Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #13327 üzenetére
"Az iso elvileg CD kep file.. szoval egyböl irhato is... bbotolni fog.." ezek nem egymásból következnek... elképzelhető igen hogy nincs benn bootsector de probálja már meg kiirni és ne csak a fileokat... e ugy ahogy ilik.. Azt hogy bootolni fog az pedig a jokivánságom.. node midedzs...
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #13333 üzenetére
Tudom hogy én irtam... Visszaidéztem.. De minek bonyolitsuk az életét.. ha ezzel nem birkozik meg... hogy kiirja az imaget... sztem inkáb magyarázd el neki lehet már rég kiirta és bootolt... én elhiszem neked hogy vágod... ha jobb ötleteid vannak rajta...
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #13333 üzenetére
Most latom sikerült feltenni az SP3at Benhillnek...
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #13335 üzenetére
Lehet naiv voltam én most töltöttem le.. Olasz XP SP2öt ugyanigy Corporate verzió és megy a magyar céges kódommal... bootol.. aktiválni se kellett.. ebböl indultam ki.. persze.. nem Corporate szótol bootol.. csak amugy mert van benn boot sector...
-
#TOTTI
őstag
válasz krattyogi #13352 üzenetére
Elvileg WDnél az 5-6 os lábra kell tenni egy jumpert.. elvileg ott is van... Most néztem egyet a kezembe.. nekem 250es volt.. azon alapbol rajta volt most néztem a 320as WDn fel sincs tüntetve ilyen opció de ha müködik akkor az 5-6os lábon...
7 5 3 1
8 6 4 2 igy vannak a lábak.. -
#TOTTI
őstag
majd tökéletesre frissitik... nekem csak annyit tett az SP3 a notin ha készenlétbe került ujraindult kékhalállal.. de kiiirta a hibát az a jo a kékhalálba.. de aztán uj modem driver megoldotta... nem feltétlen SP3 csak amikor rákerült azota csinálta.. vegyük ugy h a modem driver nem stimmelt hozzá...
-
#TOTTI
őstag
válasz Klemens #13372 üzenetére
Itt elméletileg mindent megtalálsz szedd le a mostani drivered.. teljesen és arra ügyelj hogy a .NET 2.0 vagy újabb telepitve legyen ez nélkül nem megy a Catalyst Control Center a hibát nem biztos hogy ez miatt irja ki de ha jo a kari és igy jo lesz a driver is akkkor elméletileg mindennek müködnie kell..
Másik megoldás hogy a Sims2 vel van gond.. és esetleg egy patch javitaná a problémár de erre joval kisebb esély van...
-
-
#TOTTI
őstag
Azt hogy tudom megoldani HP 6820S notebooknál föleg meg álltalában... hogyha becsukom ne szakadjon meg a wifi... sürgös lenne.. most azt csináltam h 30 perc után kapcsoljon ki a vinyo meg legyen készenléti állapot..? elöre is köszi
-
#TOTTI
őstag
Igazabol ha csak igy csatlakozol átmásolja onnan az illesztőt.. az sikerült nem is kell külön driver arra a gépre... de ahogy latom itt csak 1 féle dirver van PostScript akkor igy hirtelen nem tudok segiteni..
-
#TOTTI
őstag
válasz LuuPocok #16544 üzenetére
30.000 keret mindenképpen egy 3850 egyértelmű söt lassan 40böl kijön 2.. és akkor mehet a CF és a sebesség a mostaninak kb. 5-6xosa lesz.. viszont egy karival is majd dupla a mostaninak.. 3870 nem éri meg bár abbol is van már 26ért ujan... de inkabb 3850!!
Az lenne az idealis ha a hazban szobahömérséklet lenne.. HPs passziv kariknál nem meglepő a nagy hőleadás.. akár a 2 venti is elég lehet ha elég erösek és megfelelöen vannak elhelyezve..
Az ASUS passzivan megy..? és igy 30 fok terhelve..? mert sztem aktivan is becsületes lenne 30 fok sőt még alapjáraton is... igazabol az a gond hogyha minden füt akkor egy idő után tulmelegszik... ajanlatos passziv hűtők mellé egy erösebb 12cmes ventis tápot tenni.. az is kirángatja a meleget.. ha nem fagy a gép akkor nem gond.. viszont ha zavar akkor csak ventillátorokkal tudsz védekezni esetleg olyannal ami közvetlen a ATIkról huzza el a hőt...
remélem tudtam segiteni...
-
#TOTTI
őstag
válasz fastleslie #16548 üzenetére
Ez igy van de ha ragaszkodsz az ATIhoz és a CFhez akkor 3850 és igy 30on belül maradsz.. amugy én is a 4850et ajánlanám.. és ha az mellé tudnal tenni még egy ilyet az lenne a kanaán..
-
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #16688 üzenetére
Tudok ilyet adni ha kell neki és tényleg ettöl jobb lesz..
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #16691 üzenetére
POS kasszákba ilyen lapok vannak amihez jár ilyen de azokba semmi nincs bekötve melohelyemen lattam ezeket.. talan 4-5 darab van...
-
#TOTTI
őstag
válasz Sk8erPeter #16698 üzenetére
Hát magamhoz veszem és ha pesten járok oda adom.. ugyanaz ami a képen van.. de hogy erre lenne e szüksége..
-
#TOTTI
őstag
válasz Studiossrác #16708 üzenetére
De ez igy van elküldi és nem a gépéröl küldi hanem a cimlistáját kiolvasta és használja a virus ezért nehéz kiirtani.. én is kapom és mindig be vok lépve.. és csak felugrik.. idö utan az MSN üzemeltetői végeznek vele mert nalad csak egy trojait talal amit kiirt a NOD32 is de akkor már teljesen mindegy... és nem te fogod leirtani mert nem rezidens virus...
-
#TOTTI
őstag
válasz brumi100 #16704 üzenetére
Elvileg ha a BIOS boot sequence menüben vagy valami ilyemi latsz SCSI eszközt akkor az lesz a sata.. A karinak pedig kell lennie egy menünek amikor bootol a kártya ha bootol meg kell nyomni talan Ctrl+F és ott lehet állitani.. mert BIOSban nem fog latni semmit... de gondolom ezt te is észre vetted... EZ igazabol nem seitség csak kiindulópont mert én is kiváncsi lennék hogy van de egyik RAID kártya igy müködött amit probaltam régebben..
-
#TOTTI
őstag
válasz V.Stryker #17004 üzenetére
Áthackeled az XPt több felhasználósra és távoli asztalaon észrevétlenül be tudsz lépni és tudod nézni a kamera képét.. Sajátgépben.. söt még rögziteni is tudsz vele, ha van rá megfelelő programod! Ha csak simán egy távoli asztalt csinálsz akkor ha nézed ki kell dobnod az ott ülöt a munkájából amikor rájelentkezel...
-
#TOTTI
őstag
válasz V.Stryker #17034 üzenetére
Ment egy Kva hosszú PÜ és a link is odaért remélem..
Távoli asztal nem vészes alapból > Sajatgép > Tulajdonságok > Távoli használat > pipa be
Aztán Távoli felhasználók kijelölése és ott hozzá adod a felhasználóneved... ha másik gépen beirod az IP cimed akkor megy.. és be tudsz lépni...
Ha esetleg van routered és csak egy gépet akarsz használni távolira akkor a legegyszerübb ha beteszed DMZbe minden router tudja... kicsivel bonyolultabb a port forwarding ez bonyolultabb egy pöppet de nem vészes (ezt is minden router tudja)... távoli asztal alapértelmezett portja a :3389
Igy már menni fog.. amit irtam neked PÜbe az bonyolultabb de ugy 100%os a dolog..! akkor észrevétlenül tudsz nézelődni wbkameraképeket is meg munkamenetet is...
-
#TOTTI
őstag
Leirom mibe botlottam a számolgatás alatt...
Nem mindegy hogy Mbyteban vagy Gbyteban számolsz... 200Mb négyzete az 40000Mb... míg ha ezt Gbyteban számolod azaz 0.2Gb a négyzeten már csak 0.04Gb igy lett 200Mbból nem 40000 csak 40.. pedig ugyanakkora adatmennyiségről van szó.. egyszerű matematika amibe most majdnem beletört a bicskám..
-
#TOTTI
őstag
válasz zacsy82 #17234 üzenetére
Másik gépen látod..? Ha be kell jelentkezned akkor nem biztos hogy az IP cimet tiltották csak ki.. a bejelentkezésed is.. viszont ha nem kell bejelentkezni akkor nem lehetséges az IP ellenörzés.. Mivel ettöl be vannak védve a böngészők és az már legális sem lenne... De ha ennek kivédésére talalsz programot szólj és kiprobálom hogy tényleg működik e..
-
#TOTTI
őstag
Opel Astra G re felmegy a 195/65 R15ös gumi.. vagy az már túl hurka rá..?
Gyári 195/60 R15 és 185/65 R15..
-
#TOTTI
őstag
Olyan kérdésem lenne tudja e valaki hogy a reg adót mikor kell fizetni.. Már megvan az autó minden rajta biztositás stb... 3 hete 100%os de külfölről behozott de már embertől vettem csak én vagyok az első üzembe helyező.. ekkor beszivtam vagy majd az importör/kereskedő fizeti vagy fizette be...? Erre nem is gondoltam...
-
#TOTTI
őstag
Az igaz lehet hogy kisteherautóra nem kell regadót fizetni..? Mert eszembe se jutott hogy be kellene.. és ma döbbentem rá... hogy ilyen is van.. de állitólag nem kell.. Valaki tud erről valamit..?
-
#TOTTI
őstag
válasz tkazmer #22967 üzenetére
Nem kell! Felhivtam a kereskedőt és a totalcaron is ezt írják..! Furcsáltam is hogy nem esett szó róla mert ha személyautó akkor 609K lett volna.. annak nem örültem volna.. De igy már minden OK.. Igen különben ahogy olvasom igyekeznek teherautónak vizsgáztatni külföldi használt autókat.. és ha pl egy 5 szemlélyes VITOrol van szó nem egy VAN Astrarol akkor ott mi a helyzet felölem lehet TGK.. 8000km alatt még egy sor menetlevelet se irtam.. Mondjuk nem tom kell e magánszemélyként vettem..!
-
#TOTTI
őstag
M6 és M8 fizetős..? Mert több térkép úgy számol hogy nem fizetős..?
-
#TOTTI
őstag
Valaki tudna nekem segíteni? Összedobtam egy alap csak html oldalt egy minta alapján... ki is müveltem magam alapszinten... de valamiért explorerben el vannak csúszva a beágyazott képek, felsorolások szövegek.. Mozillában probáltam végig... de bármit teszek nem akar modosúlni... Nem tul bonyolult a kód.. ha valaki javítaná megköszönném...
Linkeltem a HTML topikba is de hátha itt valaki gyorsabban tud segíteni...
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest