Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
veterán
válasz sto1911 #23000 üzenetére
A 2×1GB ramot le ne cseréld egy darab 2 gigás modulra. Esetleg 2×2-re, de ahogy elnézem a konfigod, az egy faja kis gép, nem kell oda semmi extra.
Esetleg ha RAID-es az alaplapod, még egy HDD-t vehetsz, akkor RAID 0-ba kötve a kettőt, számottevően gyorsul az adatelérés a gépeden.
Esetleg egy 10ezres fordulatszámú WD Raptor HDD gyorsít még a rendszeren, ha nem RAIDes az alaplap (a sima DS3 az nem az). Használtan nem olyan drágák.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Moonlight001 #23011 üzenetére
Szerintem kell oda még egy gép, ami wifis, és azon lennének a HDD-k.
Vagy egy 2.5"-os külső HDD, 500GB 20ezer Ft. Zsebrerakod és kész.Vagy van olyan letöltős router, ami fogad HDD-t is, de hogy a letöltésen kívül lehet-e róla adatokat elérni, azt nem tudom. Ezt talán a routeres topicban megmondják. Esetleg egy jó hosszú kábel az irodáig.. De azt nem tudom, SATA van-e olyan, vagy h milyen a max. táv amit áthidal egy SATA vezeték.
Én is dolgoztam éjszakai szórakozóhelyen régen. Hű de utálom a jogvédőknek nevezett ×××××-ket.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz sto1911 #23014 üzenetére
Ja hát végülis akkor vehetsz 2×2 gigát. Ártani nem árt.
Mikor 2×1-et használtam, le volt tiltva a lapozófile.
Aztán elindítottam játékot, pl. World in Conflict, vagy Company of Heroes.
Mondjuk volt oylan, h elfelejtettem lekapcsolni Operát, mondjuk 15-25 oldallal az is tud zabálni ramot, meg esetleg ment még Winamp (nem szólt, csak ottmaradt), vagy media lejátszó, esetleg még valami programocska, na és szóval bejelzett, h elfogyott a virtuális memória, a program leáll..
Persze kiléptem, észrevettem, h mi a baj, becsuktam a programokat, utána már nem volt gond, de 2×2 gigával ez még nem fordult elő.
Bár nem Photoshopozok, de később, az egyre memóriaigényesebb alakalmazások miatt csak meghálálja a gép, főleg ahogy hallottam, Vista alatt meg ajánlott 2×2 gigát használni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolesz010 #23016 üzenetére
Jahh, lehet, használt topicban szoktam nézelődni, ott láttam már 22 körül többet is.
Pontosítok: eddig egyszer láttam ilyen árban ekkorát.
De 250-es, 320-as megfizethető árban szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolesz010 #23018 üzenetére
Ez nem most volt. Már több hete-hónapja is lehetett. Talán valamilyen kamionról leesett példány. Vagy valóban nem emlékszem jól a mérettel kapcsolatban.
Am nem a méret a lényeg.
250GB nem elég? Vagy 320Kb/sec-el tolod? Esetleg wav a megoldás kulcsa?
Mindenesetre elég kis helyen elfér.De ilyen esetekben a lenti portának nem kell értesíteni a DJ pultot? Ahogy az APEH megjelenésekor a pultokat (a számlák miatt).
Annyi idő mindig kell legyen, h zsebre tegye valaki a HDD-t.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Halee!
"BatmanBegins_HunAudio_Nokia_15fps320kbps.dcf".
Ezt a filmet egy Nokia telefonnal kaptam, a memóriakártyán volt.
Jó minőségű, de a telefonon kívül más nem játssza le.A .dcf kiterjesztés az micsoda?
A megfelelő topic eléggé kihaltnak tűnik, ezért itt kérdezem meg.
Találtam ezt, de ebből nem sokat értek.Át lehet ezt konvertálni más kiterjesztésre, esetleg hogyan tudok .dcf-et készíteni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz karakpecze21 #29880 üzenetére
Az én routeremre is csatlakozik egy wi-fis jel, meg jónéhány kábeles is.
Ha a kábelesek ledjei villognak, értelem szerűen használják a netet.
Ha emellett be van lassulva a net, akkor torrentezik valaki, sőt, általában az, akinek folyamatosan villog a ledje.
A wi-fihez sajna nincs led, de ha a többi led nem villog, csak a modem status ledje, akkor tudom, h a wi-fivel csatlakozó torrentezik.
Mindezt csak azért írtam le, mert én úgy szabályozom a netet, h ha torretnezés miatt nem tudok netezni, akkor a fent leírtakból megállapítom, h ki torrentezik, és vagy kihúzom a kábelét a routerből, vagy a wi-fit tiltom le.Mást nem tudok tenni, a bejövő net vonal az enyém, szívesen megosztom másokkal, de ha torrent miatt belassulok, úgy le oldom a renitens felhazsnálót, h csak na...
Tessék FTP-zni, az nem lassítja a netet (szinte semennyire).A másik megoldás egy sávszélesség menedzselésre képes router lenne.
-
veterán
válasz karakpecze21 #29898 üzenetére
Vagy MSN-en ír, h lassú a net, állítsd le a torrentezést. Esetleg távfelügyelettel leállítja Ő otthonról a gépeden a torrentet, ha nem vagy gép előtt.
-
veterán
Halee!
Mi okozhat teljesen váratlan újraindulást?
(Kék halál nélkül.)
Még csak le sem kapcsol a gép, csak szépen csendben, mintha mi sem történt volna, elsötétül a képernyő, Post screen, Boot screen, és újraindul a rendszer.
Még csak nem is játék közben, csak simán netezésnél is akár..Memória? Táp?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Sk8erPeter #30103 üzenetére
Körülbenül azóta jelentkezik, mióta 4850-em lett.
De előtte 3850-et, majd később kettő darab 3850-et használtam. Akkoriban mégsem volt ilyen, bár a két darab 3850-es az nem sokáig volt nálam, csak átmenetileg.
Tudom, h a Chieftec pont arról híres, h kevés az egy ágon leadott teljesítmény, na de ez akkor is... pppfffff..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Ha jól értem, törölt RAID tömbből kellene visszanyerni az adatokat, illetve újra összeállítani a RAID tömböt. Az Active File Recovery egy olyan file visszaállító, aminek van RAID visszaállító funkciója is.
Persze lehet, h más file visszaállítók is képesek erre, én egy időben rengeteget kipróbáltam, de RAID mentő funkciót egyikben sem találtam.Az Active File Recoveryt egyszer régen használtuk, akkor egy RAID0-át szétszedtem, majd egyik HDD-t leformáztam véletlenül.
Ez a program visszaállította a teljes tömböt. Azóta sokszor állítgattam vissza fileokat, de RAID tömböt nem, és akkor sem én csináltam, ez már nagyon régen történt.
Nem tudom, h RAID10-hez is lehet-e használni, ezért linkletem be a program gyártójának oldalát, a dokumentumok közt talán van leírás róla.
Maga a program nekem teljes verziós, de csak a 7.1 van meg, (jelenleg a 7.3-as fut).De lehet jön majd valaki aki jobban ért hozzá nálam.
-
veterán
válasz bitmad #30129 üzenetére
Itthon is hirdettek hasonló készüléket, valamelyik adó teletextjén láttam anno a 2ezres évek elején. Internetezni lehet vele, de kell hozzá természetesen net előfizetés is. Azoknak, akik csak a TV-re akarják rákötni, és nincsen szgépük.
Lehet ez volt az, ára kábé ennyi volt.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz CsiguszMaxim #30524 üzenetére
Nekem van egy 5.25"-ös kártyaolvasó+eSata+USB+audiocsatik+TVout+IEEE-1394 előlapi izém, amit úgy kellett bekötnöm, h Sata, ill. USB, Audio, stb csatlakozók állnak ki a panel hátuljából, és ezeket kellett az alaplapra, illetve a gép hátulján kivezetve a hátlapi csatlakozókra kötnöm.
Namost volt egy időben olyan gondom, h egyik USB-s csatit hátul kénytelen voltam kihúzni, mert egyszerűen nem indult a gépem, ugyanezeket a hibajelenségeket okozta, mint amiket felsoroltál. Eszméletlen lassan bootolt, bár nálam nincs gyártó boot screen, csak port screen, de azon is eszméletlen sokára futott le a teszt.
Asszem az előlapi kártyaolvasó, vagy USB kábele volt az, már nem tudom, mert azóta másik előlapi panelt használok.
Egyszer csak előjött ez a hibajelenség, előtte tán egy éve volt meg a panel, semmi baj nem volt vele, egyszer egy LAN-kábel csere után meg elromlott az egész.
Valahogy kitaláltam, h kihúzkodtam a kábeleket hátul, akkor megjavult.
Aztán volt, h visszadugtam mindent, ment jól minden, de pár hónapra rá megint bezakkant, akkor már rutinosan tudtam mit kell kihúzni.
Ettől függetlenül fogalmam sincs róla, mi okozta mindezt.Nálad nem valami ilyesmi van?
-
veterán
Tele van vele az iwiw, meg az egyik e-mail címem..
Most ez tényleg így van, vagy valaki már megint nemnormális volt..Továbbított üzenet!
PIN KÓD FORDÍTVA (jó tudni)Ha egy rabló arra kényszerítene, hogy ATM-ből pénzt vegyél ki, értesítheted a rendőrséget, ha a PIN kódodat fordítva adod meg. Pl. ha a PIN kódod 1234, írd azt, hogy 4321.
Az ATM felismeri, hogy a PIN kódot fordítva adtad meg, mint ahogyan az a kártyádon van. A gép ugyan kiadja a kért összeget, de anélkül, hogy a rabló tudná, a rendőrség azonnal a segítségedre jön.
Sajnos, ezt ritkán használják az emberek, mert nem tudnak róla.Szerintem ez nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ocsi19 #30582 üzenetére
Mennyire sistereg?
Annyira nagyon hangos?Nem csak az alaplap "digitális" zaja az?
Az enyém (Giga P35 DS4) is sziszeg, ha rajtam van a a füles, két Youtube video között hallom is rendesen. Úgy vagyok vele, h "ez van"; a szgép nem high end hi-fi.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Thunderzolee #30616 üzenetére
Na, erre meg itt a válasz:
http://index.hu/video/2009/04/28/bankautomatak/total90:
Asszem Winner_hun tökéletes választ adott.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz betyarr #31300 üzenetére
Hát kapcsold ki a billentyűzet hangját.
Te nem tudtad?
Minden billentyű alatt egy pici piezzo hangszóró van, ami a kattogó hangot adja, amikor leütöd a billlentyűt. Ezt kikapcsolod, és máris néma lesz a billentyűzeted.
Ezért olyan hangtalanok a notibillentyűzetek, mert ott nem fér el a piezzo hangszórócska, ezért ott alapból halk a billentyűzet.Általában van egy rejtett kapcsoló a billetnyűzet alján, de olcsóbbakon ezt lespórolják, ezért szét kell csavarozni a billentyűzetet, és alul elvágni a vezetékeket a billentyűk hátoldalán.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Érdeklődnék, ez a Microsoft féle Silverlight ez mire kell?
Valami flash lejátszó?
Van pár weblap ami kéri.
Viszont egyszer régen már telepítettem, és utána ha jól emlékszem, problémáim keletkeztek bizonyos weblapok betöltésével. Aztán nem foglalkoztam vele, mert nemsokára rá új rendszert raktam fel, és a Silverligh-ot kihagytam.Mostanában viszont már futottam bele ismét olyan lapba, ami a video helyén egy silverlight feliratot villogtatott. De még egyzser nem hagyom magam csőbe húzni, amíg nem tudom, tényleg kell nekem ez a cucc?
Tudom, h Google, de most gondoltam itt hamarabb megtudom mi is ez valójában, és miért kellett a Microsoftnak "kifejlesztenie", nem jó az Adobe féle?
-
veterán
válasz Barthezz2 #35650 üzenetére
Köszi, ezeket, illetve ehhez hasonlókat már olvastam én is.
Olyasmire vagyok kíváncsi, h mi okozhatta anno a hibákat, miután telepítettem.
Ha jól emlékszem, a media lejátszók megh×lyültek, illetve én Operát használok, az se játszott le semmit utána, még a Youtube is gondot okozott neki. Mint amikor túl sok kodek van egy gépre telepítve, és összeakadva semmit nem játszik le egyik mediaplayer sem. (MP Classicot, és Windows MP 11-et használok amúgy.)Na mindegy, ha legközelebb belefutok, engedélyezem települni.
-
veterán
Az USB-s meg azért jobb, mert olyan helyeken is fel lehet használni, ahol PS/2 nincs. például notebookok, illetve ha hurcolászni kell, akkor bedugható akár az előlapba is, vagy a montitor oldalán levő USB aljzatba is.
Meg ha jól emlékszem, technikailag is fejlettebb, egyszerre 6 gombot (funkciót) is le lehet nyomni, de ezt inkább a gamerektől kell megkérdezni..
-
veterán
Halee!
Nem tudja valaki véletlenül..
Egyszer találtam itt a fórumon egy topicot, amiben SATA driverekről, illetve azok XP-be való integrálásáról volt szó.
Aztán jött egy tag, és belinkelt egy oldalt, ahol párszáz SATA driver volt fent.
Leszedtem, és mindet integráltam az XP telepítőmbe, (nLite), így aztán sosem volt gondom RAID, ill. SATA driverek keresgélésével.Igen ám, de nem találom a lemezt.
Meg a topicot sem, azzal a bizonyos hozzászólással, amiben a link volt a sokszáz driverhez.Nem ismeri valaki azt az oldalt?
-
veterán
válasz Thunderzolee #37784 üzenetére
Találtam valami ilyesmit, de nem vagyok biztos benne, h ez az:
http://driverpacks.mirror.thesneaky.com/DP_MassStorage_wnt5_x86-32_805.7z
Valaki kocka esetleg letöltené, és kicsomagolva talán látja, h ez valóban egy SATA driver pack?
-
veterán
Halee!
Érdeklődnék, h ez mire való?
Mármint a rajta levő antenna.Csupán annyi, hogy eldugottabb helyekről is be tudja fogni a router által kiadott wi-fi jeleket?
-
veterán
válasz Tompo92 #44865 üzenetére
Most megy az oldal.
http://asus.com/product.aspx?P_ID=NJ8fkR6ufRM9XvFC
Ha nálad nem megy, akkor ott van valami gond, nem az Asusnál.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Tompo92 #44905 üzenetére
Milyen procid van? Tápegység? Mekkora felbontású a monitor?
Jelenlegi kártyád?HD4870, de HD4890 is kikerül abból a pénzből.
Esetleg HD4870X2 is van sokszor 50-55 ezerért 2-2.5 év garanciával itt az apróhirdetések közt, ha a tápod bírja, az se rossz választás.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz <NewL> #44903 üzenetére
Ollie a Logoutos blogjában szinte naponta írja, milyen játékok vannak akciózva.
http://logout.hu/blog/ollie/index.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz hans... #44916 üzenetére
Én a tápra tippelnék.
A 400W elvileg elég lenne, ha nem Codegen volna a "márkája".
Ezt elolvashatod: itcafe.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem/hsz_1-1.html
Kérj kölcsön egy márkásat, ha megszűnik a hiba, akkor a táp volt, ha nem, akkor majd adnak tippeket még az itt levők.Milyen hangot ad ki mikor a kép elfeketedik?
Az adott játék megy tovább, és azt hallani?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Zirowe #46180 üzenetére
Ott nem a Nero a rossz.
A gépben levő DVD meghajtó (DVD író) egyszerűen nem kompatibilis azokkal a lemezekkel. Én is jártam már így, több embernek is adtam el úgy lemezt, h nem vitte az özönvíz előtti DVD írójuk, de volt akinek elég új DVD író volt, és az sem vitte. Pontosan ezzel a TDK lemezzel volt nekem is gondom (a sötétkékkel is, meg ezzel a világoskékkel is), de hangsúlyozom, semmi bajuk a lemezeknek!
Firmware frissítéssel volt amelyik DVD író végül megírta a lemezeket, de egyszerűbb, ha visszaveszed Tőle a lemezeket, és másik fajta lemezzel próbálkozik majd a srác.
Vagy keressetek a DVD meghajtó típusa alapján újabb firmwaret a gyártó honlapján.
Viszont azt tudni kell, h ha elrontjátok a firmware frissítést, előfordulhat, h többet semmit nem lehet majd megírni azzal a DVD íróval.Nem minden gyártó ad ki újabb firmwaret, ez csak egy lehetőség.
-
veterán
válasz szakalistvan #46169 üzenetére
BIOS-ban sem látszik már indulásnál?
Valamilyen partíciómanager sem látja a meghajtót?Nincs azon a kábelen még egy eszköz, ami szintén slave módban van? Próbáld meg úgy, h ne legyen másik eszköz sem rajt, bár gondolom ezeken a próbákon már túl vagy.
Az IDE kábelt jól kötötted be?
Egyik vége az alaplapra ---> másik vége a master eszközre, és az ahhoz közeli leágazás a slave eszközre.Ha sikerül észrevetetni a HDD-t a géppel, de nem lesz rajt semmi, ne aggódj, vissza lehet állítani az adatokat könnyen, csak egyelőre a csatlakoztatás sikerüljön.
-
veterán
válasz Shrike7973 #46156 üzenetére
Ezt inkább az Operás topicban kérdezd meg.
http://logout.hu/tema/opera_bongeszo_2/friss.html
Én is Operát használok, de még nem találkoztam ilyen jelenséggel.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Colka79 #46123 üzenetére
Én is tápra gyanakszom, milyen márkájú a táp?
Ha nem márkás a tápod, akkor:Ezt olvasd el:
http://logout.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem/hsz_1-1.html
Ezt meg nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUYJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Zirowe #46224 üzenetére
Nincs leírva a firmware verziókban az aktuális újítás?
Mondjuk valószínűleg hiába is van leírva, mert nem az van írva, h TDK babakék lemez kompatibilitás = ON, hanem valamilyen szakmai bla-bla, ilyen meg olyan polikarbonát technológia engedélyezése, stb..Nem tudom, próbáljátok ki, aztán ha jó lesz, akkor oké, ha nem, akkor meg másik fajta lemezt kell a srácnak használnia.
De hogy tovább bonyolítsam a helyzetet, még az is előfordul, h ugyanilyen kék, de másik szállítmányból származó (másik gyártósorról való) lemez meg lehet, h pont működne.. hihi..
-
veterán
válasz Zirowe #46227 üzenetére
Na ez az a dolog, ami miatt azt mondtam, h inkább másik lemezzel próbálkozzon a srác. Egy rossz firmware tönkre is teheti az írót..
Sajnálom, ebben nem tudok segíteni.
Talán egy DVD írós topicban jobban kiigazodnak az efféle dolgokban.
-
veterán
válasz jfehervari #46228 üzenetére
Szerintem inkább itt írd meg a kérdést, több hálózatos fórumtárs néz be oda:
itcafe.hu/tema/otthoni_halozat_es_internet_megosztas/friss.htmlAm valahol a hálózatos beállításoknál be lehet állítani, h tovább adja a géped a netet, de ha jól emlékszem, ez kikapcsolt gépnél nem fog működni.
Én nem tudok segíteni, egyszer próbáltam olyan alaplapomon beállítani, amin 2 LAN port volt, de inkább a routert választottam..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Sk8erPeter #46288 üzenetére
Király!
El is küldtem pm-be neki, hátha nem néz már be ide.
-
veterán
válasz pumatom #46354 üzenetére
A lentebb linkelt MSN-et topic legelső hozzászólásában is van egy webes felületre mutató link, amibe ha beírod az illető MSN címét, meglesheted, h letiltott-e, vagy nem.
Azonban a cucc megbízhatósága az 50%-ot alulról közelíti.Na, meg is kerestem:
***Le vagy-e tiltva bizonyos partnerednél ellenőrzése***
[link] (az oldal tele van popup ablakokkal, mellesleg a megbízhatósága az 50%-ot csak alulról közelíti meg!)
Beírod az MSN címét, utána az alul látható kódot és ha online az állapota viszont nálad úgy látszik, hogy nincs fenn, akkor letiltott...ps:
Most nekem épp nem jön be a weblap, de szokott működni, én már találtam vele kedves ismerőst, aki letiltott..
Mégis bejön, csak nagyon lassan..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FRENK1988 #46363 üzenetére
A Green az a lassabb HDD, 5400-es a fordulatszáma.
Nem melegszik annyira, akinek csak adattárolásra kell, ideális, mert csendes, és nem kell hűteni se.A másik kettőre már nem emlékszem.
Blue a normál, Black talán a "high end" széria, de a HDD-s topicban ezt biztosan jobban tudják: itcafe.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/friss.htmlTessék, itt van egy cikk a WD Caviar lemezcsaládról:
prohardver.hu/hir/uj_csalad_a_wd_asztali_merevlemezeinek_nemzetsegeben.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz CheaterBandi #46367 üzenetére
Én a FullHD-st választanám, az legalább "szabványos" felbontású.
Az 5850-es VGA el fog bírni vele.Esetleg egy 1680×1050-es felbontású 22"-ost kereshetsz még, az 16:10-es képarányú, valamivel nagyobb a látómezeje, mint ezeknek a 16:9-eseknek.
Vagy 1920×1200-as 24"-ost, az meg még nagyobb, és szintén fullHD-s.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Ezek közül válogathatsz, esetleg valaki tud egy konkrét programot, de az nem én leszek. Google: xls pass generator
De számíts rá, h sokáig fog tartani, mire végigzongorázza a brute force az összes lehetséges verziót.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A böngészést a következőféleképpen gyorsítja a sok ram:
Képzelj el egy gépet, amiben 256, esetleg 512 ram van. Megnyitsz sok ablakot a böngészőben, és belassul a gép. De ha van 1-2 GB ram, akkor nem lassul be, mert van hol elférjen az a sok megnyitott weblap.
Úgyhogy az egy giga ramod elég.
A neted is elég gyors.
De ahonnét azt a filmet letöltenéd, és néznéd közben, ott nem valami gyors szervereket használnak.
Egyébként ez logikus, nem elég, h ingyen van, nem elég, h online nézhető, de még gyors is legyen?
Beállítod, elmész ebédelni, aztán mire visszaérsz a géphez, már nézheted is.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest