Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz polgi803 #1352 üzenetére
Na ennek örülök ha végül jó lett! Köszi, hogy megírtad!
Használd egészséggel!
Én még a cpu hűtőn agyalok melyik legyen, mert még nem dőlt el
vagy a Thermalright HR-02, vagy az Alpenföhn Brocken
Ha még vannak észrevételeid a lappal kapcsolatban akkor írd meg, szivesen várom!!
Érdekel minden újítás! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az Asrock Z77 Extreme4 alaplapot érdemes frissíteni, ha igen melyikre, vagy jobb gyári beállításon hagyni?
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Köszi, én nagyon keveset értek az ilyen dolgokhoz majd egy szakit megkérek tegye fel ha meglesz az új rendszer, UEFI még nem volt sosem a rendszeren így nem tudom mivel vagy mennyivel újabb a régi biosnál
viszont még volna olyan kérdésem, hogy a Z77 chipset-től várható valami újabb, vagy még marad ez?
kb október végén rendelném meg új konfigom -
bluobluo75
őstag
Egyébként mi az a beállítás, újítás az UEFI-n amit a BIOS nem tud?
Illetve az új konfigomnál hátrány lenne a BIOS vagy miben nyilvánulna meg ha nem UEFI-t választanák?
Ez lenne a majdani konfigom:
i7 3770K
Asrock Z77 Extreme 4
Ati Radeon HD 7870 Sapphire OC 2GB
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT
Thermalright HR-02 Macho Rev.A (BW)
Köszönöm előre is a válszt! -
bluobluo75
őstag
válasz Coolmat #1542 üzenetére
Lehet, hogy ki fogsz nevetni, de a köreimben vajmi kevesen hallottak az UEFI-ről, még annál a boltnál sem ahonnan venni szoktam a hardvereket a gépembe
Ezért is a kíváncsiság, de remélem egy olyan embernek akinek voltaképp ez a munkája, nem fog gondot okozni az összeszerelés, üzembehelyezés
Nem te vagy az első aki lebeszél a 3770K-ról és inkább nagyobb videókártyát ajánl
Csak én inkább hosszútávra gondolkodom, és kevés játékra, modern de gyors rendszerre, kompatibilitás a lehető legtöbb mindenre, mind hardver mind szoftver, ha lehet ebben az ársávban még úgy 4-5 évig!
Fejleszteni komolyabban csak 4-5 évente szoktam
Szóval ha van olyan nem túl hosszú leírás, változás magyarul az UEFI-ről amit érdemes és kötelező tudni a használatáról, beállításáról, stb... légyszi linkeljétek már be!
Köszönöm szépen! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ezt az ablakot hogyan lehet kiiktatni úgy, hogy gépindítás után ne jöjjön be? -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna de lenne, drájverek frissítését tervezem és olyan kérdésem lenne, hogy ezt rábízhatom a driver booster nevű programra? Nem értek az efajta frissítésekhez sajnos ezért fordultam hozzátok
Feltelepítettem ennek a programnak a Pro változatát és 15 hibát talált és az lenne a kérdésem, hogy ezek közzül mit frissíthetek?
[link]
[link]
[link]
A hardvereim listája a nevem alatt található...
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Köszi az infót, lehet én is így fogok tenni, amúgy nem tudod, hogy külön 1 fajta catalyst verziós VGA drájverre nem lehetne a progit rávenni?
konkrétan erre 13.9-es verziót váltaná
Tudom, hogy van már ettől is újabb de a legtöbbeknél ez vált be a legjobban....[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Vélemény kellene, hogy 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec Asrock z77 extreme 4) alaplapi hangkártyának a hangja rosszabb a Genius SW-HF 5050-on jóval mint Asus Xonar DS-el?
Szeretném lecserélni az Asus xonar DS hangkártyát egy jobbra, és míg nem szerzek be egy újat, addig a fenti alaplapi hangkártya szólna ideiglenesen.
Illetve ehhez az alaplapi hangkártyához kellene egy jó bevált drájver, tudtok egy jót linkelni?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Értem, köszi! nincs gond! Amúgy a Genius persze nem a legjobb, hisz ott van a 6000-es változat abból, no meg néhány felsőbb kategóriás Logitech
Hangkártyadrájvert nem tudol a z77 Asrock extreme 4-hez ami a legtöbbeknél bevált?
Bocs de ősrégen nem használtam alaplapi hangkártyát[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz Joke7773 #6777 üzenetére
milyen keverőpult?
egy ilyen már király! Szerintem a legtöbb DJ ezzel csinálja
kb 640.000Ft kb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest