Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
moha21
veterán
-
moha21
veterán
válasz HollyBoni #49387 üzenetére
Az alaplapodon elvileg van egy ilyen az audiónak:
és egy ilyen az usb-nek:
itt a ház leírása hozzá:[link]
fecg21: Én raktam már vissza gyári hűtőt, ha jól csinálod semmit nem vesznek észre.(ne legyen patakokban a paszta.) Azt nem tudom mit csinálnak, lehet beszámítják, cégtől függ.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Wooh09
csendes tag
válasz HollyBoni #49437 üzenetére
Terhelve nemtudom minnyárt megnézem de van más is!
Everestben ezt irja:
Alaplap 38 °C (100 °F)
1. CPU / 1. mag 25 °C (77 °F)
1. CPU / 2. mag 25 °C (77 °F)
MCP 61 °C (142 °F)
Aux 36 °C (97 °F)
GPU 54 °C (129 °F)
GPU környezete 45 °C (113 °F)
SAMSUNG HD252HJ 31 °C (88 °F)na ezek közül az MCP ( ez mi? ) Aux ( eztse tudom h mi ) szurja a szemem mert ezek se számítanak soknak?
-
moha21
veterán
-
fastleslie
senior tag
válasz HollyBoni #49575 üzenetére
Hát elég szarul néz ki! Én a helyedben mentenék, és a C-n kívül (amin gondolom a rendszer van és azt meg akarod menteni...) minden meghajtót megszüntetnék és újraosztanám. De ennyi erővel a legjobb, ha az EGÉSZET összemosod és egy új rendszertelepítésnél a számodra megfelelő felosztást megcsinálod, és a particiókon a fájlrendszert is létrehozod (később akkor nem is látja a rendszer, csak pl. a partition magic...), mindezt pl. az XP telepítővel minden gond nélkül.
Én már csináltam hasonlót, utólag megbántam, mert az amit leírtam gyorsabb és biztosabb lett volna! (+ újrahúzott egészséges rendszer...)
Ha meg van másik vinyód, az adatok megmentése nem is lehet akkora gond![ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
válasz HollyBoni #49596 üzenetére
Igen ez tény, de wmv-be menti el, nekem meg avi-ba kellene, és az a baj hogy nicns kedvem letölteni ilyen konvertálós cuccot, egy programmal biztos meg lehet oldani az egészet, csak ugye nem tudok egyet se
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
moha21
veterán
válasz HollyBoni #49607 üzenetére
Igen muszáj, ha nem lenne fekete akkor semmilyen formában nem folyna rajta áram, ha "csak" sárga nem lenne akkor +12V-ot nem kapna a hdd-d. Szóval muszáj, ha működtetni is szeretnéd.
SzalaiG: Sajátgépben nem engedi megformázni?
luw2win :nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz HollyBoni #49614 üzenetére
Általában a hálózati adapterek a 12V-ot 0,4-0,5 A áramerősség mellett tudják, de a winchesternek kell az 5 V-os feszültség ( piros vezeték ), egy PC tápot meg egy teljesen más táppal nem szabad közösíteni, akkor vagy külön táp kell a winchester részére, vagy a pc tápról szabad levenni a szükséges áramot. Szóval olyat nem szabad csinálni , hogy a 12 V-os adapter negatív végét a feketére kötjük a pozitívat meg a sárgához.
-
fastleslie
senior tag
válasz HollyBoni #49614 üzenetére
Én nem tenném a helyedben! Találkoztam olyan géppel, amelyiket meg kellett bikázni, de azt egy másik SZÁMÍTÓGÉP TÁPEGYSÉGGEL tettük! És a két rendszer semmiképpen nem találkozhat! A külső ? milyen gyártmányok nem mindig adnak olyan stabil feszkót, mint a számítógép tápok...
Erre a célra egy XT táp a legjobb (mert kapcsolós, de a töbit is meg lehet patkolni)! 2-300 Ft, vagy ingyen hozzádvágják![ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz HollyBoni #49628 üzenetére
Nincs mit! Küldtem privit, hogy hol lehet szerezni, csak asszem nem lehet csak úgy belinkelni. 1500 Ft körül kapható, szedtem már szét ilyen stabilizált áramköre van!
-
fastleslie
senior tag
-
Mach5
aktív tag
válasz HollyBoni #49713 üzenetére
Az a fura, hogy soha nincs ilyen baj, hogy játszok és elmegy a net kapcsolat, igaz én nem játszok valami sok játékkal, de amikkel eddig játszottam még hasonló problémám se volt, se netezés közben, csak ennél a multiplayernél van az a baj, hogy néha elmegy a netkapcsolat, de ha már egyszer elmegy akkor egyre többször csinálja és már nagyon kezd idegesiteni, hogy nem tudom mi a baja, és akiket eddig kérdeztem azok se tudják.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Videókártya 1060 6gb
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új 0 perces Playstation 5 Slim -- Digital -- 2 év garancia
- SK Hynix PC801 2TB Gen 4 7000/6500 Mb/s NVME SSD eladó
- Dell T3420 SFF: Intel Xeon E3-1240 v5 (i7-6700), 16GB DDR4, 256GB m.2 SSD, AMD R5 340X, Win 11, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest