Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönöm, akkor oké, nem nálam volt hibajelenség, hanem ez ilyen.
"ha úgy kapcsolom ki, hogy az alapképernyőn áll a készülék, akkor kikapcs után rögtön leáll a vinyó."
Így van, én is ezt tapasztaltam.
"Ha pl. filmnézés közben kapcsolom ki, akkor nem áll le rögtön, de valamikor leáll, az biztos, de nem figyeltem meg mennyi perc után."
Körülbelül 40 perc után áll le ebben az esetben a készenléti kikapcsolás után, de mondom, ebben is van némi esetlegesség, mert van amikor azonnal leáll, attól függően is, hogy STOP-POWER, vagy csak POWER. Vagy mittudomén! Ennek lelke van, ammá' biztos!
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sima könyvtár alatt úgy értem, hogy nem ISO fájlban, hanem simán könyvtárba bemásolva a könyvtárszerkezet. Így kezeli-e?
anonym1s: Ha már gépre kerül egy film DVDről, első dolgom, hogy azokat az előzeteseket kitöröljem, szóval úgy már nem bajos. Nem életbevágó a menü, mert már elég sok film úgy indul, hogy nem is a menübe lé be először hanem te tudsz ha akarsz, csak gondoltam megkérdem. Gondolom csak 50-60eFT feletti médialejátszók képesek erre dologra.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Igen, az egy perc csak több lehet, amihez ugye a háttértár vagy a WiFi hálózat keresés is hozzájárul.
Filmleállítás nem vészes, csak picit fura, hogy 1-2mp-et kell várni. A HiMedia és az Egreat azonnal megállítja ha rányomok semmi késedelem nélkül.liszi70: SAMSUNG UE40B6000
A lejátszókban nincs 100Hz funkció, ez a megjelenítők reszortja. Engem kifejezetten idegesít a dolog. A szemeim számára olyan hatást kelt, mintha a film tekerve lenne, túl folyamatos, nagyon gördülékeny és persze utánhúzást is generál bizonyos esetekben. Abszolút nem természetes a dolog. Tény hogy nem remeg vagy ugrál tőle a kép, de közben meg furcsán gyors. dezz kolléga persze állítja hogy az tök jó és hogy közelebb áll a valóságban látottakhoz, de szerintem (és még sokak szerint) ló.@szt![ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
BBéci
legenda
Van oka, szándékosan nem tüntetjük fel a szerzőt.
(#29737) Mankó
A digitáis koax kábelek 75 ohmosak, olyat vegyél, felejtsd el a sima RCA-t!Láttam olyan 3D-t, amitől nekem is minden bajom volt, de a hiba nem a tévében, hanem a többi készülékben és eszközben, illetve azok beállításaiban volt. Járt nálam több ismerős, akik ugyanúgy panaszkodtak, mint Te és megdöbbentek, mert semmiféle kellemetlen tünetet nem tapasztaltak, amikor 3D-t mutattam Nekik. Feleségem egyik barátnőjét fél óráig agitáltuk, hogy csak egy pillantást vessen rá. Aztán ottragadt a TV előtt és semmi baja nem volt, pedig amiket korábban látott, azoktól szédült és felfordult a gyomra.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok