Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Jeep1

tag

Sziasztok

Alaplapot szeretnék venni és nem tudom, hogy milyen típusút érdemes mostanába venni?
    ATI támogatott alaplapot nem szeretnék!
    Megtudnátok mondtani, hogy például egy CorssfireX támogatású Gigabyte alaplapba bele lehet-e tenni két db Nvidia kártyát?
    Amugy az összes Gigabyte csak Crossfire X es?Vagy van abbol is SLI-s lap amelyiken 2*16 os PCI-E foglalat ami Nvidia támogatást is tudja?
    Vagy ez csak az Asus és Abit alaplapoknál jöhet szóba amelyikek SLI-sek?

Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!

• Jeep1

tag

Köszi a válaszokat :)
    Lenne még 1-2 kérdésem.
    Lehet nem ebbe a topicba kellene írnom ezt, de azért megkérdem :DD
    Első kérdésem az lenne, hogy egy Asus P5N32-E SLI alaplaprol mi a véleményetek, szerintetek megéri ilyet venni 38k ért ,vagy valami másfajtát érdemesebb?
    És létezik olyan, hogy egy alaplap nem nagyon szeret a Corsair ramokat?
    Erröl a lapról itt olvastam, hogy nem nagyon száguld vele pl kifagy játékban meg ilyenek?
    Lehetséges ez? Vagy ez csak BIOS függő?

[ Szerkesztve ]

• Jeep1

tag

Van egy Asus P5N32-e sli alaplapom amibe volt 2*1 gb GEIL PC6400 DDR2 memória(GX22GB6400UDC)
    A tegnapi nap folyamán tettem bele +2 gb Geil (GX22GB6400UDC) memóriát, de a régi és az uj geil memória között
    Volt eltérés van, szoval a régire az volt írva hogy 2.1 V az ujra pedig az van hogy 2.0 Volt.
    A régebbi 2gb memóriával amit a biosba 4-4-4-12 CAS-ra állítottam és command per clock (CMD):2 Clockra állítva jól ment
    de most hogy beleraktam az ujat állandóan Kékhalált hal a rendszer sokszor még a gépindító képernyőnél sem jutok tovább.
    Esetleg valami Volt beállítási probléma lehet a gond? A memória végigfutott a MEMETEST86 programot 0 hibával!Szoval nem Rossz!
    Valamint ezen lapon lehet állítani a slotoknak a feszültségét külön- külön?Esetleg ez a beállítás arra utalhat:DDR2 channel A ref voltage////DDr2 channel B ref voltage?
    Valaki tudja mi lehet a gond?

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés