Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Laceeeee18 #40482 üzenetére
2db 3870 kihajtásához kell egy erős proci (azaz Intel), nem egy olyan, amely 1 alá is kevés. A 6000+-om, amely némileg erősebb volt a Phenomodnál, 1680x1050-ben, 8XAA 16XAF és minden más graf. maxon beállításokkal hajtotta ki a CF-t, de ezt is 3.2GHz-en, és tuningnál már kevés volt alá. És ha egy játék nem tudja ezt a max. grafikát...
Megj.: a MSI K9AP-omban 8.3-as drivertől felfelé a CF lassabb volt, mint 1db 3870 (az AMD chipset és a driver miatt).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
szitaati
aktív tag
Szia!
Szerintem az lehet a gond, hogy a lapodban lévő integrált videokari van crossfirex-ben az egyik 3870-el. Sose volt crossfire rendszerem, de ha jól olvastam itt a Ph-s cikkekben akkor a crossfirex az ezt jelenti. Szerintem tiltsd le a biosban az alaplapi videokártyát, és utána mennie kell a 2. 3870-nek is.
Egyébként katt-nak igaza lesz abban, hogy a procit valószínű tuningolnod kell majd, hogy mindkét videokarit ki tudd használni (bár ez felbontás és játékfüggő erősen).Katt: ejnye no, hát ezzel a hozzászólással aztán sokat segítettél...
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
TomBoy1986
veterán
Fel kellene húznod azt a Phenomot, mert 2.3GHz-en két ilyen kártyához valóban kevéske. Plusz a Phenom topicban várunk szeretettel, hogy ne itt legyen ez a kérdéskör kitárgyalva, s teleoffolva...
Amúgy még amit időnként állítgatni kell az a Catalyst AI, Normal és Advanced között.
szitaati:
Nincs integrált videókártya a lapjában, mert neki 790X van és nem pedig 790GX.[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest