Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Sapphire 4870 1GB Toxic beszerelve:
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Igen, érezd magad mázlistának! A gariztatási procedúra egy rémálom.
EVGA 8800GTX ACS3 KO jelenleg gariztatás alatt de nem val.színű hogy sikerül lévén látszanak a hűtőcsere nyomai.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Ezt a Sapphire-m is csinálja. Pl. mialatt a BIOS-ban turkálok pár mp-re max. ford.számon felpörög a venti. Nem kellemes élmény. Viszont a windowsba való belépés után az ATT veszi át a hatalmat a venti felett és megszűnnek az ilyen gondok. Most pl. idle 5%-ön pörög, load 35%-on. Tényleg halk!
-
-
old gray
addikt
Megnéztem ma, hogy kb. mi a vége a Sapphire 4870 1GB Toxicnak tuningban:
GPU: 780-> 822MHz
MEM: 1000-> 1040MHzNem egy nagy durranás
Az X3 720BE@3,9GHz-vel ezt produkálta trémárkban (unalmamban mértem egyet): 16854pont
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Újra kellett telepíteni a rendszert, kipróbáltam a CCC-t ATT nélkül, így a Sapphire 4870 Toxic ventije auto-szabályozással ment, gyorsan csináltam egy tesztet, hogyan remekel ha megizzasztom gpu caps viewerel:
82/89/98fok rendre a gpu/shader/mem. hőmérsékletek.
Ez szörnyű. Muszáj visszatenni az ATT-t.
-
old gray
addikt
-
-
old gray
addikt
Eladtam a Sapphire 4870 Toxic vga-mat, tegnap írt a srác, hogy az lcd tv-jén nem tud képet elővarázsolni dvi-vga átalakítóval csak hdmi összeköttetéssel. Mivel soha nem volt sem lcd tv-m sem tft-m így nem tudtam erre mit válaszolni neki. Mi lehet a gond (délután beszélek ismét vele és több információval tudok majd szolgálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest