Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Elméletileg jogosult lennék egyéni avatarra,ezért szeretnék csináltatni én is egyet.
Még konkrét elképzelés nincs,de egyelőre csak egy ötletem van:
Jobb oldali Tommy 2222
Itt van még,de ezeknek a rajz stílusa nem tetszik 3333 4444Remélem nem nehezítettem meg a szerkesztők munkáját.Más ötletem nincs.Ha valakinek van,elfogadom szívesen
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi a segítséget.Az lenne,hogy elférne egy egész alakos a képméretbe?Pelenka vagy cumisüveg miatt,mert talán jobban felismerhető lenne
Kontúrból ha lehetne egy leheletnyivel kisebb,mert túl erős lett.Wall-e val mi történt.Volt aki csak olyan avatart akart,de nem lehetett megoldani,de aztán találtam kész avatart csak nem kérte senki?Ha jól sikerül Tommy,akkor mindenképpen azt szeretném
-
addikt
válasz philoxenia #8667 üzenetére
Megnéztem derékig.Végül is annyira nem rossz,de a pelenka a legjobb benne,emiatt nem szeretném kivágni
Mekkora magasságot engednétek meg ennek az avatarnak?Mert még a nyakán és a lábán lehetne rövidíteni.
Amiket eddig csinálgattam:
-
addikt
Bocsi,csak nem voltam net közelben 1,5 napig
Ez túl telt,nem igazi.
Ennek még jó a bőrszíne az maradjon mindenképp,mert ennél márfehér színű és az nem tetszik.A poló színe is változott,igazából a 2. jobban látszik,viszont abból is az előbbi tetszik,mint a bőrszíne.
Cumisüveg mindegy De a fehér színű talán jobbEgyik legmagasabb avatar meg ez
philoxenia: Teljes alakról le kell mondanom,mert nem megoldható.Ez tény De annyira nem rossz a félbevágott Tommy sem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sk8erPeter #8711 üzenetére
A színe nagyon nem tetszik.Csináltam egy verziót ami talán a 2 között van.
-> <-
Valaki élesítené a középsőt,mert 4 programban sem sikerült.Gondolom a gif miatt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen.Nem tetszik ez a sötétkék,talán sokat láttam a mesét régebben és ott a világos kék volt mindig.Ahhoz ragaszkodok a legjobban.
A bőrszíne kicsit fura de még elmegy(kicsit rózsaszínes talán).A cumisüveg teteje lehetne kicsit narancssárgásabb?Úgy mint az előbbi hsz-em első képén vagy hasonló,mert ez piros Ezen én is/én jót mosolyogtam,de az a cumisüveg tetszik,csak nem fehér az alsó része.
Köszönöm a türelmet,mert nem lehet könnyű eset,de nekem az tetszik és próbálok minél jobb kompromisszumosabb megoldást találni[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz philoxenia #8743 üzenetére
A másodikat linkeltem tuti.A cumisüveg narancssárga,a bőrszíne is jobb és a linket is 5x néztem át most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest