Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz Dr. Szilikát #9427 üzenetére
Szia!
Akkor én nagyon szerencsés vagyok vízkő téren. Ilyen vizet használok kávéfőzésre és a vízforralónkban teához: [link]
Karos Krups kávéfőző: [link]
Van Laica Bi-Flux vízszűrő kancsónk is, a vizet abban szűrjük, de már csak ivásra és főzéshez. Amíg nem volt/nem találtam rá erre a vízre, a vízforralót 2 hetente vízkőmentesítettem, mert kellett, a Laica szűrt vize ellenére. Pécsen országosan talán a legkeményebb a vezetékes ivóvíz. Mióta a Sierra víz van, a vízforralót 1x mostam ki citromsavas oldattal, csak a magam megnyugtatására, mert nem volt vízköves, még a nyoma sem látszott belül a kancsóban. A kávéfőzőt éppen tegnap vízkőtelenítettem, március óta van használatban. Ezt használtam: [link] de semmi nyoma nem volt a vízkőnek, színtiszta víz folyt ki a kávéfőzőből mentesítő program alatt.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Voice24 #9430 üzenetére
Szia!
Én is elmentem az itteni euronics-be, gondoltam veszek egy ilyen Arabica kávét. Hát itt is jó régi volt már a csomagolás. 2022.01. Hát így nem vettem mégsem. Mikor már haza jöttem, akkor jutott eszembe itthon, hogy ha már ott jártam, vehettem volna egy másik fajtát, Kimbo Classic Espressot. Vagy legalább is megnézhettem volna annak a lejárati idejét. De elbénáztam és már nincs nyitva az euronics hogy visszamenjek.
Sajnos holnap hétfőn már lejár nem lesz akciósan, csak három napig tartott.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt az Eduscho kávét? [link]
Ahogy nézem, ez vagy német vagy osztrák piacra készülhetett, mert itthon nem találok sehol ebből. Ha valaki ivott már ebből, megírná milyen volt?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Ma voltam kicsit nézelődni Árkádban és beléptem a helyi Tchibo üzletbe (is). Vettem is gyorsan kostolónak a Tchibo Volcano szemes kávéból, de csak 125 grammot. Mikor kimérték a 125 grammot, a mérleg a mérés befejeztével kijelezte azt is, hogy mennyi kávészem van benne. Láttam a mérleg digitális kijelzőjén. Itthon leszámoltam, valóban megvan a 242 szem...
[kép]
[kép]
Még szerencse, hogy lehetett kapni és nem kapkodták el a vásárlók, mert "nagyon olcsó" szinte ingyé van [kép] 12.699 Ft/kg
Ez már annyira drága, hogy nem is merek inni belőle...
Asszony kapott ilyet anno a munkatársaitól és kicsit nosztalgiából is vettem belőle.
De az már biztos, hogy nem ebből lesz az a napi 4-6 adag kávé fogyasztás itthon.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Tchibo Kis kávéenciklopédia
Kicsit félek már előre, mert a tiszta 100% Arabica kávé nekem nem jön be teljesen, de persze ízlések különbözőek...[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Nagya21 #9535 üzenetére
Szia!
"...Khmm 1 pici csavar maradt meg..."
Ha a kimaradt alkatrészekből, csavarokból lassan lassan összejön majd egy komplett másik gép, azt már most lefoglalom, mert majd megvenném... Az árban majd megegyezünk.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz lamazonia #9572 üzenetére
Szia!
Mi itthon és a szüleim is karos géppel főzzük a kávét. KRUPS VIRTUOSO XP442C11 a típusa. [kép] ---- [kép] A valóságban a crema színe picit világosabb, de éppen nem a legjobb volt a fényviszony a fényképek készítésekor.
Szép a cremát ad és a feleségem barátnőjénél főzött Philips kétszázezer forintos kávéfőző sem főz jobbat. Mindkét család azonos véleménye alapján. Többször is összehasonlítottuk már, de igaz, hogy az automatán az csak eszpresszó kávét főve hasonlítottuk, de mi nem iszunk itthon tejes keverékeket, csak kávét. Nincs másra rá igény, így bőven elég ez a karos 15 bar nyomású kávégép.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MegalodonS #9645 üzenetére
Az egyik kedvenc kávé a családban. Éppen most fogyott el a két csomag, most a másik kedvencet isszuk 50-50% arabica és robusta [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
Jenne
őstag
válasz VágniValó #9659 üzenetére
Köszi...
A Lavazza oldalán sincs pont olyan amilyet mutattál. Van viszont Crema e Gusto Classico és Crema e Gusto Forte. [link]
A Kávéáruházban három fajta Crema e Gusto is van. [link] és [link] és [link][ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Anno év elején, amikor szüleimnek kerestem egy komolyabb karos kávégépet a Szarvasi kávéfőzőjük helyett, képbe került a HiBREW H11 félautomata eszpresszógép is. Végül Krups lett, ez: [link] Volt akkor rá engedmény is 15 %. Utána nem sokkal magunknak is vettünk egy ilyen Krupsot, mert jónak találtam, szüleim is nagyon dicsérték és azóta is kifogástalanul teszi a dolgát nálunk mint kiváló minőséget főző kávéfőző.
No de miért említettem a HIBREW-et ...
Év elején amikor leveleztem ezzel a céggel, mert majdnem ezt a kávéfőzőt vettem meg, gondolom akkor megjegyeztek, mert kábé két hete jött egy ajánlat, hogy vegyek egyet a termékükből [link] Adnak 20% kedvezményt és ingyenes szállítást, de alig csak 3 órás időablakot adtak ha meg szeretném rendelni és leadni a rendelést, akkor azon belül tegyem meg. Mivel nekünk már volt egy Krups kávégépünk, szüleimnek is volt már, hát a fiamékat gyorsan megkérdeztem, kell-e Nekik ilyen? Régebbi 4 baros Szarvasi gépük van, jó lesz ez helyette. Megrendeltük és két nap múlva már ki is vitte a futár hozzájuk. (másik városban laknak) Nagyon jók a tapasztalataik ezzel a kávégéppel, azalatt a rövidke bő egy hét alatt amióta megvan, nagyon szeretik és már az első perctől kezdve kedvenc lett és ráadásnak kaptak grátisz plusz 1 év garit, 2 +1 azaz 3 év a garancia van rá. Ha a mi Krups gépünk elromlik, nem fogom javíttatni hanem én is egy ilyen fogok venni magunknak itthonra.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz vodrosjozsi #9704 üzenetére
Szia!
Akár még a kedvezmény nélküli ár sem annyira sok érte. Szerintem.
Pláne, hogy a hasonló karos Krups is ilyen nagyon hasonló árakon vásárolható, mint ez a HiBREW.
Néztem a jófogáson, csak kíváncsiságból, van néhány DeLonghi Dedica, 40-50 ezer közötti áron.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Megerősítem.
Amikor mi szerettünk volna vásárolni forrólevegős (Airfryer) sütőt, amit először kinéztünk az interneten az euronics oldalán, az volt a pécsi euronicsben is. Így elmentünk személyesen (szerencsére és nem online vettük meg) és ott szembesültünk, hogy a 'készleten' jelzés az nem teljesen valós, mert valóban volt még 2 db, de az utolsó kettő darab volt, egyik hiányos és doboz sérült ezért 10% árengedményes, a másik az meg mivel kiállított darab volt, karcos és horpadt is volt. Nem vettük meg egyiket sem. Az a Bemutató vagy utolsó darab megjegyzés az félrevezető is lehet....
Maradt a Cosori gyári oldaláról a megrendelés. Abban nem volt hiba.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Szia!
Ezek a bemutató vagy utolsó darab jelzésű készülékek (legyen az bármi is) szinte mindegyik vagy karcos, vagy horpadt kicsit vagy legalább esztétikailag festése sérült. Én anno láttam, amikor az Airfryer sütőt megnéztük, hogy a legtöbb mosógép, hűtő, mikrosütő, kávéfőző ....stb karcos, horpadt, kijelzőjük karcos ...mert akár több ezer vásárló is kinyitogatja, nyomogatja, piszkálja, nem foglakozik vele, hogy sérülhet hiszen úgysem azt veszi meg hanem egy bontatlan dobozt vagy csomagolást.
Ezeket próbálják még eladni 10-15% árengedménnyel, hátha lesz/jön rá vevő.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz vodrosjozsi #10027 üzenetére
Szia!
Melyik Tchibo? Én ezt [kép] vettem múlt héten pénteken a közeli COOP üzletben, Coop péntek lévén 20% akcióban 250 grammos kiszerelésban. Eredeti ára 1890 Ft/250 gramm, de akciósan 1510 Ft volt. Gondoltam ennyit csak megér, mivel Tchibo. Hát....nem az igazi, nekem is és a családnak is egyöntetű véleménye, hogy ittam/ittunk már ennél sokkal jobbakat/finomabbakat is. Történetesen az általunk már többször is fogyasztott Pellini Break Rosso Espresso Intenso sokkal finomabb vagy a "csak" robuszta tartalmú Lavazza Expert Gusto Forte is sokkal karakteresebb.
Két főzet után gyorsan el is ajándékoztam a szomszédnak...[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Én ezt néztem ki a következő rendeléshez: Caffé Vergnano Gran Aroma na meg ezt a Pellinit hozzá, hogy ne unatkozzon egyedül a csomagban...
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Egy gyakorlati kérdésem lenne. Karos 15 bar nyomású gépnél is kell zsírtalanítást végezni időnként? Vagy csak elég az előírt időnkénti vízkőtelenítés? Azért kérdezem, mert a használati könyve az csak a vízkőmentesítést írja. Ilyen karos gép:[kép]---[kép]
-
Jenne
őstag
válasz Dr. Szilikát #10118 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
Meg fogom tenni, mert már a kilencedik hónapban van ez a kávéfőző. Nálunk remekül bevált.
Már csak majd egy zsíroldót kell vennem. Tudnál ajánlani egyet? Mert nem vagyok ezeknél képben.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz kchris78 #10149 üzenetére
Szia!
Nekünk a Tchibo kézi őrlőnk van. Én vagyok tekerő felelős és tekerem ezerrel.... Most a hétvégén 6.995 Ft volt darabja. Nagyon jól be lehet állítani a kávészemek őrlési finomságát.
Jól jön ez majd, amikor már nem lesz elektromosság ...[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz bandika753 #10167 üzenetére
Szia!
Én szerencsés helyzetben vagyok, mert kapható itt a városban ez a víz. Bármelyik dohányboltban vagy TomMarketben van belőle mindig. Sajnos jelentősen "megdrágult" az utóbbi hetekben, már kemény 725 Ft/5 l. Amióta ezt használjuk a kávéfőzőnkbe, olyan mint 'vízkő' nem létezik.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz kchris78 #10157 üzenetére
Szia!
Én 30 gr szemes kávét őrlök le minden alkalommal, így majdnem tele lesz az alsó átlátszó tartály (ami levehető és van külön rátekerhető fedele is) és nagyon kényelmesen tekerem , nagyjából kettő (2) perc. Ez az aznapi 2x2 adaghoz elég.
Előtte egy pár ezer forintos hagyományos acélkéses kávédarálót használtam, de az nem egyenletesre darálta le a szemeket. A régebbi 4 baros szarvasihoz ez jó is volt így, oda szinte mindegy is csak le legyen valahogy darálva. Azt vettem észre, hogy ezzel a kézivel ledarálva - mert szinte teljesen azonos szemcse méretű lesz a darált végeredmény-, hogy szebb és vastagabb cremát kapok ugyan abból a kávéból főzve, mint előtte a késes darálóval ledarált kávéból. És jobban le tudom nyomnyi a tamperrel a kávét is. Nekem megérte és nem bántam meg a vételt.
Van ennek egy akkus változata is, [link] de nem azt választottam, mert hasonló van az ismerőséknek és 2-3 darálást bír egy feltöltéssel és sokszor olyan érzés darálás közben mintha le akarna állni vagy akadna.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok, ha valaki már kóstolta, a Bellarom Bio Coffee szemes kávéról?
A Pellini Espresso Bar n82 Vivace-hez képest például.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz jjeahh #10276 üzenetére
Szia!
"... Amiket szerintem kerülj el messzire: Méo, Eduscho, Tchibo és kb. az összes 100% Robusta kávé..."
Ezzel a kijelentéseddel én nem értek egyet.
Nálunk itthon a Lavazza Expert Gusto Forte az egyik kedven kávénk. 100% robusta tartalommal!A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz jjeahh #10280 üzenetére
Szia!
"...Milyen gépetek van......"
Krups karos presszó gép, 15 baros. [kép]---[kép]
Ami nagyon bejön(ne) szemes kávéban, de iszonyat drága, az a Tchibo African Blue vagy a Tchibo Volcano, de ezeket csak a Tchibo üzletekben lehet kapni. Kimérve adják 125 grammos lépésekben. 125 gramm a legkevesebb. Azaz 1x125 gr/ tasakba mérve/2x125 g/tasakba mérve/3x125gr/tasakba mérve...stb. Ahogy a vevő kéri és persze mennyi pénze van rá.
Ára: 1590 Ft/125 grA gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz vodrosjozsi #10287 üzenetére
125 gr/ 1590 Ft x 8= 1kg ez csak 12,700 Ft...
Nekem ez már a drága kategória.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz apholyon #10290 üzenetére
Szia!
Én most vettem másfél órával ezelőtt a LIDL-ben ezt a Pellini n82 Vivace kávét, 4999 Ft/kg és 2023.10.11 a csomagolási dátuma és 2 év (2025.10.11) a szavatossági lejárati ideje. Rengeteg van belőle, egy egész raklappal.
Meg még vettem a Costa Coffee kávéból is 1 kg-ot. Volt ez utóbbiból két fajta, egyik '9' másik '10'-es erősség. A csomagoláson volt feltüntetve. Utóbbit, a '10'-es erősségűt választottam, bár még nem ittam ilyen kávét így nem tudom milyen lehet. Kíváncsi leszek majd rá. Costa kicsit megszívatott , mert nem ott volt hol a többi akciós kávé, hanem közvetlenül a pénztáraknál.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ünnepek vannak és vendégeink is. Gondoltuk, hogy ha már vendégek, igyanak valami nagyon jó kávét. Tichibo üzletben kimérve állandóan vannak szemes kávék, 4-5 különböző fajta.
Választás most egy African Blue kávé lett [kép]
Nagyon erős kávé, remek aroma, szép crema, a lakásban mindenütt érezni még hosszú ideig az illatát. Csak hát az ára amibe kerül! 1590 Ft/125 gr (12.690 Ft/kg)A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Sziltesa08 #10961 üzenetére
Szia!
You Tube-os videokat nézegetve egyiknél sem látni azokat a csíkokat. [kép]
Hol vetted? Netes vásárlás volt? Ha zavar érdemes lehet akár visszaküldeni.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz scream #10981 üzenetére
Szia!
Sokáig én is automata kávégépben gondolkodtam, de aztán végül Karos eszpresszo gép lett. Nem bántam meg és azt a naponkénti manuális kávédarálás pedig nem okoz kényelmi gondot nekem.
Hivatalos hazai szervizt is kérdeztem, hogy ennél is kell-e olyan zsírtalanítást meg hasonló időszakos karbantartásokat végezni mint az automatáknál, de a válasz az volt, hogy nem kell, csak a vízkőtelenítést, amikor kéri/jelzi a gép.
Ez a napokban volt meg, a második tisztítás volt, amióta megvan a gép. Kb. 5 havonta kell, tavaly márciusban lett vásárolva. Gyakorlatilag nulla vízkövet oldott ki a tisztítási folyamat, köszönhetően talán ennek a víznek is. Bár most megdrágult, 725 t/5 liter[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz #85578752 #10987 üzenetére
Szia!
"...Ilyen vízzel nem is kell vízkőteleníteni, mert nincs..."
Meg kellett tennem, mert egyfolytában sárgán villogott az 1 és 2 személyes adag gombja. Addig villog figyelmeztetésként, amíg meg nem történik a vízkőtelenítés.
Ezt a vizet használjuk már jó ideje a vízforralónkban reggelenkénti teának melegítve, de csak másfél két hónap után látszik valami kis szürkeség a forraló alján, ami kezdődő vízkő lerakódás lenne. Ilyenkor jön a citromsav. Előtte a Laica vízszűrő kancsós vízzel használva a forralót, hetente kellett a citromsav beavatkozás.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Voice24 #10994 üzenetére
Szia!
Mi itthon ezt a BiFlux szűrőbetétet használjuk. [link] Csak víz ivásra és ételek főzéséhez, na meg persze a reggeli teához. Mindig ezt az 1 éves adagot rendeljük meg. Egyszer volt az, hogy éppen nem volt belőle raktáron és a Magnéziumosat rendeltük.[link]
-
Jenne
őstag
válasz #85578752 #10993 üzenetére
Szia!
Jó kézi őrlőt keresel? Mi egy ilyen őrlőt vettünk barátoméktól kaptuk az ötletet, mert Ők is ilyet használnak nagy megelégedéssel. Novemberben volt akcióban mind három színben (silver/fekete/piros) és a pécsi üzletben gyorsan meg is vettem egyet a silverből. Most az akciós árban csak a piros van ahogy nézem, fekete az elfogyott. [link]
Villamos energiát spórolok ezzel a manuális őrlővel.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz z123456z #11045 üzenetére
Szia!
Aldiban megint van a Pellini olcsója, az Espresso Intenso, 3990 forintért
Kávéáruházban is ennyibe kerül és akció nélkül ennyi. [link]
Mi is ezt ittuk eddig, finom volt ízre, de karácsony előtt a LIDLben volt akciósan a másik Pellini, az N82 Vivace 4990 Ft/kg. [link] Hát szerintem sokkal finomabb mint az Espresso intenso. De ez ízlés kérdése is. Tegnap előtt megint jártam abban a LIDL üzleten, nem volt kávé betervezve, de láttam, hogy van még néhány 1 kg-os ebből az N82 kávéból. Félre eső helyen voltak, véletlenül vettem észre. Asszony megkérdezése nélkül, saját hatáskörben döntve, gyorsan be is tettem a kosaramba még 3 db 1 kg-osat.[ Szerkesztve ]
-
-
Jenne
őstag
válasz z123456z #11163 üzenetére
Szia!
Mi is kipróbáltuk itthon ezt a Lavazza Expert Gusto Pienot, de a családnak és nekem is a Expert Gusto Forte ízlett inkább. De ez nagyon ízlés függő, hogy kinek ...kinek.
A 82-es Pellinit most bontottam meg, még csak 4x lett főzve belőle, de ez eddig a legjobban bejövő számomra és az asszonynak is. Ma hazafelé voltam a szokásos LIDL üzletemben és még mindig volt ebből a Pelliniből pár csomaggal. Vettem is gyorsan még kettőt. 4999 Ft/1 kg. Csomagolva 2023.10.23 Lejárati idő: 2025.10.23 Remélem addig el is fogyasztjuk itthon .
De látom, hogy 02.05-től megint lesz majd akcióban. Nem baj, majd akkor is veszek belőle.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz kchris78 #11180 üzenetére
Szia!
Na ilyen égett íze van a szomszédom istenített Bravos Classic Espresso kávéjának. Odáig van érte. Én egyszer ittam belőle(megkínált) de soha többet. Szemes kávé, de különböző méretűek a kávébabok, nem egyforma a pörkölése és sok benne az apró darabos kávészem...stb. Azóta ha kínál, mindig azt válaszolom, hogy nem kérek, mert éppen most ittam az előbb otthon.
A sárga csomagolású Tchibo is messze jobb ennél, de Ő mindig kivárja és akcióban veszi az Azúr üzletben. 2699 Ft/1 kg. Na ennyit is ér....
Pedig megtehetné, hogy drágább kávét is vegyen.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz z123456z #11185 üzenetére
Szia!
Amíg a hagyományos 5 baros Szarvasi karos kávéfőzővel főztük sok éven át a Tchibo sárga csomagolású kávéját, meg voltunk elégedve vele. Aztán amikor áttértünk a karos 15 baros Krupsra, nem igazán tetszett már. Keserű volt és gyengécske is a 15 bar nyomásnak.
-
Jenne
őstag
válasz z123456z #11229 üzenetére
Ma reggel 8 óra után útba esett kettő LIDL üzlet is, de nem volt ez a Pellini egyikben sem.
Az Olasz ízvilág polcokon nem volt, de több üres polc is volt - gondolom nem jött meg az áru. Körbe jártam az üzletet, de nem láttam sehol kirakva. Majd holnap ha lesz időm akkor benézek újra.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Voice24 #11234 üzenetére
Szia!
"...Mi szerencsére a kanizsai Lidl-ben találtunk, volt bőven..."
Hol voltak ezek a kávék? Ott az Olasz ízvilágnak berendezett polcokon? Én mindenütt kerestem az üzletben, két eladótól is rákérdeztem és azt mondták, hogy ott keressem az Olasz ízvilág polcain valahol. De sem ott sem máshol nem találtam. Viszont ott az Olasz ízvilág résznél ott volt néhány üres polc, talán majd oda kiteszik...
Majd holnap megnézem újra, remélem belefér az időmbe.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Ma megnéztem újra ezt a Pellini n82 kávét a LIDL-ben. Ma sem volt, de volt helyette a polcon egy nagy sárga papír, rajta az állt hogy: A Pellini n82 Vivace kávé nem elérhető, szállítási problémák miatt.
Erre a régióra vonatkozik, valami gond adódott mert több meghirdetett olasz termék sem jött meg.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Elértem közben a LIDL Ügyfélszolgálatát is, azt a választ kaptam, hogy ebbe a régióba való kiszállításkor logisztikai hiba történt. Többet nem tudtak mondani és elnézést kértek.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy lemaradt a kamionról, magyarán - elfelejtették felrakni....
Ilyen esetben nem tudom mi a további megoldás a LIDL részéről, lehet hogy a következő szállításkor majd esetleg pótolják? Mondjuk erre kevés esélyt látok, mert erre a kávéra az akció 02.05-02.07 közötti három napra volt meghirdetve.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest