Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #22912 üzenetére
A beleknél van egy háló és abba töltenek hurkát, májat meg fokhagymát (van aki dinsztelt vöröshagymát). Ilyen kis zsemle alakúra csinálják. Ez békéscsabán szokás.
Majdnem olyan mintha májas hurka lenne.22915
Hát az biztos, hogy előre nem utalnék neki.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #22915 üzenetére
Ezidáig csak te!
914.
Ki is ő akkor?
Jah. Telódat mutattad már neki?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz pckownz #22961 üzenetére
hát akor keményen tolod...nekem hiánzásokért és egy telefon elvételért msot lesz fegyelmim....
nem írtam alá a csicskáztató szerződést nem fogják elvenni a szabadidőmet h az iskola érdekét szolgáljam vele...
viszont ennek apumék sztem nagyon nem fognak örülni...hétvégi Studi valszeg offos meg a jövőhét utáni háuzparty is...na de majd meglássuk megpróbálom finoman adagolniAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #23004 üzenetére
a fazst nem, most képzeld el h az udvarotok áll egy feratri 430, kinyílik az ajtó beszálsz és kitolatsz, közben egy cica sétál a köves úton, ezt az egyad secperc alatt kiszámolja, milyen gép lenne erre képes? kicsit van számítási kapacitásunk szvsz
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #23030 üzenetére
Én, ha szomjan döglenék se innám meg a kannás bort, na meg a kommersz páleszt se.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #23112 üzenetére
visontán is mindenki a legnagyobb sárba parkolt be, eg ysuzuki swiftes(új) elakadt, erre jött a strítraccsingos haverja a ksi saxoval h kihúzza, nah az is beragadt, aztán a saxo kiállt nagy nehezen a swiftet meg 10 percig járatták tiltáson mire szépen lassan kijött
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz pckownz #23112 üzenetére
Ezt megnéztem volna!
Más: Van egy talált SE K800i-m, kártyafüggetlen, friss szoftos, elég lepukkant külsővel, amúgy szoftveresen-hardveresen remek, minden működik (remekül), csak ütött-kopott, vajon megérné felújítani? Elő+hátlap (~6000), bill+joy (~3500), akksi (nem tudom hogyé). Ezek kellenének hozzá. Talán még memkari, meg 3.5mm jack adapter+füles. Annyi problémája van a telónak, hogy a meglévő hálózati töltőről nem tölt, de USB-ről viszont igen, talán menne hálózati USB töltőről is. Szóval, belevágjak? Nem tudtok valami telós szervizt, ahol meg tudják csinálni a készülékház cserét + bill-joy cserét?
-
törölt tag
válasz pckownz #23299 üzenetére
Én ~14-ért 2x2 GB GeIL-t, tavasszal.
Core i3-530 vs. Phenom II X4 925, hoppá.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #23393 üzenetére
Pontosan.
WesTM
Az egyik indokod élből a legrosszabb. EU-ba lépéssel szoptunk csak a legtöbbet. Ez az egy elég ahhoz, hogy ne szavazzak rájuk.
Az, hogy rendbe hozzák az országot az egyáltalán nem az ő érdekük. Hanem a Bokros-csomagnak köszönhető (bármennyire is utálom őket, ez így van).
Én fideszes voltam, csak sajnos én a rosszat látom a fideszben. Itt körülöttem sok faluban és városban fideszes a polgármester. ( Kondoros-ugye a helyi (róla csak annyit, hogy autót lopott és ilyenből lesz polgármester), Békéscsaba, Sarkad (itt tesóm lakott és van gond bőven), Szarvas) És mindegyik csak lop és nem csinál semmit.
Akkor, hogy szavazzak rájuk? Az én bizalmamat már elpackázták.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pckownz #23393 üzenetére
Mert Amerikában értenek a politikához, nem olyan suttyó, kontár, hozzánemértő gyökér banda kormányoz évről-évre, mint Mo-n.
Píít: Én pl nem beszélek a levegőbe, mert konkrétan leszarom az egészet, úgysem az lesz, amit bármelyik is mond. Na, és pl ezért sem lehet a PH!-n politikázni, elszabadulnak az indulatok. Annyira a lejtőn megyünk, hogy már dolgozni sem kell ahhoz, hogy lejjebb menjünk, megy ez az ország magától is.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #23400 üzenetére
Én most érzem, hogy minden rendbe fog jönni. ekkora mélypont után, csak fölfelé van az út.
Az emberek készek változtatni. Itt ha nem mszp lesz kormányon, már csak jobb lehet.
Kommunistákat, liberálisokat el kell törölni a picsába...Earl:
pckownz: Mond meg neki, aztán ki fog derülni!
Hidd el, nem fog elmaradni a reakció.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #23409 üzenetére
Nem tudom, és őszintén NEM IS ÉRDEKEL!
Attól még egy tanult ember, aki sok nyelven folyékonyan beszél, ennek nem erről kell szólnia.
Én is kíváncsi vagyok mire képes a jobbik, de a fő szerepet még nem adnám oda nekik. Jók lesznek 2. pártnak a parlamentben, két harmados többsége a fidesznek úgy sem lesz meg, tehát lesz beleszólásuk a dolgokba.
Na politizálással le kéne álni, mert igaz, hogy mindennapi nagyon fontos dolgokról beszélünk, de lehet ezt a modi ha erre jár nem így fogja gondolni, annak ellenére hogy ez a legoffabb off topic.
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #23438 üzenetére
Sziasztok!
Ha olcsón akar jót, akkor 4870 1gb, esetleg 4890, vagy 5770.
Gondolom azért a 75k-s 5850 nem fér bele, azért gondoltam ezekre.
Talán, ha van keret, lehet már 60 körül használt, de garis 4870x2-ket találni.
Más: Lecsutakoltam a zsigát, végre látszik, hogy fehér, jövő héten kicst felújítjuk kívülről is, motor-futómű már rendbe van.
Most nincs kedvem vele menni sehova, mert megint szutykos lesz. -
törölt tag
válasz pckownz #23513 üzenetére
Ha a 860 MHz-en 2.0V 5-5-5-15 mellett is fagyogatna, akkor 6-6-6-18 időzítésekkel már mennie kellene, bár utóbbi ritka esetben szükséges. 2.2V már a határ, ha nincs rendesen hűtve, akkor előfordulhat, hogy túlmelegszenek a RAM-ok.
westcoastog: Igazából a szorzós tuningolás egyszerűbb BE procinál, mert csak egy szorzót, meg feszt állítasz és ennyi. Az, hogy az alapórajel ("FSB") mennyi már nem lényeges (csak szorzózáras prociknál), mert K10, K10.5 már minden külön órajelen megy, külön szorzóval. Ha az NB/IMC-t állítanád feljebb, akkor tudnál javítani a RAM hozzáférés sebességén, ami valszeg javítana a teljesítményen. A RAM-ot szerintem lehet külön is állítani. Mert az "FSB" állításával a HT is módosulna, ami szintén gondot okozhat, ha túl magas. Azt nem érdemes állítani, mert nem nagyon korlátozza a rendszert, meg a HT-nek (ahogyan az új Inteleknél a QPI-nek) csak többprocis rendszerben van jelentősége, mert ezen keresztül kommunikálnak a procik egymással.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #23527 üzenetére
Nemrosz!
Bár kissé szűkös530.westc
Énis nyomás hatására néztem[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #23562 üzenetére
Az. Valami diploma munka ha jól tudom.
500 mega és 38:53
De a Youtube-on is fent van darabokban, talán 5 részben.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #23626 üzenetére
Ahogy elnézem az én procim itt a leggyengébb.
Nem baj, majd nyáron.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #23631 üzenetére
Earl: Pontosan, szobafűtésre nagyon alkalmasak. PH bulin is hajnalban rá kellett volna engedni egy intel burn testet a gyári intel hűtőre, kombinálva egy furmarkal. Fél órán belül lekerültek volna a pufajkák.
westcoastog:
Hallgatom Lolát. Rájöttem, jó kis másnapos zene lesz ez.
-
westcoastog
veterán
-
killer1203
senior tag
válasz pckownz #23655 üzenetére
Nemhiszem, de annyira nem is izgat, csak volt időm kicsit tesztelgetni 3dmarkba.
Ezen a ramon goldolkozom most nagyon, hogy cseréljem 4gb-ra ami +1-200MHz el gyorsabban menne mint a mostani (900), vagy vegyek bele még 2*2 őt, igaz nemsok minden használná ki a 8gb-ot de lehet jobb választás lenne mert 1-2 évig megint nem akarok gépet fejleszteni.
subaruwrc: memória nemmegy rajta többet, hiába a jó hűtő rajta, a memóriákat nem éri a hűtőborda.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest