Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Nyiscsák
aktív tag
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki hogy miért van az hogy felrakok bármilyen virtuális meghajtó programot és létrehozok meghajtókat nem kap meghajtó betűjelet és nem tudom használni! Még beállítani sem tudok hozzá betűjelet! Valaki segítsen!
-
Nyiscsák
aktív tag
Hello!
Egy olyan gondom van hogy mostanában gondol egyet a gép, megfagy és becsíkozódik a képernyől! Régebben is volt ilyen gond de ott bad sectoros volt a vinyó, kicseréltem és elmúlt! Most ugyanaz a hiba előjött egy hónap múlva! Tönkre fog menni a videókártya vagy mi lehet a probléma
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz Oxy.kiraly #28840 üzenetére
Én a P35-öst ajánlom! De itt segítenek neked!
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Videókártyát mivel tudok letesztelni hogy helyesen működik e? Néha gondol egyet a gépem, megfagy, becsíkoz a képernyő és csak resettel tudom életrekelteni! Én a videókártyára gyanakszom!
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Van egy 640es vinyóm vistával és most kaptam egy 320-ast amire xp-t szeretnék telepíteni! Az lenne a kérdés hogy elég ha a telepítés idejére lehúzom a vistás vinyót? Létrehozza magának a boot menüt ha mind a kettő be lesz kötve?
-
Nyiscsák
aktív tag
Remélem itt tud valaki segíteni mert ma már felbosszantott a gép eléggé! Túl vagyok XP és Vista telepítésen is minden működik frissítések leszedve de se az office 2003 se a 2007 nem akar feltelepülni! Mindig ezt írja ki! Tudja valaki mi a teendő? Ja és eddig mindig működött!
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy egyszerű kérdés! Mibe érdemes procit szállítani ha már nincs meg a doboza?
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest