Hirdetés
Aktív témák
-
SirKero
őstag
Hali.
Gondom a következő. Adott egy Gigabyte GA-73PVM-S2H alaplap amiben egy Gigabyte 8800GT videó kártyát tettem. De nem működik benne sehogy sem.Lekapcsoltam az alaplapi vga kimenetet de az sem segített. Van a családban még egy ugyanilyen lap abban sem megy. Hogy cifrázzam abban egy Galaxy 9600GT működik tökéletesen amit kipróbáltam az első deszkában és az sem megy benne. Viszont amiben megy a 9600GT / második lap / abban a 8800GT már nem megy. A kártya jó mert az én alaplapomban működik.
Van-e valakinek tapasztalata a fenti / Gigabyte GA-73PVM-S2H /alaplappal kapcsolatban vagy ötlete,hogy mitől lehet ez.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Freddy TNT #14961 üzenetére
Természetesen a plusz 6pin-es csati is fenn van a táp pedig több mit elég 550W Chieftec.
Egyébként amig az én alaplapomban volt egyszer elfelejtettem rádugni a +12V-ot de ugy is elindult csak amikor 3D alkalmazást indítottam el akkor lett fekete képernyő.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Freddy TNT #14968 üzenetére
A csont fekete képernyő stimmel itt is. A ventillátor megy de más semmi életjel / pl. nem sípol a bekapcsolásnál / Próbáltam más azt is ,hogy nem a 6pin-es csatiról adok neki feszt hanem az átalakítóval amit adta hozzá de így sem műxik
Átrakom az én szintén Gigabyte lapomba és már megy is[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Valakinek ötlet a 14959-es problémára???
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz (Bundás) #15000 üzenetére
Mind kettőben chieftec táp van 400/550 W-os. Természetesen minden csatlakozó rádugva. És az elsőben a 9600GT tökéletesem megy.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz SirKero #15002 üzenetére
Ja és még annyit tennék hozzá,hogy ha berakom a PCI slotba a karit akkor az integrált sem működik holott a kézikönyv azt írja hogy mennek együtt is.
-
SirKero
őstag
Hali.
Kérdésem a következő: számít-e az hogy milyen bios van a gépen abban,hogy a windows mennyi memóriát lát?? Ugyanis a 4X1GB 1066Mhz. Kingmax memóriáimból nem hajlandó csak 2,5GB-ot kezelni bár mit csinálok vele Esetleg rendelkezik valaki ezzel a deszkával és neki működik rendesen.
A lapom GA35-DS3 Rev.1.0 most az F13a bios van rajta.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz szacsee #18795 üzenetére
A boot alatt látja a 4GB-ot és le is teszteli de már a windows csak 2,5GB-nak kezeli. Az előttem szólóknak igazuk van miért nem teszek fel 64BIT-es rendszert.
Próbáljak másik biost ezek szerint?? Mondta már olyan lehetőséget is,hogy az alaplapi chipset nem tudja kezelni a 4GB-ot. Az alaplap honlapján a leírásban ez szerepel:
Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slotsMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Gigabyte MA78GM-S2H alaplap biosában hol lehet ki-be kapcsolni az Ganged és az Unganged módokat.
A lap saját topic-ja nem nagyon él ezért itt tettem fel a kérdést.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz janos80 #23640 üzenetére
Köszi de nekem ez a lehetőség nincs a biosban
Frissítve lett a lap biosa mert az AM3 procit nem kezelte. lehet hogy akkor változott meg.
Az alaplapi kézikönyvben meg találtam csak a biosban nem ezért kérdeztem itt. Most mi tévő legyek?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Köszönöm a segítséged és ha nem túl nagy kérés nagy vonalakban elmondanád mit válaszolt a gyártó. Az angol tudásom a semmi és a nagy semmi közt van. Én még oroszt tanultam anno.
-
SirKero
őstag
Most akkor mi a helyzet A bútoláskor az írja hogy memory unganged az everest pedig dual chanel-nek látja. Akkor most hogy mennek.
Itt tesztelték és az írják hogy nincs sok különbség a két mód között de mondjuk ez egy régi cikk.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
PHENOMII 955 X4 proci alá melyik lapot javasoljátok és miért:Gibabyte MA770t-UD3P
Gigabyte MA785GT-UD3H
Gigabyte GA-770TA-UD3Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz sgergi #25555 üzenetére
És az egyik 1666Mhz a másik 1866Mhz kezeli a memóriát. Ez számít vagy csak vakítás?
Három ezer forint a diferencia ezért kérdezem megéri-e.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hali.
Egy hete adtam be garanciális szervizre a GA-MA78GM-S2H lapomat.
Ha nem tudnak vele mit kezdeni / és kapni már nem lehet / szerintetek melyik típust válasszam helyette ami legalább ezekkel a paraméterekkel rendelkezik ?
Media Centerben használom.
Feltettem a kérdést a saját fórumán is de ott sajnos nem sok mozgás vanMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz waithEard #33137 üzenetére
Szia.
Aqua. Én az árlistájukat néztem + az árgépen.
A szervizben azt mondták ha nem tud a nagyker másikat adni akár + ráfizetéssel egy jobbat is kérhetek helyette ezért érdeklődöm.
M.C.-be persze,hogy jó de ha van rá lehetőség,hogy abban az árban amiben véve anno ( 20 980 Ft. ) választhatok akkor már egy jobbat is kinézhetek magamnakMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Gigabyte GA-73PVM-S2H alaplap kikapcsolás helyett újra indul.
Mi lehet a gond.
Biosból a legfrissebb / F9E / van fenn de próbáltam az utolsó nem Beta verzióval / F8 / is.
Köszi a segítséget előre is.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Erre (#35749) SirKero valaki?
-
SirKero
őstag
Üdv.
GA-MA770T-UD3P (rev. 1.0) alaplap mostanában állandóan fel dobja az
"Egy jack csatlakozót csatlakoztattak" feliratot pedig hozzá sem lett érve a csatlakozókhoz.
Win7 32,bit.
Xp. alatt nem csinálta.
Ötlet hogy mitől lehet?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv
Gigabyte GA-73PVM-S2H lap nem látja az USB csatlakozókat sem ami magán a lapon van sem a ház előlapján lévőket.
Viszont a PCI slotba tett USB működik.
Van valakinek ötlete?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv.
Mivel nem találom a saját fórumát itt próbálok segítséget kérni.
Van egy Cooler Master Hyper 212 Plus hűtőm ami az indításnál nem indul el rögtön. Egy párat fordul aztán megáll utána megint egyet kettőt elkezd a gép sípolni és akkor elindul rendesen. Az előző hűtővel nem csinálta.
Tudom hogy hőmérséklet függő de akkor sem természetes szerintem ez így.
Félek ne hogy tönkre menjen a procim e miatt.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz bubuka0267 #37266 üzenetére
Szia.
A hűtő venti vadi új ( pénteken lett véve ) a táp most lett ki takarítva és mint írtam az előző hűtővel semmi gond nem volt.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz bubuka0267 #37271 üzenetére
Most beszéltem az üzlettel ahol vettem azt mondják hogy vigyem be az egész gépet és megnézik.
Mintha ez olyan egyszerű lenne Vecsésről felvinni egy komplett gépet Pestre.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Ha az én hozzá szólásomról van szó akkor kettőt sípol és aránylag hosszan.
De csak akkor ha sokáig áll a gép. Tehát este kikapcs reggel be akkor csinálja. Ha kikapcsolom és fél óra múlva vissza akkor nem.Akkor csak meg áll egy pillanatra a venti majd elindul rendesen sípolás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Az után érdeklődöm,hogy az MA-770T-UD3 rev.1.5 alaplapon számít-e ,hogy a nyolcas vagy csak négyest táp csatlakozót használok. Müködni azzal is müködik csak az érdekelne,hogy érdemes-e vennem átalakítót mert a tápon csak négyes van gyárilag.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Üdv,
Gigabyte GA-770T-D3L alaplap + AMD Athlon™ II X2 250 processzor.
A Everest és az SpeedFan is azt jelzi,hogy a processzor 80 fokos de magonként csak 38 fok.
A bios mutatja a rendes hőfokot.Újabb bios nincs.
Tegnap vettem őket érdemes-e vissza vinni garanciába?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Melyiket javasoljátok a három alap lap közül:
Gigabyte GA-G31M-ES2L 10 190 Ft.
Gigabyte GA-P41-ES3G 13 325 Ft.
Gigabyte GA-EP41-US3L 13 650 Ft.Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest