Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zellerfagyi
csendes tag
Sziasztok!
Legyetek rendesek és magyarázzátok már el nekem, mert nem értem, hogy is működik ez ?
Elég csak egy plusz antennát vennem az asztali gépemhez és akkor nem kell vennem egy egész routert?? Mert az csak azért kellene majd,hogy netet adjak a leendő Xtreamer lejátszómnak . Nekem ez már bonyolult....[ Szerkesztve ]
-
Zellerfagyi
csendes tag
válasz Zellerfagyi #4300 üzenetére
Erre senki ? Elszomorodtam.....
-
Zellerfagyi
csendes tag
Kedves Warter !
Köszönöm a válaszodat és a türelmedet !
Értem amit írtál, csak valahogy mégse igazán. Tényleg már csak röviden összefoglalva.
Nos megveszem az Xtreamer lejátszót. Megveszem hozzá külön az usb-s wifi antennát,mert nem adnak hozzá....Ugyan akkor veszek egy másik usb-s wifi antennát is a sz.gépbe, mint ahogy a linkbe olvastam. Oké. Nos, a sz.gépbe szánt antenna, azt simán mehet rá egy Usb portra és kész, vagy kell a gépbe pluszba egy pci-s wifikártya adapter is(innentől nem világos) vagy mi, és annak az usb-s kimenetelébe mehet csak bele az antenna ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest