Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nova001
senior tag
ha kijön a 7.12 abba már nem kell hotfixelni meg ilyenek??
meg most akkro rakjam fel a 7.11et a crysishoz meg a hotfixet vagy a hotfix nem kötelezö?
miylen +tápot kell majd rádugnom a karira 3850? nekem egy fsp400pnf tápom van azon kell h legyen valami táp ami kell hozá?
http://www.ebolt.hu/common/big_img/f/fsp400pnf.jpg
még valami a hütést nem értem mert sok mident olvastam már...kell neki most az a huzo (hütés) progi játéknál h ne égjen le ?
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
válasz rollins #8981 üzenetére
köszi szépen mindent már csak elkell mennem a kariért és nyomni a gamékat ja még valami ha nme akarok huzni mert nem akarom kinyirni a karit akor felrakom a 7.11 drivert és kész minden jol fog menni? gondoloma crysis nem fullon de pl cod4 ? nem értek ehez a hotfixhez :S
-
nova001
senior tag
menyin érdemes vinni a karit (% és hofok tekintetbe) hogy érmedes allitani hány beáálitást a rivába? ahogy le van irva itt
http://logout.hu/iras/a_rivatuner_ventillator_vezerrlese.htmlaz jo?
köszi
-
nova001
senior tag
a konfigom kihajtaná a 3850 256megásat? gondolom a 512 már nem, a 38570 nem is beszélek már
-
-
nova001
senior tag
válasz Skynet258 #9097 üzenetére
ja igen megvagyok zavarodva itt van bnöm és hát nem tok nagoyn figyelni
valaki megmonjda h amit irnak a hütés kezelö progirol és van rola egy liiras a gurun az jol ven beállitva ? szal az helyes? vagy nem lehet kimenteni a báálitásokat és elküldeni nekem valaki akinek jol megy minden? nem akarok ezel a beáálitással tökölni meg elbasznia a karim
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
valaki megmonjda h amit irnak a hütés kezelö progirol és van rola egy liiras a gurun az jol ven beállitva ? szal az helyes? vagy nem lehet kimenteni a báálitásokat és elküldeni nekem valaki akinek jol megy minden? nem akarok ezel a beáálitással tökölni meg elbasznia a karim
-
nova001
senior tag
hopsz egy kis megakadás....
ITT[link]ezen a karin asus hütö van...na most azt is érdemes cserélni mert amin a csaj van hütö azt igen de ez kérdéses számomra
vagy a legjob a saphire?
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
Sapphire HD3850 512MB GDDR3 PCI-e ennek jo a hütése már mi? valaki tudja?
-
nova001
senior tag
7.12 drive ba hol állitom a képfrisitést mert csak 60 hercen engdi a monitort hiába állitom 85re
-
nova001
senior tag
mostanába vennék iylen karit
Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe ilyenbe gondolkozok nagyon...mit mondtok? megéri az 512mb? vagy jobb a 3870 256mb?ja és normális hütésű gyárto kéne!!!!!! nem huznám!
-
nova001
senior tag
mit érdemes venni
Radeon HD3850 512MB
Radeon HD3870 256 vagy 512MBmax50ért érdekelne... ár/teljesitmény viszonylatba mit érdemeseb venni?
és milyen gyártot az sem mind1? -
nova001
senior tag
válasz sosperecek18 #12432 üzenetére
akkor 3850 vagy 3870 512mb lesz de milyen gyártot?? nagyker áron veszem szval ugy számolok most
Saphire esetleg giga? hütés miat fontos nekem azért kérdem :S vagy nincs jo hütés változat nomális áron?...lehet veszek akkor rá egy hütést is csak akkor nuku gari mi?
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
válasz sosperecek18 #12434 üzenetére
http://www.pixmania.com/hu/hu/661204/art/powercolor/radeon-hd3850-pcs-512mb-g.html
pl ez ? nem rosz az ára sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest