Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Volna egy zsír új konfig: Asrock A55 Pro3 alaplap + AMD A4 3300 + CSX 4GB/1333 RAM, többi nem fontos. Lényeg hogy elindul de képet nem ad, venti maxon megy, minden levan húzva csak a pwr gomb bekötve. Ha kiveszem a memót akkor elkezd sípolni. 1. vagy 2. foglaltba van elindul, ha 3. vagy 4. foglalatba van akkor sípol. Létezik hogy a memóval inkompatibilis/szar? Sajna nincs itthon másik ddr3 memóm
Van valami alternatív megoldás az "elindításra"? -
rolko
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P5GCMX/1333 alaplap + egy Seagete 250GB SATA HDD
Hiba a következő, nemrég jelentkezett, eddig jó volt.
Mikor elindul a gép felismeri, kiírja, de a bios-ba nem tudok belépni csak az entering setup... látható, kb "megfagy" tőle a bios töltésénél.
Ha lehúzom rögtön betudok lépni. Cseréltem sata kábelt. Kipróbáltam minden sata portot de mindig ugyanaz ha rajta van. CMOS reset/elemcsere is volt. DE kipróbáltam egy másik Seagate 80gb SATA vinyóval és tökéletesen megy vele, oprendszer is installálható. Ha USB-n feldugom oprendszer alatt rögtön felismeri, hd sentinel szerint 100/100-as a 250-es. Mi lett vele miért hal le tőle a bios? Több ötletem nincs. Jah BIOS-t nem enged frissíteni mert az update utility szerint nem egyezik a lap biossal minden p5gcmx fajtához való biossal próbáltam már[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest