Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
virkir
veterán
-
Lenry
félisten
válasz NaNorbert #16053 üzenetére
ebben a topikban mindig megtalálható az aktuális legfrissebb Everest
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sish
tag
válasz NaNorbert #18540 üzenetére
Kevés a RAM és a videokártyád memóriája is. Ha meg maxon játszol akkor a procid is kevés sajnos.
Minimum gépigény:* Windows XP/Vista
* Intel 2.8 GHz (XP) / 3.2 GHz (Vista)
* 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB RAM (Vista)
* Nvidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 9800 Pro / ATI Radeon X800 Pro (Vista) 256 MB
* 12 GB HDD
* DirectX 9.0cAjánlott gépigény:
* Intel Core Duo 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
* 2 GB RAM
* Nvidia GeForce 8800 GTS / 640Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!
-
(Bundás)
addikt
válasz NaNorbert #19951 üzenetére
"Fontos! A rendszermeghajtó betűjelét nem lehet a fenti módszerekkel megváltoztatni. A boot/rendszerpartíció betűjelének megváltoztatása nem ajánlott és kizárólag hibaelhárítási feladatokhoz használjuk. Ha mindenképpen szükséges a rendszerpartíció betűjelének megváltoztatása, olvassa el a Microsoft tudásbázis ide vonatkozó cikkét."
-
NaNorbert
aktív tag
válasz NaNorbert #22211 üzenetére
Akkor leírom ujbol hogy az lenne a bajom hogy eltüntek am eghajto ikonok és most nem tudok társítani semmihez semmit!
pl.: kmpayert társítanám 1 film-hez és mikor betársítom nem irja ki hogy betársítaná-e ! szerintem nem találja a vinkok elérési utját!
Ugy van hogy sikeresen szarul raktam xp-t! C meghajton a filmjeim vanak D nincs és E-n van az XP!
a C meghajton a filemk mapában volt 1 mappa amiben az öszes progim volt!
Na sorba raktam a dolgokat csináltam "Filmek" / "programok" / "Zene" mapákat és külön raktam mindent! Azota van ez a vacak vele!
De miértttttttt ????◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
zkiss0
tag
válasz NaNorbert #23201 üzenetére
HI!
Hát ez egyszerű is meg nem is!
Az srp2030-al én is dolgoztam, nagyon meg vagyok továbbra is elégedve vele, jó a mánes, a 25-ösön is ekkora van, szóval megéri.
Kéne keresned egy somogyis részletes katalógust, és abban megnézni, hogy mennyi a mozgó alkatrészek összetömege grammban. Ez egy adott érték, mondjuk 20g (több). Ha bassreflex hangfalat akarsz, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy pontosan mérj, és itt azt is figyelembe kell venned, hogy a hőmérséklet változik.
A mozgó alkatrészek (pille, membrán, lengőtekercs, a membrán egy része...) össztömege akkora legyen, mint a megmozgatott levegő tömege, ekkor érvényesül a bassreflex hatás. Ha kisebb, nincs jó mély, ha nagyobb torzít.
Szóval ki kell egy egyszerű számítással számolni, hogy 20g levegő (20 vagy 25 fokra nézd) mekkora térfogatú. (kémiatanár segít) Ekkor megvan a térfogat érték, ésebből már úgy csinálod magadnak a dobozt, ahogy akarod.
Ha rám hallgatsz, akkor mélységre tervzel. A szélességet az spr2030 adja, 1-2 cm azéert legyen mellette. A magasságot meg csökkenteni a mélység javára!
Ha mélynyomónak kell, akkor érdemes úgy tervezni, hogy a mélyet lefelé, a nyílás meg oldalt legyen.
Ha teljes értékű hangfalat akarsz, akkor dtf-10, 12-est ajánlok, a lapos jobban szól hangváltónak mindig jobb a saját készítés, de a somogyisok nem rosszak. ha odáig jutsz, akkor szívesen segítek még.De! A mélynyomót is le kell vágni valahol, nem mehet rá a teljes hangspektrum, mert fent torz lesz, mint a huzat.
De! A basszreflez hangfalakat nagyon jól kell összeszerelni, tökéletesen tömíteni, hézagmentesre, különben szart se csináltál, mint feszült órákat magadnak.Dióhájban ennyi..
Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
kételkedem
addikt
válasz NaNorbert #25488 üzenetére
Ha felment az XP, akkor arra rárakhatod az összes frissítést(sp2, sp3), és a neked tetsző msn-t.
#25487 Sk8erPeter: ma is tanultunk valamit A kezelési útmutatóban írtak nekem is újak.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
XuChi
addikt
válasz NaNorbert #26026 üzenetére
Bőven.
Nekem ez m,ent róla: Gigabyte Ga-790gp-ds4h, 5000+@3200mhz, 4*1gb ddr800@1000 kingmax, 2*3850 256 cf, 2x500gb hd502lj, 1 odd és a haf932 amiben van 3x24cm és 1x14cm és 1x12cm venti.
Elég az a táp annak a gépnek ha ezt elvitte a hátán.
Csabee: Gondolom az van neki most otthon. Én is megmaradt ramokból raktam össze ezt a gépet!
Én is lecserélném a 4x1gb kingmax ramomat mert csak 1000-n megy és jó lenne 1200-őn hajtani . Kéne a jó kis ocz reaper hpc 2x2gb 800mhz mert azt tudtam hajtani 1200mhz-n is[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest