Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zyelor

aktív tag

válasz Zyelor #30681 üzenetére

No, hát a probléma fokozódott... Amikor már kellő képpen ideges voltam és nem jött be a csökkentett módot felajánló képernyő kinyomtam a windowst töltés közben... A következő indításkor bejött valami "Windows Indítás javító"... 1 órát keresgélt, megszakítani nem tudtam, úgyhogy kapott ő is egy resetet.
    Csökkentett mód, új driver le, régi fel... Megy a gép. Hurrá....
    Aztán 2 órával kb. ez után netezgetek, egyszer csak elkezd feketén villogni a képernyő, majd hirtelen megjelenik egy fehér fehér Chrome ablak fejléccel meg a tálcával. Hurrá... Az óra mellett egy sárga háromszögben található felkiáltójel jelent meg, azt azonban, hogy mit szeretett volna közölni nem tudtam elolvasni...
    A gép innentől csak a CTRL+ALT+DEL-etre reagált azzal, hogy behozta a választóképernyőt... Ha ott kattintottam valamire (pl. leállítás) a reakciója 0 volt.
    Ezt követte egy rendszer visszaállítás, ami sajnos nem volt jó, mert visszarakta az új drivert -.-
    Ekkor azonban támadt egy ötletem, amit a csökkentett módos képernyőn láttam:
    Elindítom 640*480-as módban a gépet. Hurrá megy... Átállítom a felbontást natívra: OUT OF RANGE.... Anyád... Ez után újabb rendszer visszaállítás következett (múlt péntekre toltam vissza) és most itt tartok...

Miért lehetett a villódzás? Mit akarhatott a kis háromszög? Remélem több nem lesz belőle...

Aktív témák

Hirdetés