Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani 20-30e körüli fejegységet aux-al és subwoofer késleltetés beállítással???
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz Ear001 #69387 üzenetére
Régen nem voltak ilyen érzékenyek a kütyük, látszik régen nem foglalkoztam ilyesmivel. Viszont a generátor ha jól működik azonnal fel kéne vinnie a feszültséget 14,2-14,4 re és az áramot is. Én most szereltem a céges Peugeot partnerbe hifi-t és ha már végre sikerült áthozni a tűzfalon a kábeleket rákötöttem a magnót is. Ráadásul ezzel kiküszöböltem azt a hibát is hogy indítózáskor leáll a fejegység egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Fredo78 #69390 üzenetére
Nézd meg a magnó csatlakozóit nem e korrodáltak be, sok lehet ott a hőkülönbség főleg ha fűtesz aztán este lehül a levegő, de azért idén még nem volt olyan hideg bár ha belegondolok após Mercije is bejelzett a múlthéten hajnalban hogy alacsony a feszkó vett is egy új akkut egész nyáron semmi baja nem volt.
Kilazult csatlakozó: hát beleszólhat a hőtágulás és ha van védelem a fejegységben (márpedig biztos van) akkor némi áramingadozás le tudja tiltani.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Közben találtam egy fejegységet ami tetszik van esetleg valakinek tapasztalata vele.
24 ezresbe kerül jelenleg.Egy Toxic TX1000 lenne hozzákötve + egy zárt láda kb 50x50x70 benne 1db Sal SBX 4060 KEVLAR
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Új kérdésem merült fel a fejegység amit választottam ugyebár tud olyat hogy az rca kimeneten mikor aktiválom a mélynyomó vezérlést akkor be lehet különböző vágási frekvenciákat állítani.
Namost a kérdésem az lenne hogy akkor az erősítőt kapcsoljam full range be és a fejegységre bízzam mert így ugye menet közben is tudom változtatni a hangját?Másik kérdés en úgy szoktam beállítani hogy a hangszóró kimenetekre kevesebb mélyet teszek a tisztább hangosabb zene miatt és az erősítőn tekerem feljebb a mélyet ez szerintetek jó megoldás vagy vegyek inkább drágább konponens szettet ami bírja?
-
Teal'C
veterán
válasz pengusz77 #69444 üzenetére
De ezek csak 3ohm osak. A fejegység 4ohm-ot visel el. Ráköthetem a Toxic TX-1000 re mert az 2ohm-os elvégre 4utas.
Más a kábel vastagságban azért az 50-70 kicsit durva. Egy jó minőségű 10 es kábel folyamatos terhelésen 63amper!!!
Az erősítőmben a gyári biztosíték 30amper nagyontöbb nem lehet egyik sem ami itt megfordul. Ha meg kettő van az még mindíg csak 60amper.A másik ha valami gáz van egy 50es kábel simán fölgyujtja akocsit szóval vigyázni kell.
PiciPeti Én vill szerelő vagyok a munkahelyem tele van kábellel és az nem ilyen húzós áron van 5000/m áranyból van???
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz MunezXBK #69458 üzenetére
O hát nem is tudom dísznek van, ha ezt a kábelt megküldöd mondjuk egy 80as biztivel hát abban nem lesz köszönet hidd el tapasztalat. Rosszul szigeteltem le egy kábelt és a haverom kocsijában a fűtés állító kar elpárolgott szó szerint, a gyári 80as bizti észre sem vette.
-
Teal'C
veterán
válasz troll81 #69460 üzenetére
Mi az istent szereltél a kocsidba??? Ez hány watt???
Én az átlag felhasználókra gondoltam, és a kezdőkre. Én annó mikor volt ez a kis afférom a szigeteléssel majd beszartam pedig hidd el láttam a munkám során csodákat és csak a szerencsén múlt. Azóta már óvatosabb vagyok és nem sima szigszalagot használok.
-
Teal'C
veterán
válasz BigBlackDog #69477 üzenetére
A kérdés mekkora hangszóróról beszélünk átmérőben mert nem minden típus minden mérete egyforma jó.
Fejnek a JVC KD-X342BT ajánlom 24e most."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz szabonagyur #69539 üzenetére
Extreme Digital Black Friday Blaupunkt fejegység. Úgytudom gyárilag is Blaupunkt a magnó.
-
Teal'C
veterán
válasz szabonagyur #69541 üzenetére
Hát azt nem tudom.
-
Teal'C
veterán
Na beraktam az új fejet JVC KD-X362BT. Egyszerűen ég és föld a régi Panasonic-hoz képest pedig csak elég alap állítgattam be.a
-
Teal'C
veterán
válasz alienpapa #69621 üzenetére
Ha kikeresed a leírást ott az van hogy hídban nem lehet 1 ohm.
Kösd a két tekercset külön külön hidalva 2 ohm (2x980watt) ez így elegendő lesz. Tehát a középső rajz csak 2 nyomóval.
1ohm-t csak csatornánként lehet kötni hidalva nem.Ja és mind a 4 rca-ra köss bemenetet.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz alienpapa #69623 üzenetére
Akkor a középső rajz szerint de kösd sorba a nyomót 4ohm ra az úgy 600watt rms. Azelső szetthez amit írtál elég visszafogottan kell kezelned a beállítást mert az 100watt rms az erősítő meg 300watt rms csatornánként ha így kötöd. De ha jó fejed van arra is kötheted de akkor a fej sub kimenetén csinálj 180 fokos eltolást.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz alienpapa #69625 üzenetére
Milyen ládába tetted???
Én vettem egy ládát nemrég elég böszme darab 38cm es mély a láda meg 60x50x70cm.
Irdatlan gáz hangja volt mikor megfelelő hajtást kapott szét akart szakadni a nyomó, a kollégám régen a Reflexnél dolgozott így kis keresgélés után megnézte a hangszóró paramétereit és kb 5 perc után azt mondta jó lesz ez a láda csak zárjam be a reflex nyílást mert vagy kicsi láda kell reflex nyílással vagy nagy de zárt.
A lényeg hogy azóta a verda akar szétesni úgy szól.
Itt a leírás a nyomóhoz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Kérdésem lenne:
2019 es opelokba szerelt intellilink rf700 touch al van valami tapasztalat?
A lényeg hogy a régi céges Peugeot Partnerban van beépetve cuccom és át kéne költöznöm minimum a mélyládát viszont ugye az új Opel Combo ban a műszerfal szerves része a kijelző stb... nem tudom átvinni a fejegységet. Nem találtam a gyári fejről semmit sem bekötést sem azt hogy milyen csatlakozói vannak.
Ha nincs rajta sub kimenet akkor a speaker/rca jelátalakító mennyire járható út?
Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs