Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #1026 üzenetére
Bocs ezt beneztem mert en a COD4-et probaltam es most latom hogy Te a COD5- el vagy bajban, nem is tudtam hogy kijott PC-re, az uj jatekok a SMOOTHVISION 3.0, vagy a magasabb verziot keresik itt a regi konfigom egy resze mert mar Intel de a 9800 Pro kari az maradt kep
de mivel a karid tamogatja ezeket, maradt az SSE x hianya. -
adamka16
őstag
válasz Steelmanus #1026 üzenetére
Az a gondom, hogy a Cod 4 kifagy és a cod 5 el sem indul. Valszeg a cod 5 a proci miatt nem indul el. van egy haverom neki 1,4-es duronja van, azon futtatta a cod 4-et gond nélkül X1650-en. de felrakta a cod 5-öt neki is alapból el sem indult mert kiírta, hogy a program hibát észlelt... Az a proci is ugyan azt tudja mint az enyém (SSE, 3DNow, stb). Szóval abban 100%-ig biztos vagyok h amiatt nem indul sok játék. Necrovision-nál megvan a minimumom bőven http://gepigeny.hu/games.php?id=642 és ez sem indul el. Mirrors edge-el is játszottam de ott szarakodnom kellett a crackel pedig ennek még magasabb a gépigénye, igaz most már ezzel sem tudok játszani mert nem indul el ez sem... http://gepigeny.hu/games.php?id=423
-
smity
csendes tag
válasz Steelmanus #1048 üzenetére
Sajnos ez sem oldotta meg a problémát! Esetleg másik op rendszert kellene megpróbálnom hátha azzal jobb lenne, nem tudom.
Esetleg vmi más ötlet?Szoftverteszt.hu - Online Informatikai szoftvermagazin és hírportál, Tipushiba.hu - Autó típushoibák A-Z-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest