Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
toza
senior tag
Gigabyte GA-8SIML alaplapba 478-pin FC-PGA2 Intel Pentium 4 Processors megy bele..
2.53 van most ! mekkora a legnagyobb amit bele rakhatok ,vagy mivel huzom 2.8 fole?!
kosz..
szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
compaq evo n110 laptop.. cd rom regota nem mukodik,csak nagyon ritkan,vmi trukkos varazslat segitsegevel hajlando felporogni.. 2 fat particio van,c: formazva, d: n van par cucc meg korabban atmasolt i386 konyvtar.. floppyrol bootolva megindul telepites hianyzo smart drive figyelmeztetessel...
masol par filet,de ntldr nel eltunnik jobb also sarokbol masolt fileokat megjelenito szekciobol a felirat,es csak zummog hallkan.. szoval nem teljes az install.. boven nem..olvastam h smart drive hianyaban rohatt lassu,akar egy napig is tarto lehet ez az install fojamat,de csak 1 orat birtam kivarni,aztan restartot nyomok mindig,meg buvolom cdt hatha elkapja...
hagyni kene had dolgozzon fel napot?vagy mi legyen most? network install nem ok szar lan kartya miatt,98 feldobhatnek hdd re,ha lenne kedvem szetszedni egesz gepet,meg atalakitom hozza.. de nincs.. mit tudok csinalni.. usb s xp install sem biztos h megoldhato mivel nincs boot menuben opciokent usb install .. nem tok letezo bios frissitesrol,de az megoldas lehet esetleg e?
vagy mit tegyek?!valaszokat koszi
-
toza
senior tag
válasz Sk8erPeter #38141 üzenetére
igen.. leccives....
d meghajton van a i386 mappa,es nyilvan c re raknam xp t floppyrol bootolok,i386 mappabol winnt elindul ,de ntldr masolasanal" leall" a telepites.. (latszolag,de 1-2 ora utan le lovom gepet,nincs kedvem,idom,okom(?) varni)
azert van ez a "le allas" mert telepites kezdeten ki is irja h nincs smart diskem telepitve,es az allitolag annyit jelent h rohatt lassu lesz a telepites,es ezert nem megy,latszolag.???
vagy vmi mas baj van?vagy az a baj h a d rol probalom futtatni .. stb....szoval hadjam ,had dolgozzon a gep minden rendben van?vagy hagyam a picsaba,mindent rosszul csinalok dogojjek meg?ez a kerdes lenyege..
kossz h sokat segitettel.. szeretlek..
-
toza
senior tag
válasz Sk8erPeter #38145 üzenetére
kosz..
vegulis az is kerdes h mi oka lehetne nem felmasolni az ntldr t meg h mer all meg eztan.. stb.szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
bocs...
massziv virus tamadas ert.. minden meghajto megfetozozdott naon.. 3 szor raktam rencert mire rajottem h nemgeprol kene ujra rakni a dolgokat.. cd rol installva ugy tunik stabil a rendszer.. viszont szertnek tippet kerni legjobb virus irtorol,vagy online scanrol ha letezik ijenben jo egyaltaln,meg norton gosztrol ,vagy hasonlo egyszeruen kezelheto pogramrol erdeklodnek,egy tiszta ,friss rendszert mivel erdemes es lehet konnyen gosztolni vagy miaz..
koszi
-
toza
senior tag
válasz 8nemesis8 #39115 üzenetére
avas fennt van ,fut eppen,eddig nod32 volt,es vegulis szolt is h baj van hagytam is dolgozni,aztan nem indult a rendszer... es gosztolasra mi a legjobb legegyszerubb ami nem norton??
(korabban norton doktor javitas cimen tonkre vagta a gepemet,inkabb nem eroltetnek semmiy ami symantec .. nc az jovolt regen de tobbi pogram xar ..)
-
toza
senior tag
bocs ide de nem talalok megoldast.. 5.1 es hangszettet kotnek ra tv re.. barhogy.. ebben kene segitseg.. csak a speakerek vannak meg..sima "2 vegu csupasz drottal",mibe kene bedugnom,letezik e esetleg atalkito ami hdmi be tudja atnyomni,vagy midenkepp kell vmi receiver vagy subwoofer hozza esetleg? (plazman nyomnam faja hangal.. csak jopar dolog hianyzik..gondolom.. mik ezek?!?! lecci aki tudja iranyitson mar a megfelelo hejre ..koszi)
-
toza
senior tag
nem hazudok tenyleg ra kerestem tobb hejen is de nem talalok semmit...
MITOL LASSU XP INSTALL ?!? DE MIND ALLAT... 40 es kabellel,cd romrol,1.6 os dell gep 2*256 sd ram..20 gb winyo .. lassu file masolas volt driver.cab nal megakadt rendessen..kb 3 oraja kezdtem de meg mindig 37 perc "van hatra"...
mego?! koszi!
-
toza
senior tag
15 perc.... kiraj.. valaszokat koszi.. cd kb 4 szer volt hasznalva ,gyakorlatilag karc mentes... hdd t beraktam masik gepbe,es problema mentesen formazodott,nem tunt ugy mintha gaz lenne vele.. 80 eres kabellel is probaltam korabban ua ez a hejzet..ja es tok kulon vannak kotve...ram is okozhatna ijesmit esetleg?!
[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
válasz szakalistvan #44682 üzenetére
na .. most vagyunk 3 percnel.. ez egy massziv 24 oras xp install lesz u nez ki.. nem dontok rekordot v vmi?!? pezsgot mar behutottem..
viszont tevettem cd rommal kapcsban,mivel ua ezt hasznaltam egy masik gepnel ua ezzel a cd val...es 1 ora alatt megvolt.. szoval nemtom.
viszont van egy masik gep amit meg ossze kell dobnom , ott kiprobalok egy megkozelitoleg (kb 1.5 eves dvd irot...).koszi..
-
toza
senior tag
bocs h ide irok de nemtom mit tegyek..mar az ongyilkossagra is gondoltam...
ga 8siml alaplap 2*256 ddr rammal valszeg 2 gb intel celeron..meg stb ....
aram ala hejezve,max 254 w tap "serceg",de nem tortenik semmi..ratoltam egy mukodo gep tapjara..amd intel ready tap,250 w asszem es alaplap vilagit ,elindul.. szoval nagy oromomben,nyugtazva h csak tap szallt el nyilvan,kicsereltem egy 250 w os mukodo ,de gagyibb gepbol kivett dell tapal.. de nem csinal semmit.. ujra porobaltam elozzovel azzal vilagit alaplap ,porog proc huto is.. igazabol nemtom h mas is tortenik e mert nem kotottem ra monitort vegul...
szal eseleg tud vki vmit ezzel kapcsban.. ?annyit felfedeztem viszont h 20 pines dugo az eredeti tapnal 1 potynel ures, a cserelt tap is ijen viszont a mukodo amd intel ready az mindegyiknel "tele van"..de nyilvan kene mennie gyarival is vagy nemtom..
4 pin es nem tunik masfajtanak .. nemigen ertek ehhez...mi lehet a baj?mit nyomjak hova?!jumper stb,merult elem stb...
mert alkatresznek nem rossz,de inkabb kulon gep kent hasznalnam..bocsi.. koszi...
-
toza
senior tag
válasz localhost #46438 üzenetére
ha az ongyilkossagra celzol akkor de ize vagy....
Thunderzolee:csak a 20 pin meg a 4 pin 12 v volt radugva igazabol,meg ide kabelek kb..meg ram.. de probalgatom mingyart egyesevel..
viszont a csere tap 100% h mukodik,egy masik gepbol vettem ki,de azzal nem hajlando moccani,de a masikkal ugyanannyi dolog radugottsaganak allapotaban siman indul...marmint vilagit sarga lampa alaplapon,meg felporog proc hutoje is,es haz elejen is zold led izzik... szal ezert nem ertm..
most tesztelgetem akkor.. marmint ramok meg stb nelkul..viszont talaltam par pupos es kb "rozsdas" kondit is.. de akkor is gyulnak ki fenyek..
mindegy .. tesztelem..szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
válasz Thunderzolee #46437 üzenetére
na..kirajsag van.. vissza raktam regi tapot es megy minden frankon...
a problema oka egy 2 es front usb volt.. ami kozul az egyik csunyan el volt torve.. gondolom forditva akartak kicsit berakni vmit... szal ha az ra volt dugva alaplapra akkor egyalltalan nem indult.. lehuztam.. mostmar ok.de nem ertem akkorsem h hogy indulhatott el azzal a bizonyos amd intel ready tappal.. mindegy..
kosz a lehuzogatos tippet..szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
jajajajajaj
lakasban megosztottva, wireless ruterrol megy a net.. gepen megosztott "kolbasz "mappa A gepen..
masik szobaban B es C gepen elerhetoek "kolbasz" mappa fajljai.. a szomszedom is latja e?vagy csak az egy ruterre kapcsolodo gepek a hazban?!? mit valtoztassak h ne igy legyen?!koszi
[ Szerkesztve ]
-
toza
senior tag
jot rohogtem most .. de tenyleg...
kosz gyors valaszt
van rajta jelszo ha erre gondolsz.. szoval csak aki fel tud ra jelentkezni az latja a "kolbaszt"..?!?! (10 re van maximalizalva egyebkent a szabad slotok szama..marmint 192.168.1.0 tol .. 1.10 ig.. szal akkor nyugi van?!?)
-
toza
senior tag
van 5.1 es hangfal szettem.. de csak hangfalak.. "2 vegu vezetekkel" szal nincs rajta dugo a vegen.. ossze kotnem tv vel nyilvan de hogyan is?!mivel tv n csak RCA,vagy optikaias bemenet van..
[link] nem ertek hozza de ez nem segitene?olcsobb vagy hasonlo ,nem autoba valoas.. vagy ha van esetleg barmi egyszeru speaker level to line level converter az jolenne.. vagy pedig ha vki tudna egy olcso subwoffert-erositot hozza,amibe bele dugnam a hangfalakat...
koszonom
-
toza
senior tag
hello! GA 8siml ver 1. lap on nem talalom a system fan 3 pines dugot..pedig nagyon kene.. 3 manualt is neztem,elvileg mind a GA 8siml ver 1. rol,van ahol jobb also sarokban mutatjak,ott nincs,masik manual szerint 20 pin es power plug mellett van,de csak a helyet talatam kb.. szoval akkor lehetseges h megszunt vagy elparolgott?! hazilag hogyan tudom reprodukalni legolcsobban?! lattam atalakitokat neten,de nincs most semmi nyitva kb ahol venni tudnek.. mi a megoldas ?!koszi [link]
elvileg ez az.. ez van rairva lapra..de megseigy nez ki...(itt balra lent van..de valosagban nincs ott) bios ban sem irja sys fan 0 at....igazabol egy artifaktos,csikolodos,3d tol beszaros video kartyara hegesztettem intel proc huto bordat es ahoz kene.. massziv hutes rendbe rakna vga problemat egyebkent vajon??! vagy ha maszatol a kartya akkor mar semmi sem segit,elszalt teljessen?!?
koszi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest