Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ.
Abit IS7 E2 alaplap,Pentium 4 2.66 proc,és 80GB vinyó .Az első partícíóra Win98 utána a XP került volna.Viszont amikor a telepítés végén a 98 előszőr álna fel kikapcsol az alaplap,vagy ujraindul..?
(Ami már az eljén fura mindig 136mhz hozza a procit és 2.72-nek ismeri fel a Bios.)Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Azt gondolom alaplap lessz nálam a ludas,viszont menyire komoly lehet ez a hiba?
Előjöhet ez esetleg az Xp-nél is?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz Padree.c2 #2621 üzenetére
Igazándiból pár hónapja nem volt szükség rá és nem keresgettem alaplapot de azért lepett meg a dolog mert nem jellemző ,hogy az asrock lenne az 1len befutó,esetleg ahogyan irtad is az ár miatt előfordulhat.
Viszont általánosságban 1 lapot sem szabad lehúzni viszont nekem ezzel a tipussal nincs igazán jó tapasztalatom.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
A cpu-t eleve szabnályozza, a bios-ban tudod kalibrálni ahogy neked megfelel.
Nekem nincs külön venti a házban igy azt nem tudom de szerintem azt le is húzhatod mert egyáltalán nincs rá szükség csak a zajt kelti.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
SZÉP,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK.!!
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Mitől lehet az,hogy az xp telepítőt elindítom és az elején amikor felmásolja magának a legelején az eszköz azonosításhoz a file-kat még mielőtt partícionáláshoz eljutna megáll és nem reagál semmire?
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Szerintetek hol keresgéljek?
Valami miatt a bios nem jegyez meg semmit ha áramtalanítom a lapot.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
-
Sas madár
őstag
Van olyan aki fizikálisan javít alaplapot?
Hogyan lehet kizárni,CMOS elemnél rendben van az áramkör?
Ha áramtalanítom a lapot mindent elfelejt a bios és alapra áll,elemet cseréltem de nem változott semmi.
Gyanakszom az áramkör hibára negatívot egyszerű kimérni de a + az nem túl biztató.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
Van olyan aki fizikálisan javít alaplapot?
Hogyan lehet kizárni,CMOS elemnél rendben van az áramkör?
Ha áramtalanítom a lapot mindent elfelejt a bios és alapra áll,elemet cseréltem de nem változott semmi.
Gyanakszom az áramkör hibára negatívot egyszerű kimérni de a + az nem túl biztató.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest