Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz Thunderzolee #23009 üzenetére
Koszi a tippeket!
Az egesz ugy alakult, hogy lenne, aki elvinne a 2x1-et, en meg a jovore gondolva, ilyen ram arak mellett gondoltam fejlesztek egy kicsit.
Raid tombre viszont nincs le, mert az azert hasznaltan is nagyobb kiadast jelentene = majd kesobb
Neked se gyenge geped van
-
zsolesz010
senior tag
válasz Thunderzolee #23013 üzenetére
Vagy egy 2.5"-os külső HDD, 500GB 20ezer Ft.
Ezt ugye nem mondtad komolyan? Maga a 2.5"-os 500GB-os merevlemez kerül 30e Ft-ba.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz Thunderzolee #23017 üzenetére
Biztos. 500-as notivinyókat garantáltan nem láthattál a használt topikokban 22k-ért. A legolcsóbbat 28k-ért tette fel a kolléga.
22k-nál maximum a 400-asok tartanak újan.Szerk. a pontosításra: RSS-en ülök, de nem láttam a 22k-s 500-ast. A 250-320-400-asok viszont tűrhető árban vannak, ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
aviator
tag
válasz Thunderzolee #23041 üzenetére
Egy laptopról van szó úgyhogy a vga csak egy kimenetes sajnos
-
kételkedem
addikt
válasz Thunderzolee #28614 üzenetére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Béló
aktív tag
válasz Thunderzolee #29862 üzenetére
igen ez az köszönöm szépen!!
-
karakpecze21
senior tag
válasz Thunderzolee #29888 üzenetére
Értem.
De én kapcsolódok a nővérem netéhez, így nem látom a ruthert.
Max akkor az lesz hogy belépek a menüjébe.[ Szerkesztve ]
-
Steve-0
őstag
válasz Thunderzolee #30098 üzenetére
lehet áramingadozás vagy vmi túl sok vagy túl kevés áramot kap
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thunderzolee #30098 üzenetére
A kettő közül akármelyik lehet, vagy mindkettő, de elsősorban tápegység problémájára utal a hibajelenség.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thunderzolee #30120 üzenetére
Fura, pedig a 450W-nak bőven elégnek kéne lennie, de ki tudja, lehet, hogy maga a táp mégse bírja, vagy nem annyit ad le, amennyi rá van írva, fene tudja.
Én azért megpróbálnám egy másik táppal, legalább kérj kölcsön egy próba erejéig, hogy kiderüljön, tényleg az okozza-e.
De ha esetleg elmész olyan kb. 6-7 órára otthonról, akkor indíthatnál egy memtest-et a RAM-ok tesztelésére... akár Hiren's Boot CD-n is van goldmem, szacsee szerint az jobb.Sk8erPeter
-
veterán
válasz Thunderzolee #30616 üzenetére
Na, erre meg itt a válasz:
http://index.hu/video/2009/04/28/bankautomatak/total90:
Asszem Winner_hun tökéletes választ adott.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
breed30
tag
válasz Thunderzolee #31250 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
MODERÁTOR
válasz Thunderzolee #35648 üzenetére
A Microsoft Silverlight lehetőséget biztosít arra, hogy interaktív, grafikus tartalmat könnyedén megjelenítsünk, multimédiás lehetőségeket alkalmazva, mint például az animáció, vektorgrafikus rajzolás, különféle média állományok lejátszás
----Silverlight a Microsoft interaktív médiaplatformja, melyet korábban Windows Presentation Foundation/Everywhere néven említették. A fejlesztés több mint két évig tartott, mely eredményeként megszülető szoftvercsalád a Microsoft reményei szerint fel fogja venni a versenyt az Adobe népszerű és igen elterjedt Flash platformjával. A platform az Internet Explorer, Firefox, Opera és Safari böngészőkkel működik együtt jelenleg. „A Silverlight legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag problémamentesen integrálja a Windows Media Video formátumot a böngészőbe. Eddig éppen azért nem támogattuk ezt a formátumot, mert egy ilyen megoldást hiánya komoly gondot jelentett” – magyarázta a Brightcove cég marketingért felelős alelnöke.
----A korábban Windows Presentation Foundation/Everywhere kódnéven ismert Silverlight a redmondiak válasza az Adobe Flash Playerre. A Silverlight többféle böngészővel (IE, Firefox, Safari) kompatibilis, webalkalmazások, grafikák, animációk megjelenítésére alkalmas interaktív eszköz. A Silverlight a Microsoft szerint több mint interaktív médiaplatform, a vállalat várakozásai szerint méltó ellenfele lehet az Apple QuickTime-nak a nagyfelbontású videók megjelenítésében is, amelyre jelenleg még az Adobe Flash sem képes. A felhasználóknak azért érdemes a Silverlightot választaniuk a Microsoft szerint, mert bármilyen operációs rendszeren és böngészőn azonos élményt nyújt
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Thunderzolee #35651 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek, én még 1x sem tettem fel, mert még oldalba sem botlottam aminek kellett volna..
Everybody lies.
-
veterán
válasz Thunderzolee #37784 üzenetére
Találtam valami ilyesmit, de nem vagyok biztos benne, h ez az:
http://driverpacks.mirror.thesneaky.com/DP_MassStorage_wnt5_x86-32_805.7z
Valaki kocka esetleg letöltené, és kicsomagolva talán látja, h ez valóban egy SATA driver pack?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
aero.
veterán
válasz Thunderzolee #37958 üzenetére
véleményem szerint a nagyobb hatókör és vételi erősség miatt.
-
hans...
csendes tag
válasz Thunderzolee #44918 üzenetére
Ok!
Csak az a baj hogy senkinek nincs tápegysége kölcsön,azért venni meg nem akarok hogy lehet hogy az a baja.
Amúgy a játékoknál vagy 10 pecet bír de akár több óra után se fagy le!
De amikor fagy a képernyő elfeketedik és semmire sem reagál,és egy furcsa "élesebb hangot ad ki olyankor visszajátszva folyamatosan és nagyon gyorsan,de ezt leírni nem igazán bírom!
Melyik programmal csináljak memoria tesztet ami gyors és megbízható?
Köszi! -
Zirowe
nagyúr
válasz Thunderzolee #46214 üzenetére
Köszönöm a választ!
Időközben kiderítettem,hogy a gyereknek egy régi nec 2510a típusú dvd írója van,nem tudni hanyas firmware-el,kerestem hozzá neten friss firmware-t és egy 3.26os megnevezésű 2004 év végi volt a legfrissebb, amit találtam.
Az jó lesz vagy vajon van ennél is frissebb?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Thunderzolee #46225 üzenetére
Köszönöm a választ.
Még annyi, hogy találtam vmi ilyesmi honlapot,vajon van itt vmi használható vagy maradjak a hivatalos firmware-nél?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
jfehervari
tag
válasz Thunderzolee #46230 üzenetére
ok köszi.
-
szakalistvan
senior tag
válasz Thunderzolee #46215 üzenetére
Érdekes módon egy másik gépbe berakva egyből felismerte,látta rajt az adatokat és a két partíciót.Pedig jól volt bekötve,BIOS is látta rendesen,slavenek,volt még rajt még egy IDEvinyó a rendszernek,azon friss XP.
Most mentem róla az adatokat,megformázom,visszamásolom és megy vissza postán,65 Gigát nem tudok feltölteni gyorsba sehova.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thunderzolee #46285 üzenetére
Akkor légy szíves olvasd el ezt: KVM switch.
"A KVM switch (with KVM being an abbreviation for Keyboard, Video or Visual Display Unit, Mouse) is a hardware device that allows a user to control multiple computers from a single keyboard, video monitor and mouse."Sk8erPeter
-
kbalazsa
senior tag
válasz Thunderzolee #46285 üzenetére
Pedig tényleg lehet ilyet, sőt én már használtam így. Egy időben sorozatban telepítgettem gépeket, s meguntam a folytonos csíknézést, várakozást; akkor szereztem be egy KVM switch-et. Egy hátránya volt csak: egyedül PS2-es egeret és klavót tudott kezelni, de üsse kő, arra az időre, míg telepítgettem a régi egeret/klavót használtam. Ettől eltekintve viszont remekül lehetett 2 gépet 1 klavó/egér/monitor segítségével használni
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thunderzolee #46291 üzenetére
Amúgy kbalazsa már jóval előttem reagált az üzenetre, azt nem láttad?
Sk8erPeter
-
FRENK1988
veterán
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #46394 üzenetére
Azért total90 eredeti állítása igencsak általános volt.
-
Zoli1222
addikt
Megnéztem. És ez is az én igazamat erősíti meg.
Ha jól megnézed, akkor látod is. dimm_A1(sárga) és dimm_B1(sárga) dual-hoz ebbe a kettőbe kell helyezni. Vagy a dimm_A2(zöld) és dimm_B2(zöld)-be.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Szoval akkor hogy is van ez dualban? mert nekem most ugy van hogy minden másoodikban van egy..
Üdv:Tompo92
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #46396 üzenetére
Nézőpont kérdése. Van amelyik gyártó az azonos csatornához tartozó slotokat szinezi azonos színűre, van aki meg a DC-hez szükséges slotokat.
-
duduati
aktív tag
válasz Thunderzolee #46392 üzenetére
Az igen! Ezt magyarázza meg valaki hogy miért is van Ezzel a nyomtatóval meg az van hogy ki lett húzva egy régi gépből, átdugva ide, és itt nem nyomtat. Visszadugom majd a régibe hogy egyáltalán ott csinál e még valamit.
Köszönöm mindenkinek aki eddig segített!
Ha valakinek van még valami tippje azt szívesen veszem!
-
krypton
senior tag
válasz Thunderzolee #46411 üzenetére
Tudom, hogy pont rá való de 2db 12cm-est szeretnék ráhegeszteni. Tudom lelóg majd pár cm-t, de nem baj. Sokkal több levegőt szállítanak.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz Thunderzolee #46412 üzenetére
Köszönöm.
Komolyan nem értem. Segítséget kér, de azért erőlködik, h nem úgy van az.
-
krypton
senior tag
válasz Thunderzolee #46414 üzenetére
Jó de a Noctua elég drága.
-
Tompo92
senior tag
válasz Thunderzolee #46412 üzenetére
Akkor jo mert én is ugyna ugy néztem..na mostmár értem köszii
-
Tompo92
senior tag
válasz Thunderzolee #46443 üzenetére
Éppen ez hogy semmisincs tuningolva
a kártya is gyárilag van húzva..
eddig egy gigabyte4870 em volt azzal nem folt probléma:S -
Aranygyerek
aktív tag
válasz Thunderzolee #46495 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A vinyókat nem adom el ,mivel családon belül megy tovább ,ha esedékessé vállik. Amúgy sincs rá kereslet,max ingyen vinnékPrivire válaszolni illik.
-
rootkiller
őstag
válasz Thunderzolee #46509 üzenetére
Jaja, mikor ezt a gépet vettük, ez a proci volt 57ezer, a 3ghz meg 115, vagyis pont 2× annyi.
Megpróbálok szerezni tápot.
Emlékeim szerint elég régen csinálja, bizonyos időközönként, tehát van olyan hogy 2-3 hétig megy szépen, azt egy este 4x kifagy. És egyébként volt mindenhez driver, már amit alapból ugye nem ismert fel a W7.
Egyébként úgy terveztem, hogy a középsulis évek végéig még ki akarom húzni ezzel a géppel (másfél év), mert amire használom (net, zenehallgatás, egyszerűbb irodai dolgok) tökéletesen megteszi most is.
A közeli boltban ezt a tápot lehet kapni, ami normális. Vélemény? Van még codegen, de az többet nem kell, meg chieftec, de az annyira nem szimpi, inkább ez a giga.
Update: Intel oldalon fenn van hivatalos Vista és W7 driver a chipsethez és hálókártyához, az nV oldalon hivatalos driver a VGA-hoz, és a Creativenál is történt valami, mert csináltak Vista és W7 alá audigy2 drivert, az egér meg szerintem nem lényeg, de logitech részről is minden rendben.
Mondjuk az Intel drivereket nem használom, mert felismerte. Esetleg rakjam fel? Máshoz mihez kéne még driver??[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
toza
senior tag
válasz Thunderzolee #46437 üzenetére
na..kirajsag van.. vissza raktam regi tapot es megy minden frankon...
a problema oka egy 2 es front usb volt.. ami kozul az egyik csunyan el volt torve.. gondolom forditva akartak kicsit berakni vmit... szal ha az ra volt dugva alaplapra akkor egyalltalan nem indult.. lehuztam.. mostmar ok.de nem ertem akkorsem h hogy indulhatott el azzal a bizonyos amd intel ready tappal.. mindegy..
kosz a lehuzogatos tippet..szegyen a futas,de faraszto...
-
rootkiller
őstag
válasz Thunderzolee #46514 üzenetére
Még szerintem a közeljövőben befigyel egy W7 reinstall, szedek új drivereket, meg kitakarítom még1x a gépet, befújom a ventik csapágyait, aztán ha még mindig csinálja, akk nem tok mit kitalálni. Jah, am a bios is a legutolsó kiadott.
Artengo TR 990 Pro
-
Mach5
aktív tag
válasz Thunderzolee #46610 üzenetére
Ha meg egyezik a processzora ami le van írva aláírásába akkor az a processzor 2magos!
-
whited
addikt
válasz Thunderzolee #46610 üzenetére
ez 1 egymagos fél gigás htpc
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Roxy88
csendes tag
válasz Thunderzolee #46677 üzenetére
Hát annyit erről,hogy nekem minden macem 10 éves volt de tuti, hogy ezt veszem a mac guruk is ezt mondják Am meg már haveromén játszottam rajta jó volt! Azért nem veszek PC-t mer nekem eddig egy macem se fagyott le de a régi PC minden nap ezt csinálta. Az ár meg a mini árkategória!!
-
Roxy88
csendes tag
válasz Thunderzolee #46677 üzenetére
9400M-ből MacBookPro is van!!!! és azon is tökéletesen megy játék! Apámnak az van!
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz Thunderzolee #46693 üzenetére
azrét számtech órán word excell powepoint a divat ahelyett hogy értelmes dolgokat is tanítanának..
de tényleg jöhetne már egy értelmes kérdés.. mer amugyjó kis topik ez...Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Zoli1222
addikt
válasz Thunderzolee #46884 üzenetére
Hogy a túróba raktok be a hsz-ekbe másmilyen smile-kat?
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)