Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszono00@
csendes tag
Hello.
Lenne egy kérdésem! Szerintetek elég egy 350w-os tápegység egy Ati Radeon HD 3650 Agp videokártyához? A segítséget előre is megköszönném! -
koszono00@
csendes tag
Helo.
Szerintetek miért van az hogy az Ati Radeon HD3450-videokártyámnál Windows 7 alatt, mikor be van kapcsolva az Aero akkor 2048*1024 ben néhány perc után elmegy a képernyő és ha visszajött, akkor a tálca felett ez a felirat van írva egy buborékban: "Az Ati videoillesztő nem válaszolt és utána helyreállt." Utána ez megy végig. Szerintetek hogy lehet helyreállítani, mi lehet a hiba okozója? Légyszííííí segítsetek!!!!!!!!!
Please! -
koszono00@
csendes tag
válasz Badman 4ever #1377 üzenetére
Ez nem jött össze, pedig azt csináltam amit mondtál....
-
koszono00@
csendes tag
válasz Badman 4ever #1380 üzenetére
Az lehet mert 72c' -os. Mit csináljak neki?
-
koszono00@
csendes tag
Lenne egy kérdésem: A gépem: Amd Athlon 2500+ 2,15ghz, 1gb ram, 100gb HDD, Ati Radeon Hd 3650 512mb. Ha a Call of Duty 4 szaggatás nélkül megy, akkor elfuthat a Call of Duty Modern Warfare 2?
[ Szerkesztve ]
-
koszono00@
csendes tag
Megint nagy gondom van ezzel a kártyával is:Ati Radeon HD 3650. Windows 7-ben nem hajlandó helyesen működni. 1280*1024- ben lefagy a képernyő. Utána 5-perc után visszajön és utána ezt csinálja egész végig. 1024*768 felbontásban nincs semmi baj vele.Persze ezek e bajok csak akkor vannak, amikor be van kapcsolva az Aero. A legújabb Hotfix-es driver van fent. Max 54'C. Mi lehet a baja? Az Ati HD 3450 is ezt csinálta, de az még 1024*768-ban is b@szart. Mi lehet a baj??? Már nagyon unom a Vistát, mert játéknál nagyon lassú. Már 6-szor telepítettem újra a win7-et.
[ Szerkesztve ]
-
koszono00@
csendes tag
válasz Badman 4ever #1397 üzenetére
A legfrissebb Catalyst van fent, amit a netről töltöttem le.
-
koszono00@
csendes tag
A Vistánál semmi gond sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest