üzenetére
Szia,
Bocs, hogy csak most válaszolok, másfél napja nem tudok belépni.
Rá kellet, hogy jöjjek, hogy kell egy LVDS kontoller (pl. LDVS-05), kb. $35 postával. De akkor még mindig nincs benne a TFT panel, és lehet vadászni olyat, amit meghajt. Szóval lehet, hogy nem lessz belőle semmi.Azért kösz a linket.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest