Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy ECS G31T-LM alaplapom. biost szeretném frissíteni de nem jutok dülőre. azért akarom frissíteni mert húzni szeretnék a procin és a frissítéssel hátha engedi ezt az opciót mert így minden alapon megy sajna. minden tanácsot elfogadok. előre is köszönöm.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok nem találok megoldást a ECS G13T-LM bios frissítéséről és miért nem tudom állítani a biosban a cpu beállításait? minden alapon van! segítsetek pls már tanácstalan vagyok teljesen.
-
Sixty21
aktív tag
senkinek nem gyűlt meg a baja egy ilyen ECS alaplappal?
-
Sixty21
aktív tag
Ezek az ECS alaplapok ritkaságok és szarok, hogy senkinek nincsen csak nekem? tuningra szeretném bírni a lapot de az opciók nem engedettek. ezért szeretnék biost frissíteni vagy véleményeket fogadni tőletek hogy mit tegyek. cseréljem le vagy érdemes szenvednem vele. de már lassan egy hete nem jutok dűlőre vele sajnos. Minden ötletre kíváncsi vagyok. köszönöm nektek előre is.
-
Sixty21
aktív tag
válasz Dudu67 #35808 üzenetére
Nagyon köszönöm. bocsánat de el írtam neked van igazad. igen lenovo gépben van ez az alaplap. vajon a bios frissítés után elérhetőek lesznek ezek a beállítások? cpu és a ram beállításokra gondolok.és windows alól biztonságos a frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
El akarom indítani a winflash-t de azt írja ki hogy: Error: BIOS is write-protected és csak ok-ot lehet nyomni és bezárja. ez mi? :S
-
Sixty21
aktív tag
akkor ennyi? nincs is értelme akkor. esetleg valami windows alól is futtatható tuning programmal azért tudnék eredményeket elérni? vagy ez által ez sem fog menni? egy E2180 prco van benne elég jó tuning potenciával és ezért érdekelne.
-
Sixty21
aktív tag
Valaki tud nekem ilyen programokat mondani amivel windows alol tudom állítani a cpu sebességét?alaplap gyártójának nincsen (ECS)
-
Sixty21
aktív tag
Valaki tudna olyan oldalt vagy topicont ajánlani amelyik a szoftveres cpu tuningal foglalkozik?
-
Sixty21
aktív tag
Hali. Nem hiszem hogy írásvédett lenne a biosom mert most meg azt írja ki a flash-elő program hogy: ERROR: Loading driver. ECS G31T-LM. tanácstalan vagyok. vagy próbáljam meg dos-ból frissíteni?
-
Sixty21
aktív tag
Egy ECS G31T-LM alaplapnak honnan tudom meg az ID számát?
-
Sixty21
aktív tag
Hali. Az ECS G31T-LM alaplap az milyen chip készletű? nvidia? köszönöm
-
Sixty21
aktív tag
Hali. ha nem muszáj nem cserélek lapot azért fényképeztem le a bios-t hátha be lehet kapcsolni azt a részt rajta hogy a procit tudjam állítani. ha nem akkor belátom hogy vesztettem és veszek majd másik lapot a tuning végett. de előbb vessetek rá egy pillantást pls.
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
Bocsi itt a többi is, http://kepfeltoltes.hu/view/110116/SDC18483_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110116/SDC18485_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sixty21
aktív tag
Bios-ról mi a véleményetek? fentebb a kép. thx
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ecs g31t-LM lapomba jelenleg van egy samsung memória 1gb 667 mhz-s akartam bele rakni másikat de nem ment külön sem és együtt sem.és nem tudom ez a lap milyen ramokat eszik. légyszi segítsetek. köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Tudom nem ide tartozik de nem találtam ilyen topikot. Asus Eee Pc 1000Hd-t szeretnék ujra telepíteni és nincsen semmi meghajtó benne és nekem sincsen usb-s dvd meghajtóm. Erre valami ötlet vagy esetleg topikot tudnátok e ajánlani. Köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik de aki tud segíteni az írjon privit legyen kedves. Asus Eee PC 1000HD wifi kapcsolat van kiváló és a kábelos megoldással is mutatja hogy tökéletes a net. de se a mozilla se az internet explorer nem tud oldalt megnyitni, (drivereket letöröltem ujra raktam) segítség kéne. köszönöm nektek,
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. xp csere után nem tudom telepíteni a lan kártyámat. idáig nem volt vele baj. gyári drivert is próbáltam de semmi. ecs g31t-lm (lenovo pc)
-
Sixty21
aktív tag
sima gyári sp3 frissítéseket sem tartalmazott én töltöttem le mindent. aztán most egy usb-s dlink jelvevővel fogom a routerem jelét. elötte valami xp forever volt fent azzal ment hibátlanul. gyári driver telepítésénél azt dobja be hogy javítás vagy eltávolítás. mind a kettő megvolt de akkor is ezt dobja be mikor az eszközkezelőben csak sárga kérdőjel van. nem értem. ugy sem tudom felrakni ha csak az illesztőprogramot frissítem azt írja nem lehet telepíteni a hardvert vagy mi.
-
Sixty21
aktív tag
most néztem a lan kártyát Aidax64 el és ott ennek a márkának nevezi meg az integrált lan-t. Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller. most akkor nézzek ilyet is hátha?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Procimat szeretném húzni(E2180) egy ecs g31t-lm típusu alaplapban. biosban nincs rá lehetőségem a proci húzására és eztért a ClockGen progival próbálkoznék de nem tudom mit kell a PLL setuban megadni a legördülő mezőben és addig nem tudom állítani! valaki segítsen PLS. előre is köszönöm
http://kepfeltoltes.hu/110519/ezaza_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok, Van egy ECS g31t-lm tipusú lapom! és a biosban nincsen olyan lehetőségem hogy tudjam húzni a procit. erre lenne valakinek valami megoldása? ha a biost felülírom egy sima g31t-m alaplap biosával akkor lesz valami változás? enyémen a legújabb bios van és akkor sem jött elő a tuning lehetőség a biosban ezért gondoltam hogy ha lecserélném a biost elfogadná vajon? vagy van valami más megoldás? előre is köszönöm segítsetek pls.
-
Sixty21
aktív tag
válasz DJ WOKKY #40187 üzenetére
szia. letöltöttem az amd oldaláról az amd overdrive programot, fel is rakja jól és mikor indítanám ezt írja: Amd OverDrive failed to star! ez miért van? van valami megoldás? muszáj lenne húznom kicsit a procit mert most nem akarok alkatrészbe fektetni és akkor úgy is egész gép csere lenne mert ebbe már nem érdemes venni semmit( szerintem) valahogy oldjuk meg légyszi. köszönöm eddig is.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Mi a különbség az ECS g31t-m és az ECS g31t-lm lap között? nekem az utóbbi van és nem tudom a biosban emelni a cpu frekit. de a másik lapba lehet ahogy én utánna olvastam. előre is köszönöm
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. A gépembe eddig egy darab 1GB-os samsung ram volt. most raktam bele Kingston Hyperx- memóriát és csak 1 modulall indul el a gép. berakom a másikat akkor bekapcsol de a ventik maxon mennek és semmi sípolásos hang. a ram 100% hogy müxik mert másik gépben hibátlanul ment eddig 2 évet!. mi lehet a gond? Alaplapom ECS-G31T-LM. Köszönöm előre is.
-
Sixty21
aktív tag
válasz Tubica #41439 üzenetére
Szia. Ki próbáltam mind a 2 slotba a ramokat variáltam is de akkor is csak 1 modulal indul a gép ha már berakom a párját akkor csak pörögnek maxon a ventik és semmi csipogás! mind a két slot tökéletesen működik. kezd kicsit feszíteni ez a helyzet. segítséget elfogadok de nagyon köszönöm.
-
Sixty21
aktív tag
mind két modul időzítése 5-5-5-15. amúgy az alaplapom nem tudja a ram időzítéseket a biosban és a proci tuningot sem szóval a kiosztást nem is tudnám állítani de mind a kettő ugyan az. Lapom: ECS G31T-LM (szar Lenovo pc.)
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/110703/ram1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de Mondom a ramok azok párban tesztelt KINGSTON HYPERX 2x1 GB. ami a leírásomban is van csak kivettem a másik gépből mert azt a Barátnőm használja és neki a Word-hoz nem kell kakaó
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
Akkor esélytelen hogy menni fognak párban a modulok ebben a szar alaplapban? már bocsánat. De ha már kicserélem az egyiket akkor már mennie kéne? csak akkor buktam azt hogy jó rammal tudom használni a gépet. alaplapot akarnék venni de erre a konfigra nem akarok költeni mert már nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
válasz djculture #41465 üzenetére
az is két oldalas de most legalább mondtál nekem valami újjat mert ilyenről nem is hallottam. bios frissítés gondolom nem oldja meg a dolgot mert ez fizikai dolog úgy mond. meg már frissítettem 2 hónapja a legújabbra.
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
válasz djculture #41470 üzenetére
Mennyibe lehetne venni egy jó LGA775-ös lapot ? mert akkor lehet áldoznék rá és akkor a cpu-t is tudnám húzni meg a ramot is. és akkor még el lennék ezzel egy darabig. Életembe idáig csak AMD konfigom volt azzal sosem volt ilyen gond, az a baj hogy ez egy kész pc vagy is Lenovo Thincentre A57 azt hiszem és ez csak ide esett hozzám. nem gondoltam volna hogy ekkora ganyé
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. most adott nálam egy pc. kicsit dobni szeretnék rajta. alaplap és ddr3 memória váltásra gondoltam. Procim képes kezelni a DD3 memóriát?
Konfig: ECS g31t-lm alaplap, intel E2180 proci, DDR2 Kingston HyperX 1gb,xfx 9500GT 512.
És ha kezeli a procim akkor van valami olcsóbb alaplap amivel esetleg a procit tudnám húzni? előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs