Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Én már léptem túl az 5000-et egy sokkal gyengébb rendszerbe referencia 3870-el. [5002 pont] Még kicsit ment volna de untam már a tesztet végignézni. Durva példány volt a memória még 2700-on sem hibázott. De addigra teljesen meguntam már a vantage-t így azt a tesztet már nem is csináltam.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
scope2007
addikt
KrenAtesz az offos részt igen jó hasonlattal írtad le
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
F e Z o
veterán
Ilyen hűtő van a karidon?
Esetleg egy újrapasztázást meg lehetne próbálni.
Bios szintű megoldás : KATT tesztoldala / Hardver / Ati Bios szerkesztésH2O über alles!
-
J.J. András
őstag
a ComputerBase által csinált ATi BiosEditor-t, aztán ott a TechPower-es..., a németek finomabb ventillátor-szabályzást tesznek lehetővé a bios-szerkesztőjükben....
én így lőttem be az ASUS, majd Sapphire VGA-imat (HD3850) egész halkra, igaz játékok alatt 85-86°C-ra is felugrik néha, de nem porszívó-hangosde ahogy mások is javalták, olvasd el KATT77 blog-ját hozzá...., nagyon kimerítő
csőváz
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
KrAt
veterán
-
katt777
félisten
Lóf.szt nem tudja, csak nem default beállításokkal kell tesztelni, és nem feltétlenül 3D06-tal...
Ha már, akkor tedd fel a legmagasabbra a felbontást, 16XAA Edge-Detect és 16XAF Full precision-ra a beállításokat, rögtön elég lesz az E8200 alapon. És akkor még mindig csak 1 magot, ill. 2 felet terhel a 3D06.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest