Hirdetés
Aktív témák
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Adott egy Abit nf7 lap 2*256mb ram, 2500+-s barton, telepítésre egy mx420, és egy ms táp(300w). Telepíteném az xp-t, de hirtelen leáll a gép, ilyenkor semmire nem reagál. Táp le, fel, erre megy rendesen, de kezdődik előről. dvd olvasó nélkül nem csinálja, bár egyszerkétszer sikerült eljutni a win xp partíciókig. Lehet hogy táp hiba? Vagy esetleg dvd? Néztem a tápon a feliratokat, max 0.5V a dvd-re meg 0.9-1.4V. Ennyire leterhelné, hogy blokkol a táp?
Választ köszönöm mindenkinek előre is
KistopiMit is kéne ide írni?
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy megoldatlan problémám. Van egy kisgépem(abit nf7, barton 2500@3200(eddig), 9800se/9500pro, 768mb ram. Leakarnám terhelni a videókártyát, hogy lássak némi hőfokot és hogy mennyit hoz az ati silencer a vízhűtéssel szemben, de hiába rakom fel a Furmark-t, elindítom, de nem indul el a program. Mitől lehet? XP sp2 van rajta.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget
-
KisTopi95
aktív tag
válasz fatal` #32941 üzenetére
Itt van pl egy 5200-es nv ami azért jóval gyengébb minden téren mint a 9800se-m(9500pro rip). Driver pedig...itt van. Driver minden friss(kivéve sztem a vga). Aida-m van most rajta, de azon meg csak a cpu-t mb-t meg a vinyót találtam meg. Az sp3 föntvan, de nem hozott eredményt. Mondjuk a .NET-et megpróbálom hátha...
[ Szerkesztve ]
Mit is kéne ide írni?
-
KisTopi95
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis kiokosítás. Van nekem egy kisgépem,
Abit nf7
Procik ezekkel próbáltam: Barton 2600+, 2500+, t-bred 2000+
512+256mb corsair 400
Enermax 360W
x850proAnnyi bajom van, hogy amióta ráraktam a 10.2-es drivert, azóta pl a proci alap beállításon meghal 3dmark01 alatt. Az összes. Előtte hozzáteszem ment elég szépen a 2500+-s barton, simán hozta a 3200+-t. Akkor még régebbi driver volt fönt. Lehetséges hogy nem angyon csipázza ezt a drivert az alaplapom? Valakinek valami ötlet?
Hogy hogy is fekszik ki a dolog? Hát 3dmark alatt fekete kép hirtelen, onnan kékbe(mintha kék halál lenne), de csak kék, semmi szöveg, kb olyan 1mp-re, és restart.Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest