Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz zolyee #43461 üzenetére
Így igaz...ha hazamegyek lehet, hogy ráeresztek egy pistát. Oda meg a 2GB DDR2-m lesz kevés
Egyébként valószínűleg lapcsere lesz belőle. Én csak arra tudok gondolni, hogy Gigabyte EP35-el van valami ütközés. Ezt már meg is erősítette egy megbízható kollega. ATI kártyákkal kereskedik és Ő mondta, hogy rengeteg VGA-t vittek neki vissza azzal a felkiáltással hogy rossz, mint utóbb kiderült mindegyiknél szinte Gigabyte P35-ös lapban volt. Nála teszt alatt hibátlanok voltak a kártyák
Azért egy Vistát még feltolok, utána lapcsere, méghozzá P45-ös ASUS![ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
gamerkiller
senior tag
válasz zolyee #43591 üzenetére
Hát nagyon ajánlom neki, mert nem nagyon akarok most egy Corsair tápra még beruházni..
OCZ Modstrem 450W van a gépben. Elég tuti kis táp, de meg ijedtem a grafikon látván..340W terhelten? Te jézus úr isten.. 110W marad a procira, alaplapra, és minden egyébre? Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből, akad a polcon még egy Q-Tech 530W Golden Edition táp is, de nem szívesen bíznám rá a kétszívű királyt...
(#43594) matthew95: Majd meglátom mit tehetek.. Első VGA tesztem lesz..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest