Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Ez még a 15.ös verzión belüli frissítése,azt gondolom,fő verzió nem hiszem hogy lesz már ebből a stílusúból,látva az irányt amerre mennek,nem jött be nekem ez a kavarodás,visszatértem Comodo Antivírusra.Viszont ha meghagyják annak örülök,mert ezen a 3 felület,ugyan az lényegében, stílusból nem kérek.Nem sok lehetőségem van,avira,comodo,defender...mást nem tudok használni,ezek nem vesznek el a sávszélemből,és a valós letöltésből,a többi igen.Így e 3 program között pattogok épp melyik felel meg az ízlésemnek.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Dévacsen
senior tag
Meg nem szűnik,(az ami te feltettél abban a formában valószínű,hogy igen)az a fekete kezelőfelületű lesz szerintem az új ingyenes.Nagyon megvoltam elégedve amúgy vele,csak maradhatna az egész az új felülettel,mint az avast esetében,ne dobáljon vissza egy régi felületre amit ki akarnak vezetni,legalábbis gondolom,ezt meg nem erősítette senki,de csak nem marad így,hogy van egy free verzió és lényegében 3 felülettel fut.
-
Dévacsen
senior tag
Nem olvastam,azért írtam hogy meg nem erősítette senki,ez csak az én véleményem...van jelenleg egy ingyenes programjuk,és 3 féle felülettel,de lényegében ugyan az,ennek mi értelme,amit te feltettél azt még frissítik,avira havonta kb..ahogy észrevettem,frissíti a programot,tehát addig használhatod,sőt,ha hamarabb írod,nem is raktam volna fel a comodot,de most már nem szedem le.Fóruma az oldalukon nulla,semmi.Van amit te használsz meg 2 másik a fekete felületű,meg egy másik security free,fehér felületű,ezek ketten tukmálósok..ez erőforrást vesz el,emberit stb..minek ez,ezt nem lehet hosszú távon fenntartani..minimum az egyik megy a lecsóba,eddig 2 volt,és mivel jött az új gui a dark így ez fog megmaradni,de mondom ezt csak én sakkoztam ki.
-
Dévacsen
senior tag
Avira oldalán most 2 verzió van,amit leszedtél az már az ő oldalukról nem szedhető le,de frissítik,a fekete felületű,az új,de ha komolyabb beállításokra rámegy az ember fia,átdob arra a felületre ami neked van most,ezért gondoltam hogy kifogják vezetni.Itt a jelenleg elérhető 2 verzió képe. Szerintem ez marad,az helyett amit te használsz..meg talán ez a régebbi suite verzió. De legjobb lenne ha 1 maradna és az avast módszerrel oldanák meg,elején választhat ki mit akar telepíteni és slussz,ez korrekt megoldás lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest