Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz TazLeacher #397 üzenetére
A lemezzel/olvasóval minden oké?
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #399 üzenetére
Több játéknál csinálja (most pl. a Fear-t negyedszer sikerült felrakni), van olyan ami most volt másodszor gépbe.
Az olvasó meg zsír új! -
Thrawn
félisten
válasz TazLeacher #400 üzenetére
Érdekes jelenség, gondolom friss a Windows, minden driver fent van stb
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rii
nagyúr
válasz TazLeacher #397 üzenetére
nekem ugyanez volt az ADOBE CS3 master telepítőjével.
de nekem ugyanannyi100%-nál állt meg mindig ...
mondjuk az én esetemben szeritem a már fent levő CS2 zavarta meg ......piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Thrawn
félisten
válasz TazLeacher #442 üzenetére
Az jelzi, hogy a program rendszergazda jogokkal akar futni. Vagy úgy van beállítva hogy rendszergazda jogokkal fusson. Ha elindítod akkor a Vista megkérdez, hogy biztos te indítottad-e el. Előnyös tud lenni ha egy gépedre beszabadult vírus így akar futni, mert nyomhatod hogy nem, nem én indítottam el.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kötelező
senior tag
válasz TazLeacher #485 üzenetére
Na már meg is csináltam az ablakváltos dolgot a Powertoyxp-vel. Mostmár csak az MSN-es betükészlettel vannak agondok. De ez a régi Xp-mnél is volt néha. Amugy 15%-os gyorsulás van a játékoknál kb. Link
Valakinek ötlete az MSN-es dologra?
:(
-
bandus
veterán
válasz TazLeacher #1149 üzenetére
szerintem keresd meg The DJ-t priviben, ő biztosan tud segíteni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
fero02
nagyúr
válasz TazLeacher #5400 üzenetére
Cyberlink Powerdirector...
De nekem is a gugli segített
-
DTF
aktív tag
-
Winner_hun
titán
-
raskolnikoff
őstag
válasz TazLeacher #10636 üzenetére
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz TazLeacher #10638 üzenetére
Azt írtad hogy 1680x1050 kell... De egyébként hogy pl 687x362,1 képpontút hogy lehet...
Bioshock: itt van egypár...ez elég gáz...ezek nagyobbak, de talán be lehet állítani
többet megnéztem de tényleg nincs sok.gugli 1. oldalt amit kidobott, néztem csak végig[link]
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
ANT
addikt
válasz TazLeacher #10638 üzenetére
"Pl. beírod, hogy Bioshock, és egy normális háttérkép nincs 1680-ba, csak 1600-be..."
Letöltöd, átméretezed?
Szerk: ha esetleg 4:3 forrásból wide-ot akarsz, akkor sajna vagdosni is kell a képet.[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Ze'_
csendes tag
válasz TazLeacher #10792 üzenetére
Oké. Köszönön szépen! Azthiszem megérte mégegyszer beregelnem. A hétvégén megkéne csinálnom a reinstallt is.
[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
válasz TazLeacher #10796 üzenetére
Kösz
De ha mindenképpen AMD-t szeretnék.
Egy nagyobb ghz-es 2 magos vagy egy 4 magos alacsonyabb ghz-en?
Ez lenne a kérdésem.
Üdv :
-
Egon
nagyúr
válasz TazLeacher #10814 üzenetére
Jó, extrém esetben nyilván el lehet füstöltetni vele egy konfigot: ha baromi erős volt az illető és fordítva dugta rá valamelyik tápcsatit valahova...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
S.O.S.
senior tag
válasz TazLeacher #10806 üzenetére
Köszi
-
Sleed
aktív tag
válasz TazLeacher #10839 üzenetére
ezt kipróbálom
-
zsolesz010
senior tag
válasz TazLeacher #13192 üzenetére
Mindjárt megy
Bár legutóbb a hotmail nem tudta kezelni a . karaktert a címzett nevében- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz TazLeacher #13194 üzenetére
Progi menne. Most sikerült feltölteni hotmailre 512/128as nettel
Jöhet a freemail-es cím, úgy menni fog.És nincs mit
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz TazLeacher #13196 üzenetére
Progi ment
Megkapod mindkét címre. Nem értem ezt a hotmail-t
Simán elment a . karakter ellenére, pedig kb. 3 hete nem engedte.Szerk.: Visszajött az értesítő. A . karakter miatt mégsem ment el az első címre, csak a freemailre
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz TazLeacher #20044 üzenetére
ez lenne az utsó dolog amit sztenék csinálni mert lassú a net nála naon
itthon még töltenék le pár drivert
csak pls adjatok ötleteket cmi ac97 milyen típusu lehet 1 p3mas lapon- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
zsolesz010
senior tag
válasz TazLeacher #23240 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_3/keres.php?suser=jer1cho
A nevet értelemszerűen cseréled
-
localhost
Közösségépítő
válasz TazLeacher #29042 üzenetére
Azért nem ismerte fel, mert maga az egér nem volt megfelelő!
Kis tanfolyam. Az USB és PS2 technológia alapvetően más! Attól, hogy a csatlakozót "átalakítod", de az egérben nincs benne a másik technológia, még nem fog működni!
Példa:
Ugyanazon Genius egér létezik: (1) PS2 (2) USB (3) USB&PS2 kivitelben.
Tehát ha egy (1)-es típusúra dugod ezt az "izét", nem lesz jó, ugyanakkor a (3)-as jó lenne.
Ezt kívülről nem látni az egéren.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Lenry
félisten
válasz TazLeacher #31048 üzenetére
tudtommal sehogy... bányászd ki a böngésződ előzményeiből
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
RootRulez
félisten
válasz TazLeacher #31815 üzenetére
Ha tudná a jelszavam, akkor ledobna engem abban a pillanatban, amikor is ő bejelentkezik. Valami kiegészítő script lehet
═════════════════════════════════════════
-
pumatom
aktív tag
válasz TazLeacher #35078 üzenetére
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
válasz TazLeacher #38967 üzenetére
II. Upload a PNG or ICO file
Browse
Convert
Your New Icon:
Click here
Click here to Download
(right click and choose "Save Target As...")ott .ico formátumban kapod, ... elvileg.
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #45389 üzenetére
ilyet találtam.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs