Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
válasz GabN73 #30441 üzenetére
Igen-igen, ezzel is ez a gond, ha berakom asztali gépbe, persze külön partícióként tehát nem erről bootol.
Azt mondják az okosok, hogy szétesett a particio ezért nem tud bootolni, de esetek 90% segít a scandisk, persze a vinyó egyértelműen haldoklik, de egy utolsó adatmentésre, még fel lehet éleszteni scandisck-el csak én nem tudom, hogy miaz és hogyan mukodik, ez lenne a fő kérdésem.Üdv.:
Misi -
Csabee.
nagyúr
válasz GabN73 #31274 üzenetére
tedd fel a kérdésed itt: Mennyit adnál ezért a képért/alkatrészért?
Üdv: Csabee.
-
Xirtam
veterán
válasz GabN73 #36338 üzenetére
Hmm mikor elkezdtem a HSZ-ed olvasni Túlhajtásra gyanakodtam, a tápod esetleg?? Arról tudsz nyilatkozni? Túlmelegedésről valamit? Esetleg minden jól van rögzítve, minden hűtő?
Szerk: Adatlapodon tuningolva van a CPU-d , gondolom alapon is kipróbáltad. Régóta van ez a configod? És ezzel a táppal müködött??
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz GabN73 #41827 üzenetére
nem a PK drága 30dolcsi hanem a vám ami +25% jelenleg és az illeték
illetve az hjogy elbukod a garianciát azonnal
Senortilla cuccait nézd meg vagy
az ővez ők is onnan hozzák be 10% -os kulccsal dolgoznak annyit meg megér a sok papírmunka és a koczkázat miatt a dologMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
(Darkwood)
őstag
válasz GabN73 #41892 üzenetére
A 8800M GTS karid integrált és nem MXM-es! Nincs rá lehetőséged!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
-
Lenry
félisten
válasz GabN73 #45032 üzenetére
elvileg a GTX280 driverei jók a 6600GT-hez, gyakorlatilag meg amennyi idő alatt megírtad a hsz-t, illetve megkapod rá a választ, rég újrarakhattad volna a drivert, hogy lásd, hogy az-e a hiba
egyébként valószínűleg azGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
zodo
nagyúr
válasz GabN73 #46166 üzenetére
Látom,google, nem az erősséged. Tessék itt egy másik, ha nem volt jó az előző.
Ha nem túl indiszkrét, megkérdezhetem mi a terved ezzel a kábellel ?
Ugye nem playstation2-t szeretnél rádugni a lapos monitorodra. -
moha21
veterán
válasz GabN73 #48062 üzenetére
power led-ed megmértem
U üresjárat: 4,86 V
15 ohm-os terhelést raktam rá.
U 15ohm: 0,2 V
I 15ohm: 0,013 A
P=U*I = 0,2 V * 0 ,013 A=0,0026w
Üdv:moha
Defranco: Köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
GabN73
addikt
válasz GabN73 #49698 üzenetére
most hogy szétszedtem ,kifújtam,összeraktam,a ventillátorok is és az alaplapon a ledsor is elkezfett villogni Tpé probléma lenne,mert 12V-s ágra vannak kötve a ventik (gondolom azért villognak....)
Valakinek esetleg volt már ilyen gondja?fastleslie: lehetetlen,14:45 körül kapcsoltam be 15:05 körül indítottam újra.Csak a youtubet nézegettem + ment egy word.....
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz GabN73 #50169 üzenetére
Az az érdekes, hogy XP alatt nem csinálja ezt, csak Win7 alatt, és ott sem mindig. Délután rendben volt, estére megint elkezdett recsegni.
Előző lapom, egy G31M-ES2L szintén Giga, ugyanezt csinálta, szintén néha Win7 alatt, de az Asrock 775VM800-as is Vista alatt.
Azóta házat és konfigot cseréltem így is néha visszatér a recsegés. Amit megtartottam, a DVD író és a vinyó, azok nem okozhatják esetleg valahogy?Első körben írok a gigának, nincs olyan ismerősöm, akinek AM3-as konfigja, DDR3-as ramja vannak, szóval nem tudom más alkatrészekkel kipróbálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest