Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• SLYM

veterán

válasz SLYM #38482 üzenetére

hahaha. 1 hiba meglett. a szarnak gondolt lapom annyira jó volt, hogy ha olyan értékeket állítottam be, (pl magas Rated FSB), akkor nem csak úgy egyszerűen nem indult be, mint a régi lapjaim, hanem visszaállította alapra magát, de csak ott, ahol a hibát észlelte. (auto, intelligens CMOS reset kb :D ), amiben csak a nem stabil, vagyis túl magas Rated FSB-t állította vissza defaultra. nem tudom ez lehetséges-e, de jobb magyarázat nem jut eszembe. ennek csak 1 baja volt, az, hogy attól még hogy ő saját maga visszaállította ezt az alapbeállításra, ezt elfelejtette velem közölni, vagyis ugyan azt írta ki következő belépésnél, hogy a Rated FSB 1500-on van, ettől még az 1333-on volt. beteg... most már csak azt kell kitalálnom, hogy ha beteszem a videókártyát, akkor minden defaulton miért és mivel szenved

ja ez onnan derült ki, hogy az 1400 Rated FSB-t se nagyon bírta a proci (a ramok bírtál), ugyanis kb harmadjára lépett csak be a windowsba és akkor is csak addig amíg a CPU-Z-t megnéztem. utána a böngésző megnyitásánál le is fagyott a gép :D. komoly tuningpotenciál mi? :D

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés